![Jade_1088-600x350.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fassets.vg247.com%2Fcurrent%2F%2F2014%2F10%2FJade_1088-600x350.jpg&hash=3abc7219f27bfef3091066066c7437a1)
خانم Jade Raymond، از اعضای مطرح کمپانی یوبی سافت، امروز این کمپانی را به قصد "دنبال کردن فرصت های جدید" ترک کرد.
وی در سال های اخیر بر روی عناوینی چون Assassin's Creed, Splinter Cell و Watchdogs مشغول به کار بوده است. وی در اعلامیه ای چنین گفت:
خانم ریموند کار خود را به عنوان برنامه نویس در کمپانی سونی آغاز کرد. سپس به کمپانی EA پیوست و بعد از آن به Ubisoft Montreal برای تهیه کنندگی نخستین عنوان از سری AC ملحق شد.به مدت 10 سال فوق العاده در یوبی سافت مشغول به کار بودم و واقعا افتخار میکنم که عضوی از تیم های بزرگ که بازی های به یاد ماندنی بزرگی ساخته اند، بودم. این یکی از سخت ترین تصمیمات کاری من بوده است اما تیم Toronto تیمی بسیار قوی بوده و مفتخرم که اعلام کنم که پرچم هدایت استودیو رو به الکس میدم تا آرزوهای من و فرصت های جدید را دنبال کند.
یوبی سایت امروز در طی کنفرانسی اعلام کرد که آقای Alexandre Parizeau به سمت مدیریت استودیو Ubisoft Toronto درآمده است که در کارنامه خود کارگردانی عنوانی چون Splinter Cell Blacklist را دارد.
منبع
آخرین ویرایش: