Hodor
کاربر سایت
نه من به 3.1.2 آپدیت کردم بعد جیلبرک کردم!دلیلش اینه شما از نسخه های قبلی آپدیت کردی.
اما الان همه 3Gs های بازار فریمورشون 3.1.2 هست و وقتی Jailbreak کنی،همین طوری میشه.
نه من به 3.1.2 آپدیت کردم بعد جیلبرک کردم!دلیلش اینه شما از نسخه های قبلی آپدیت کردی.
اما الان همه 3Gs های بازار فریمورشون 3.1.2 هست و وقتی Jailbreak کنی،همین طوری میشه.
نه من به 3.1.2 آپدیت کردم بعد جیلبرک کردم!
منظور اینه که سری های جدید که فریمور 3.1.2 بصورت دیفالت روشون هست این مشکل رو دارن . البته فکر کنم بخاطر فریمور نیست و مشکل جای دیگست که به مشکل برمیخورن .
بهتره Jailbreak نکنی آیپاد 3G رو.
اگر این کار رو کنی برای این که در حالت Jailbreak بمونه باید همیشه روشن باشه دستگاه.یعنی تا شارژش رو به اتمامه باید بزنی به برق شارژ بشه تا خاموش نشه.
عملیات Jailbreak هم برای iPod نیاز به اینترنت نداره.
یعنی با blackra1n jailbreak کنم بعد نمیخواد cydia رو دانلود کنم؟
این کارم کردم نشد فایل ipa روش بریزم
چجوریه همه میگن آیفون رو جیلبرک کنی خاموش شه دوباره باید جیلبرک شه!
من 3gs رو خودم با همین روش بالا جیلبرک کردم خاموش روشن میکنم مشکلی نداره:biggrin1:
دلیلش اینه شما از نسخه های قبلی آپدیت کردی.
بله میشه ... مشکلی نیست
ممنونشما که به ایشون میگی بله مشکلی نیست،فکر بعدش رو هم کردی؟
آیفونی که فریمورش 3.1.2 هست بهتر هست جیلبریک و آنلاک نشه.
اگر هم این کار رو انجام بده دوستمون باید گوشیش اصلا خاموش نشه،چون به حالت Tethering میره و OS گوشی بالا نمیاد.پس دوباره باید blackra1n رو فعال کنه و عملیات رو انجام بده.
من پیشنهاد می کنم اگر آنلاک هست 3Gs ش فعلا همینطوری حال کنه باهاش.اما اگر می تونه تحمل کنه و نذاره گوشی خاموش بشه،Jailbreak مشکل ساز نیست.