Jade Raymond در ساخت Assassins Creed 2 دخيل نيست !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

assassins-creed-2-1.jpg

طبق مطالب اين شماره مجله Game Informer خانم Jade Raymond ديگر در ساخت بازي Assassins Creed همكاري نمي كند و ايشان دخالتي در ساخت Assassins Creed 2 ندارند.

Patrice Desiléts كه در كنار Jade Raymond در شماره اول بازي همكاري داشته است به عنوان Creative Director بازي حضور خواهد داشت و تاييد كرد كه 240 نفر به صورت كامل در ساخت بازي همكاري مي كنند. Assassins Creed 2 همانند نسخه اول در Ubisoft Montreal ساخته مي شود و در اخر سال 2009 براي X360 , PS3 و احتمالا مدتي بعد براي PC عرضه خواهد شد.

واقعا من الان تو فکرم توی شماره AC 2 که کار نمیکنه :confused: توی I Am Alive هم که کار نمیکنه :confused: کسی که یک بازی متحول شده رو درست کرد الان کجا میتونه باشه که معلوم نیست کجاست :(( قبلا هم که ازدواج کرده :smile:امیدوارم بزودی بتونیم ببینیمش :biggrin1:

فریدون و گربه سیاه ( اسمتو نمیدونم :biggrin1: ) همانطور که اشاره شد این دوست عزیز اصلا از داستان بازی سر در نیاورده . منم از این بازی اول خوشم نیمد چون اصلا از بازی سر در نمیاوردم من هم عاشق این بازی هستم فقط بخاطر اینکه صحبت کردن شخصیتها رو برای اولین بار نمیتونیم رد کنیم کلی عذابم میده (هر بار هم من اتفاقاتی افتاد که من نتونستم تمومش کنم و باز از نو شروع میکردم ) :biggrin1:

گربه سیاه ( اسمتو نمیدونم :biggrin1: )
احمدرضا!.
--------
معمولا بروبچ در مموری بولک چهار که گیر میکردن خیلی ساده با استفاده از دکمه اجکت بازی رو خارج و مشغول انجام بازی دیگه میشدن :دی.

انصافا این بازی هر چقدر بزرگ و محبوب شد بخاطر تلاش های این بابا بود :biggrin1:.
به بازی چیکار دارم ، ملت قصد ازدواج دارن :دی ، کار از زحمت کشیدن واسه بازی گذشته! قضیه عشق و عاشقیه ، الان خودشونو دار میزنن :دی

به بازی چیکار دارم ، ملت قصد ازدواج دارن :دی ، کار از زحمت کشیدن واسه بازی گذشته! قضیه عشق و عاشقیه ، الان خودشونو دار میزنن :دی
کار داره از اسپم و عاشقی به جاهای ناموسی میکشه...بابا بیخیال طرف شوهر داره:biggrin1:
الانه که آقا مدیر بیاد همه رو به تیربار ببنده:-"

سلام دوستان.
از نظر من بازي بي او يعني هيچ.
يكم بيخيال شيد كسه ديگه اي نبود. خوبه دختر ها چهار برابر پسر ها جمعيت دارند. و چيزي كه زياد دختر. اونم بازي سازش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or