iPod touch 4 معرفی شد!

به نظرم Nano واقعاً جذاب شده ، سايزش در حدود Shuffle هست ولی صفحه لمسيه و نور صفحه هم که خيلی بهتر شده ......
در مورد Touch اگه واقعاً با اين رزوليشن عکس برداری ميکنه دوربينش مفت هم نمی ارزه ......
قيمت Shuffle هم خيلی خوبه ، 49 دلار واقعاً عاليه .....

ایشان اشتباه نوشتن در واقع رزولیشن صفحه را نوشتن . دوربینش رو توی کنفرانس بهش اشاره نشد و فقط به فیلمبرداری اشاره شد ولی بنظر میاد همون 5 مگا پیکسله .

فکر نکنم مشکل در من باشه ;)
4nxqsaqngjhch2rlp6a.jpg

والا چی بگم این رزولیشنی هم که واسه دوربینش گفته یکم عجیب میزنه نه vga هستش و نه 1 مگاپیکسل!!!
تو کنفرانس هم به عکس اشاره نکرد فقط گفت فیلمبرداری با کیفیت HD....به هر حال می ارزه 299 $ 32 گیگش........البته فعلا تا 3-4 ماهی تو ایران نمیشه خرید:d

به نظر من طراحیه نانو افتضاح شده! هیچ اصالتی توش نمیبینم!
دیگه شورشم درآورده! مونیتورش به اون کوچیکی زده مولتی تاچ! آخه من یه انگشتم به زور روش جا میشه انگشت دوممو کجا بزارم؟
در مورد دوربین هم نگران نباشید هکر های عزیز بیکار نمیشینن:دی

قیمت معقولانه ای داره ولی اگه پشتش رو مثل آیفون میکردن خیلی بهتر بود
به نظر من دوربینش به مفت هم نمی ارزه!
نانو اگه قرار باشه تاچ شه که دیگه نمیشه نانو میشه تاچ :دی

به نظر من طراحیه نانو افتضاح شده! هیچ اصالتی توش نمیبینم!
دیگه شورشم درآورده! مونیتورش به اون کوچیکی زده مولتی تاچ! آخه من یه انگشتم به زور روش جا میشه انگشت دوممو کجا بزارم؟
در مورد دوربین هم نگران نباشید هکر های عزیز بیکار نمیشینن:دی

محمد جان شاید مولتی تاچ به یه کارش میاد دیگه !!! البته وقتی خازنی زده دیگه براش فرقی نداره مولتی تاچ باشه یا نه تازه یادتون باشه این اپل بود که مولتی تاچ رو برای گوشیهای موبایل و ایپاد تاچ معرفی کرد پس ضایس که ازش استفاده نکنه .
در مورد دوربین ایپاد جدید هم عمرا هکرها بتونن کاری بکنن چون محدودیت سخت افزاری داره مثل فیلمبرداری ایفون 2g و 3g که درسته هکرها تونستن براش برنامه بسازن ولی خودتون میدونید اون برنامه یه جور حقه برنامه نویسی بود که در واقع عکسهای سریعی میگرفت و بعد اونا رو پشت سر هم قرار میداد و میشد فیلم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or