iPod Touch 4G 32 Gb

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Desert-Eagle

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
فروخته شد ...

درود

یک دستگاه ipod touch نسل چهارم 32 گیگ به فروش میرسد .

از نظر فنی و ظاهری بدون مشکل و در حد آکبند هست

پشت دستگاه مثل بقیه آیپاد تاچ ها خش های ریز معمولی داره، نه خط و نه ضربه خوردگی

LCD دستگاه کاملا تمیز و بدون خط و خش هست، در کل از نظر ظاهری واقعــــــــــا تمــــــــیــزه;;)

یک عدد کاور هم به خریدار اهدا میشود:)

فریمور دستگاه 5.1 جیلبریک شده هست و تعدادی هم اپلیکیشن و بازی رو دستگاه نصب هست

عکس:
i293873_aaa-3-001.jpg

i293874_aaa-5-001.jpg

i293875_aaa-9-001.jpg

قیمت: 450.000 تومان
قیمت با یک کاور Splash ژله ی 50 تومنی ==» 400 تومن مقطوع !
لینک کاور:
RaveSkin<br>(iPod Touch 4G)

تهران و کرج حضوری

شهرستان ارسال با پست، هزینه پست با خریدار

آخرین ویرایش:
بالاترین پیشنهاد : 410 بدون کاور ...
دوستانی که قصد خرید دارند پیشنهاداتشون رو تا فردا ارسال کنند...

هنوز موجوده ...
تا حالا 2 نفر منو سر کار گذاشتن واسه این آیپاد، اونایی که هنوز نمیتونن تصمیم بگیرن اول از مامان باباشون اجازه بگیرن ...

دوستان "دلال" بزخر تماس نگیرن...
من گفتم میخوام 8 بخرم به خاطر همین این 32 رو میخوام بفروشم یه چیزی هم دستم بمونه، 8 گیگی که قراره بخرم 300 تومن قیمتشه، حالا من بیام 32 رو 300 یا 350 بدم؟!
نوش زیر 565 هیچ جا پیدا نمیشه، بازار موبایل که اصن زیر 600 نمیدن...
مغازه دار خودش 30% کم میکنه اون وقت دلالای اینجا 50% !
با این قیمتا خودتون رو خسته میکنید چون من ترجیح میدم نگهش دارم با این قیمت...

به نظرم بهترین دوایس برای بازی همین Ipod هستش .خدایی بهترینه
دوستان بز خری نکنید
قیمت هم مناسبه

دوستمون درست میگه من دیروز پایتخت بودم 570 بود تازه بدون جیلبریک و قاب و برنامه اگر بچه ها بازی هاشو ببینن متوجه قدرت این گجت میشن مخصوصا بازیه s.guardian -- Hysteria2-- real racing1&---asphalt6 -- Death rally -- gta3 --- gangester --- six gun اینها بخشی از بازی هاش بود که واقعا بی نظیرنمن هم فروشی دارم اگر تمایل داشتید به تاپیکم سر بزنید فروش ipod touch 32 gig به همراه قاب ، پایه ، شارژر و 7 dvd گیم و برنامه - انجمن تخصصی موبایل اول

آخرین ویرایش:
دوستمون درست میگه من دیروز پایتخت بودم 570 بود تازه بدون جیلبریک و قاب و برنامهاگر بچه ها بازی هاشو ببینن متوجه قدرت این گجت میشن مخصوصا بازیه s.guardian -- Hysteria2-- real racing1&---asphalt6 -- Death rally -- gta3 --- gangester --- six gun اینها بخشی از بازی هاش بود که واقعا بی نظیرن

حالا هی من بگم هی بگن نه بابا نوش 350 تومنه ...!
تازه از مغازه دار بخری محاله ممکنه دستگاه رو خام بده دستت! واسه جیلبریک و برنامه و کوفت و زهرمار تا 50 تومن ازت نچاپه نمیزاره دستگاهو ببری! اگه مخالفت هم بکنی میگه اگه بردی فلان چیزش کار نکرد دیگه به ما ربطی نداره:|
اگه آکبند بخوای بخری یه کیف یا قابی چیزی هم بخوای در کنارش بگیری محاله ممکنه کمتر از 700 تومن در بیاد واست!

درسته من حرف شما رو قبول دارم من چون سرباز هستم میخوام بفروشمش وگرنه هیچ مشکلی نداره این گجت ، هم کار کردن باهاش راحته هم کیفیت صداش بینهایت قویه..حالا برو 1 ملیون پول گوشی بده بعد کلی بگرد دنبال بازی واسه خود گوشی اما آیپادتاچ همه چی داره حتی برنامه هاش هم شاخه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or