Jak and Daxter: The Lost Frontier معرفي شد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

naughty-dog-ps3-project-untitled-20060501020853074.jpg

SCEE امروز بازي قسمت جديد سري بازي Jak & Daxter را معرفي كرد.
..............
Jak and Daxter: The Lost Frontier عنواني است كه براي PSP , PS2 ساخته مي شود و در اواخر امسال عرضه مي شود. اين بازي بعد از قسمت سوم به وقوع مي پيوندد و Jak به همراه Daxter و Kiera سعي در نجات دنيا دارند.

در بازي 5 مدل هواپيما مختلف وجود دارد. همچنين در بازي اسلحه هاي جديدي وجود دارند كه قابليت تبديل شدن به اسلحه هاي ديگر را هم دارند. اين بازي توسط High Impact Games كه قبل از اين Secret Agent Clank را ساخته بودند , عرضه خواهد شد.

و البته احتمالش كم هست كه اين خبر يك دروغ اول اپريل بوده باشه چون اين خبر از سوي خود شركت سوني اعلام شده است. شما مي توانيد اولين عكس هاي بازي را از اينجا ببينيد.

فکر کنم دلیل عرضه این بازی روی PS2 کاهش قیمت این کنسول بود تا با عرضه جند عنوان دوباره به فروش این کنسول کمک کنن.
چرا سرش شبیه سبزه عیده:d
کلا فعلا PSP دوران خوشی داره با این همه عناوین تو سال 2009.

بعد از اینکه ساله 2008 کاملا از نظر بازی یک سال ضعیف برای psp بود اما 2009 کاملا ورق برگشته .
در ضمن من فکر میکنم دلیل عرضه بازی روی ps2 اینه که فروش بازی های ps2 بیشتر و سونی این کار رو کرده که ضرر نکنه .
sony حتی بازی secret agant clank که 10 ماهه پیش برای psp داد بیرون هم قراره چند ماهه دیگه برای ps2 بده بیرون

مارو باش که با دیدن عنوان تاپیک فکر کردیم یه عنوان انحصاری دیگه واسه PS3ـیمون پیدا کردیم.
راستی چه عجب Sony یه فکری هم به حال این PSPـهای بدبخت که دارن خاک میخورن تو خونه مردم کرد. :دی

مارو باش که با دیدن عنوان تاپیک فکر کردیم یه عنوان انحصاری دیگه واسه PS3ـیمون پیدا کردیم.
راستی چه عجب Sony یه فکری هم به حال این PSPـهای بدبخت که دارن خاک میخورن تو خونه مردم کرد. :biggrin1:
نگران نباش دوست عزیز امسال قراره سونی حسابی واسه PSP بترکونه
با این حال امیدوارم ND به فکر PS3 باشه و یک قسمت از این عنوان هم واسه این کنسول بسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or