Multi Platform It Takes Two

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
196516

It Takes Two
Developed By Hazelight Studios
Publisher: Electronic Arts
Platforms: PS4, PS5, X1, XSX|S, PC
Genre: Co-op Action Adventure / Platformer
Release Date: March 26th 2021
6 فروردین 1400
Price: 40$

(Friends Pass: با خرید بازی، یک نسخه رایگان برای هدیه به دوست خودتون و تجربه Co-op دریافت میکنید)

It-Takes-Two_2021_02-22-21_002.jpg it-takes-two_wdc1.png it-takes-two-blog-image-1.jpg.adapt.crop16x9.818p.jpg it-takes-two-blog-image-2.jpg.adapt.crop16x9.818p.jpg
it-takes-two-blog-image-3.jpg.adapt.crop16x9.818p.jpg itt-screenshot-1920x1080-garden1.jpg.adapt.crop16x9.818p.jpg itt-screenshot-1920x1080-gi-shot04.jpg.adapt.crop16x9.818p.jpg

من نسخه friend's passو گرفتم(28 گیگ) و از طریق club xbox تونستم چند مرحله ای رو با یکی بازی کنم، باید بگم این بازی نمره 9 براش واقعا کمه?خیلی فان، هیجان انگیز، بامزه و عالی طراحی شده، اصلا خسته نمیشید از بازی کردن دو نفره، حتما تجربش کنید. حتی اگه نسخه دیسکی و دیجیتالی بازیو ندارید میتونید مرحله اول رو با friend's passبازی کنید. ?

من نسخه friend's passو گرفتم(28 گیگ) و از طریق club xbox تونستم چند مرحله ای رو با یکی بازی کنم، باید بگم این بازی نمره 9 براش واقعا کمه?خیلی فان، هیجان انگیز، بامزه و عالی طراحی شده، اصلا خسته نمیشید از بازی کردن دو نفره، حتما تجربش کنید. حتی اگه نسخه دیسکی و دیجیتالی بازیو ندارید میتونید مرحله اول رو با friend's passبازی کنید. ?

یعنی به صورت آنلاین و نه Remote میشه بازی کرد؟!

یعنی به صورت آنلاین و نه Remote میشه بازی کرد؟!
منظورتون از remote چیه؟یعنی دو نفره با یک کنسول و دو دسته؟ بله میشه. ?
بازی play local و play online داره برای نسخه friend's pass با تگ trial.
میتونید بازیو دانلود کنید و مرحله اولو تجریه کنید اگه بازیو نخریده باشید.

• Like
Reactions: VENOMEM
یه سوال،اگه کد بازی را برا یک نفر بفرستی که دانلود کنه وبتونی باهاش کواپ بازی کنی امکانش برا شخص دیگه ای هم فرستاد ؟فقط کلا میشه کد برا یک نفر فرستاد یا محدودیت نداره؟

یه سوال،اگه کد بازی را برا یک نفر بفرستی که دانلود کنه وبتونی باهاش کواپ بازی کنی امکانش برا شخص دیگه ای هم فرستاد ؟فقط کلا میشه کد برا یک نفر فرستاد یا محدودیت نداره؟
یک نفر فقط میتونی به ازای هر بار خرید

شما بازیو یکبار که میخری ی کد رایگان میدی رفیقت تا اخر تموم میکنین بازیو صد بار یا یکبار ...ولی با همونی ک فقط بهش دادی ،بمن نمیتونی مثلا بدی با منم بازی کنی
اوکی گرفتم چی شد،ممنون،فقط یه سوال میشه هم کد را برا یه نفر فرستاد باهاش آنلاین بازی کرد هم اینکه بصورت داخلی با 2دسته با یک نفر دیگه هم بازی کرد البته نه بصورت همزمان؟

اوکی گرفتم چی شد،ممنون،فقط یه سوال میشه هم کد را برا یه نفر فرستاد باهاش آنلاین بازی کرد هم اینکه بصورت داخلی با 2دسته با یک نفر دیگه هم بازی کرد البته نه بصورت همزمان؟
بله قابلیت لوکال کوآپ داره ، عین قدیم دو نفره بشینین با هم توو اتاق بازی کنید..

من نتونستم تاپیک PC بازیو پیدا کنم
خواستم بدونم روی دوتا سیستم تحت شبکه میشه اینو بازی کرد؟ یا فقط روی یه سیستم بصورت split-screen؟

نسخه کرک شده codex رو دارم

• Like
Reactions: a2010
من نتونستم تاپیک PC بازیو پیدا کنم
خواستم بدونم روی دوتا سیستم تحت شبکه میشه اینو بازی کرد؟ یا فقط روی یه سیستم بصورت split-screen؟

نسخه کرک شده codex رو دارم
خیر بصورت لوکال لن (local lan) نمیشه بازی کرد دونفره...

• Like
Reactions: mostafaskip
این بازی خیلی خوبه...خیلی
میدونم بعضیا بخاطر نداشتن یه پارتنر از تجربه بازی محروم شدن ولی تمام تلاشتون رو بکنید یه نفرو پیدا کنید باهاش بازیو انجام بدید؛ یه نفر که گیمر باشه وگرنه میره رو اعصابتون ?‍♂️

• Like
Reactions: mikael1026

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or