Jailbreak و Unlock آیفون نسخه ی 3.1.2 رسمی با Blackra1n و Blacksn0w

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظور اینه که سری های جدید که فریمور 3.1.2 بصورت دیفالت روشون هست این مشکل رو دارن . البته فکر کنم بخاطر فریمور نیست و مشکل جای دیگست که به مشکل برمیخورن .

مطمئن نیستم ولی فکر می کنم مربوط به همون Baseband و اینا باشه.به هر حال خدا کنه یه فریمور جدید بیاد که بشه این رو ردیف کرد.یا حداقل Blackra1n یه نسخه جدید از نرم افزارش بده بیرون این رو حل کنیم.من الان 3 تا 3Gs رو می خوام Jailbreak کنم همین مشکل رو دارم.مجبور شدم برگردونم به نسخه اصلی فریمور.

بهتره Jailbreak نکنی آیپاد 3G رو.
اگر این کار رو کنی برای این که در حالت Jailbreak بمونه باید همیشه روشن باشه دستگاه.یعنی تا شارژش رو به اتمامه باید بزنی به برق شارژ بشه تا خاموش نشه.
عملیات Jailbreak هم برای iPod نیاز به اینترنت نداره.

یعنی با blackra1n jailbreak کنم بعد نمیخواد cydia رو دانلود کنم؟
این کارم کردم نشد فایل ipa روش بریزم

یعنی با blackra1n jailbreak کنم بعد نمیخواد cydia رو دانلود کنم؟
این کارم کردم نشد فایل ipa روش بریزم

شما وقتی Blackra1n روی گوشی نصب بشه.اون وقت یه آیکون با همین اسم میاد و از داخلش با WiFi می تونی Cydia رو دانلود کنی.البته Cydia به صورت فایل DEB. هم نصب میشه.اما کُلا فعلا بی خیال Jailbreak آیپاد بشی بهتره چون برات میشه دردسر.

چجوریه همه میگن آیفون رو جیلبرک کنی خاموش شه دوباره باید جیلبرک شه!
من 3gs رو خودم با همین روش بالا جیلبرک کردم خاموش روشن میکنم مشکلی نداره:biggrin1:

دلیلش اینه شما از نسخه های قبلی آپدیت کردی.
اما الان همه 3Gs های بازار فریمورشون 3.1.2 هست و وقتی Jailbreak کنی،همین طوری میشه.

کلا حال نمیکردم اینجا پست بزنم چون با دیدن پست اول تاپیک حالم بد میشه...یه جوری نوشته شده اولین اموزش ادم فکر میکنه یارو خود Geohot هستش.دیگه یه ترجمه که خیلی از ایفون بازا مثل من اصلا به سایت فارسی نیازی ندارن این حرفارو نداره.;) البته در مورد ترجمه ممنون,ولی انقدر تبلیغ کاره ادمو بی ارزش میکنه.
در مورد اینکه بعد از خاموش شدن ایفون جیل میپره قضیه داره...تمامی ایپادها و ایفون ها قابلیت جیلبریک رو دارن,فقط یه تعدادیشون که جدید تولید شده و برای هفته/ماه های اخیره از نظر سخت افزاری هنوز جیل دائمی نشدن و موقته.به دلیل فرم ور نیست.من خودم توی این 2 ماه اخیر 4-5 تا ایفونو ایپاد رو جیل و انلاک کردم.قضیه سره همون زمان ساختشه که الان دقیقا تاریخاش یادم نیست چون اهمیتی هم نداشت واسم.در کل اینم به زودی حل میشه.

بله میشه ... مشکلی نیست

شما که به ایشون میگی بله مشکلی نیست،فکر بعدش رو هم کردی؟

آیفونی که فریمورش 3.1.2 هست بهتر هست جیلبریک و آنلاک نشه.
اگر هم این کار رو انجام بده دوستمون باید گوشیش اصلا خاموش نشه،چون به حالت Tethering میره و OS گوشی بالا نمیاد.پس دوباره باید blackra1n رو فعال کنه و عملیات رو انجام بده.

من پیشنهاد می کنم اگر آنلاک هست 3Gs ش فعلا همینطوری حال کنه باهاش.اما اگر می تونه تحمل کنه و نذاره گوشی خاموش بشه،Jailbreak مشکل ساز نیست.

شما که به ایشون میگی بله مشکلی نیست،فکر بعدش رو هم کردی؟

آیفونی که فریمورش 3.1.2 هست بهتر هست جیلبریک و آنلاک نشه.
اگر هم این کار رو انجام بده دوستمون باید گوشیش اصلا خاموش نشه،چون به حالت Tethering میره و OS گوشی بالا نمیاد.پس دوباره باید blackra1n رو فعال کنه و عملیات رو انجام بده.

من پیشنهاد می کنم اگر آنلاک هست 3Gs ش فعلا همینطوری حال کنه باهاش.اما اگر می تونه تحمل کنه و نذاره گوشی خاموش بشه،Jailbreak مشکل ساز نیست.
ممنون
چه بد شد
حالا به نظرتون تا چند وقت دیگه هک میشه؟؟؟؟
من MGS T میخوام!!!

منم الان یه ipod ورژن 3.1.3 دارم. اگه jail break ش کنم مشکلی پیش نمی یاد ؟
چون فروشنده به من گفت که ورژن جدید تا یه مدت jail break نمی شه .

من سايديا رو با فرمت Deb دارم.
اونوقت اين فرق ميكنه روي چه ورژني ريخته بشه؟
منظورم اينه كه حتما بايد روي 3.1.2 اجرا كنم يا روي 3.1.3 هم عمل ميكنه براي جيل برك؟

و يك سوال ديگه اينك ه اگر روي 3.1.2 فقط اجرا ميشه و من بريزمش توي گوشي كار خاصي بايد بكنم؟
چون يادمه 3.1.3 رو ريختم دادم برام جيل برك كرد و سايديا رو ريخت، ولي نميشد روش برنامه ريخت
زنگ زدم بهش گفت يادم رفته كركش كنم سايديا رو. بردم وصلش كرد و يه كارايي كرد و داد بهم ...
اين چيه داستانش؟

تازه همين سايديا.deb رو ژطوري ميشه ريخت توي گوشي وقتي فرمور جديد ميريزيم؟
چون موقعي كه اجراش ميكنيم pc suite ميگه كه گوشي هنوز جيلبرك نشده و نميشه ريخت توش ...

آخرین ویرایش:
سلام.من یک iphone 2g دارم که 3.1.3 هست.cydia روش نصبه.
هر وقت می خوام بازی روش بریزم error میده واز طریق itunes نمیشه بازی ریخت توش.
jailbreak شده یا نه؟ازکجا بفهمیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or