Jade Reymond یوبی سافت را ترک کرد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
Jade_1088-600x350.jpg


خانم Jade Raymond، از اعضای مطرح کمپانی یوبی سافت، امروز این کمپانی را به قصد "دنبال کردن فرصت های جدید" ترک کرد.

وی در سال های اخیر بر روی عناوینی چون Assassin's Creed, Splinter Cell و Watchdogs مشغول به کار بوده است. وی در اعلامیه ای چنین گفت:
به مدت 10 سال فوق العاده در یوبی سافت مشغول به کار بودم و واقعا افتخار میکنم که عضوی از تیم های بزرگ که بازی های به یاد ماندنی بزرگی ساخته اند، بودم. این یکی از سخت ترین تصمیمات کاری من بوده است اما تیم Toronto تیمی بسیار قوی بوده و مفتخرم که اعلام کنم که پرچم هدایت استودیو رو به الکس میدم تا آرزوهای من و فرصت های جدید را دنبال کند.
خانم ریموند کار خود را به عنوان برنامه نویس در کمپانی سونی آغاز کرد. سپس به کمپانی EA پیوست و بعد از آن به Ubisoft Montreal برای تهیه کنندگی نخستین عنوان از سری AC ملحق شد.

یوبی سایت امروز در طی کنفرانسی اعلام کرد که آقای Alexandre Parizeau به سمت مدیریت استودیو Ubisoft Toronto درآمده است که در کارنامه خود کارگردانی عنوانی چون Splinter Cell Blacklist را دارد.

منبع
 
آخرین ویرایش:
ا
از اینکه بگذریم ، چقدر یوبی خوب مهره از دست میده :-?
فک کنم درستش این باشه :
از اینکه بگذریم ، چقدر یوبی مهره خوب از دست میده!

البته رفتن ایشون برای من از همه سخت تر بود
156fs428254.gif


====================================
همچین بازیساز قوی ای اگه ترک نمیکرد Ubisoft جای تعجب داشت !

نمیدونم چرا خیلی وقت بود که منتظر بودم جید ریموند استعفا بده یا یجوری انتقال پیدا کنه یه جای دیگه ! چون حرفاش اصلا با سیاست های یوبی یکی نیست !

خدا کنه بیاد طرفای سونی
biggrin1.gif

فک کنم موقع خداحاففظیش همین یه جمله را واسه تو گفته :
This is one of the hardest decisions of my career, but the Toronto studio is strong and on a solid path.


====================================
امین PrinceofPersiα زنده ای؟


خودم هم نمی دونم!
156fs428254.gif


================
goodbye-tears-smiley-emoticon.jpg
 
آخرین ویرایش:
حیف شد. امیدوارم تو روند ساخت SC7 تاثیر منفی نذاره.
خانم ریموند کار خود را به عنوان برنامه نویس در کمپانی سونی آغاز کرد. سپس به کمپانی EA پیوست و بعد از آن به Ubisoft Montreal ملحق شد.
دیگه نوبتی ـم باشه نوبت مایکروسافت ـه. :دی
 
خب پس با این وضعیت از حالا به بعد باید شاهد سیر نزولی سری بازیهای AC و SC باشیم. AC که خیلی وقته افتاده توو سراشیبی و شده مثل COD ولی خب SC رو میشه هنوز نگه داشت که با این وضعیت بعید میدونم بتونن مثل قبل روش کار کنن.
 
شماها که میگید بره سونی و ماکروسافت اصلا میدونید ایشون چرا از یوبی جدا شده ؟:-/ بنده خدا دیگه تحمل زورگویی های سونی و ماکروسافت در مورد فریم ریت رو نداشته :((:((:((

تو اصلا بگو CR7 !! با دادن این لقب ها چیز خفنی نمیشه >:) :d
البته رفتن ایشون برای من از همه سخت تر بود
بهترین بازی ساز یوبی هم شلوارش 2 تا شده ، حواستون بهش باشه:-":d
 
ایکاش کلا از حیطه بازی خارج شده و در زمینه دیگه ای مشغول به کار میشدن. اینجوری ما هم میتونستیم استفاده های خیلی بهتری از ایشون ببریم.
:|:|:|
پ ن: بعد امی هنینگ تو این چند سال اخیر تاثیر گذارترین زن فعال تو صنعت گیم بودش یجورایی معلوم بود از یوبی میره در کل خنده هاشو ایپی مث ac که برامون بجا گذاشت فارغ از مسیری که ایپی بعدا در پیش گرفت هیچوقت از یادمون نمیرن چقدم پیر تر و لاغر تر شده نسبت به قبل:(
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or