فروشنده IRAN CDKEY

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Takavach

کاربر سایت
Rating - 100%
6   0   0
سلام به همه دوستان .
این تاپیک برای فروش بازی و نرم افزار دیجیتالی با کد یا اکانت برای انواع دستگاه ها زده شده که امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره . روزانه آپدیت میشه و لیست قیمت بازی ها و نرم افزار ها با توجه به قیمت ارز تغییر می کند پس لطفاَ قبل از حرید با هماهنگی با اینجانب مبلغ را واریز نمایید و سپس خرید کنید مگر اینکه قیمت روز را در این تاپیک اعلام کرده باشم .در صورت خرید یا داشتن هرگونه سفارش نرم افزاری هم می توانید اعلام کنید اینجا تا براتون قیمت محصولتون استعلام شود .
همچنین می توانید از این کانال تلگرام دیدن کنید
Join group chat on Telegram

برای تماس سریع نیز می توانید با آیدی تلگرامم در تماس باشید که در کانال موجود است .
نکته مهم 1 : دوستان عزیز و گرامی ، بنده خدمتتون عرض کنم که خیلی ها بنده را از سالها پیش میشناسند و خیلی ها هم جدید هستن و نمیشناسن اینجانب اگر اشتباه خدمتتون عرض نکنم قدیمیترین فروشنده سایت بازی سنتر هستم یا حداقل یکی از قدیمی ترین های این سایت که سالها جسته و گریخته کار فروش را اینجا انجام میدادم و در حدمتتون بودم و هستم ، امیدوارم هر گونه مشکل بی اعتمادی برای دوستان با یکم تحقیق برطرف بشه .
نکته مهم 2 : دوستان عزیز و گرامی ، تعدادی از شما بزرگواران قیمت های فروشنده های دیگر را ملاک قرار میدهید و با فرستادن لینک اطلاع میدهید که بابت پیگیریتون ممنونم اما نکته اول اینکه کار کسی به بنده ارتباطی نداره و هر کسی کار خودش را می کند من فقط یک توضیح کلی خدمتتون از نحوه خرید اینترنتی می دهم : شما اگر در سایتی قیمت جنسی را 100 دلار میبینید هیجوقت نمیتونید 100 دلار بخرید به علت اینکه اون 100 دلار بدون احتساب مالیات عرض می کنم شما اگر با کردیت کارت خرید کنید برای هر حرید درصدی از شما گرفته میشود بابت سود کردیت کارت و اگر واحد پولی کارت شما دلار باشد از سایتی که خریداری می کنید اگر واحد پولیش مثلا یورو باشد شما یک درصدی هم برای تبدیل ارز پرداخت می کنید و مهمتر از همه میدانید که اگر قیمت یورو یا دلار در بازار امروز 4000 تومان است شما بعد از خرید باید پول را انتقال بدید به حساب خارج از ایران صاحب کارت که انتقال پول میشه حواله و قیمت ارز حواله همیشه بیشتر از ارز آزاد میباشد و مهمتر از اون کسی که اینکار را می کند در اصطلاح می گویند کار گذار که خودش هم مبلغی سود می گیرد از شما حتی اگر هیچکدام از مسایل کارت اعتباری و تبدیل ارز را نداشته باشید و اون سایت کارت بانکی خود شما را قبول کند باز هم میرسیم به قسمت حواله پول و برای همین امکان ندارد شما 100 دلار را بتونید 100 دلار بخرید ... موفق و پیروز باشید .
اطلاعیه مهم : از این به بعد فقط کد فروخته می شود بخاطر اینکه یک عده کلاه بردار ظاهراَ یاد گرفتن با کردیت کارت بازی را بخرن و بعد از اینکه تحویل مشتری دادن حرید را از طریق بانک کنسل می کنن و بازی حذف می شود به همین علت دیگر خرید اکانت انجام نمیدهیم .
باتشکر از همه .

آخرین ویرایش:
Tomb-Raider-20-Year-Celebration-640x322.jpg

یک عدد کد استیم بازی Rise of the tomb raider موجود می باشد با قیمت استثنایی و مقطوع 90 تومان (نسخه 20 year celebration به همراه مراحل اضافی و آیتم های اضافی این نسخه )

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or