IPOD TOUCH 4 در حد نو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برادر من همه ی این قیمت ها برای چند ماه پیش است تو این 3-4 روز قیمت دلار شدیدا رفته بالا اون کسی هم که 250 هزار تومان گذاشته بود 8 گیگ رو انگار ایپادو گذاشته بود زمین با پاش لگدش کرده بود پشتش پر خش بود
این ایپاد در حد نو هست و چون یک ماه بعد اندروید گرفتم ازش استفاده نکردم.

همشون مال 1 ماه اخیره (تارخ آخرین پست رو ببین)
64 رو 20 روز پیش فروخته 400
گالکسی p1000 32 gig تو پی تی 490 فروش رفت :دی
یه جوی هم ایجاد شده خیلی ها آیپاد میفروشن تا اندروید تجربه کنن.رو این حساب یه مقدار بازار آیپاد خراب شده
اون یه مورد مشکل داره (الان پایه رو گذاشته 100 :دی ) بقیه چی؟ (2 نفر که دارن 240 میدن)

کجا قیمت رفته بالا علکی جو میدین؟ امروز 2150
تازگیا بعضی از دوستان جو دلاری 2300 میدن و ....
الان چند ماهه کسبه محترم اجناسشونو به اسم دلاری 2 تومن میفروشن
شما هم جنست رو تو این 4-3 روز نخریدی
89.gif

بازم میگم شما میتونی هر قیمتی میخای رو جنست بذاری ولی باید مثل خیلی های دیگه هر روز 1 آپ بدی و منتظر مشتری بشی
امیدوارم 290 بفروشی تا رکورد المپیکو جابه جا کنی
yes.gif

کلا این دوستمون فروشنده نیست قیمت بالاس من 270 میخوام نقد هم میدم
کس دیگه ایی هم داشت بگه

چرا جواب نمیدی ؟
ببخشید.نه فعلا در حال مذاکره هستم.

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 PM ارسال شده بود ----------

همشون مال 1 ماه اخیره (تارخ آخرین پست رو ببین)
64 رو 20 روز پیش فروخته 400
گالکسی p1000 32 gig تو پی تی 490 فروش رفت :دی
یه جوی هم ایجاد شده خیلی ها آیپاد میفروشن تا اندروید تجربه کنن.رو این حساب یه مقدار بازار آیپاد خراب شده

اون یه مورد مشکل داره (الان پایه رو گذاشته 100 :دی ) بقیه چی؟ (2 نفر که دارن 240 میدن)

کجا قیمت رفته بالا علکی جو میدین؟ امروز 2150
تازگیا بعضی از دوستان جو دلاری 2300 میدن و ....
الان چند ماهه کسبه محترم اجناسشونو به اسم دلاری 2 تومن میفروشن
شما هم جنست رو تو این 4-3 روز نخریدی
89.gif

بازم میگم شما میتونی هر قیمتی میخای رو جنست بذاری ولی باید مثل خیلی های دیگه هر روز 1 آپ بدی و منتظر مشتری بشی
امیدوارم 290 بفروشی تا رکورد المپیکو جابه جا کنی
yes.gif
اره دوست عزیز 100% با هات موافقم کجا دلار شده 2300 الکی سیاسی ها جو میدن الان دلار 1000 میدونم .قیمت ایپاد هم الکی جو میدن کجا 465 تو سایت ها مثل دیجی کالا قیمت ایپاد الان نوش 350 منم میدم 320 درسته اگر شما ایپاد رو نمیخری جو نده{به قول خودت من }از قیمت پایه هم پایینتر به مشتری میدم نه به بعضی ها که تاپیک رو خراب میکنن .عین این ایپاد که پشتش تمیزه و خش خیلی کم داره {1 یا 2 تا کوچیک} نمیتونی پیدا کنی خودت هم میدونی که اون ایپاد های ارزون پشتشون پر خش بود به هر حال شما که خریدار نیستی تاپیک رو خراب نکن من هم نمیخوام رکورد المپیک رو عوض کنم کسانی که تاپیک رو خراب کردن زودتر رکورد المپیک رو جا به جا کردن.:-$

ببخشید.نه فعلا در حال مذاکره هستم.

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 PM ارسال شده بود ----------

اره دوست عزیز 100% با هات موافقم کجا دلار شده 2300 الکی سیاسی ها جو میدن الان دلار 1000 میدونم .قیمت ایپاد هم الکی جو میدن کجا 465 تو سایت ها مثل دیجی کالا قیمت ایپاد الان نوش 350 منم میدم 320 درسته اگر شما ایپاد رو نمیخری جو نده{به قول خودت من }از قیمت پایه هم پایینتر به مشتری میدم نه به بعضی ها که تاپیک رو خراب میکنن .عین این ایپاد که پشتش تمیزه و خش خیلی کم داره {1 یا 2 تا کوچیک} نمیتونی پیدا کنی خودت هم میدونی که اون ایپاد های ارزون پشتشون پر خش بود به هر حال شما که خریدار نیستی تاپیک رو خراب نکن من هم نمیخوام رکورد المپیک رو عوض کنم کسانی که تاپیک رو خراب کردن زودتر رکورد المپیک رو جا به جا کردن.:-$

من ایپد 3 رو با اسمارت کیس خریدم 1900000 !!!!!!شما میگی دلار 2150 هستش!!!دلار رفته بالا ولی قیمت شما هم بالاس که البته با توجه به تمیزیش 260 270 خوبه.....خودتونم میدونید ایپاد 8 گیگ رو همه بره چی میفروشن:دی در هر صورت ایپادم رو 210 گذاشتم دکمه هومش مورد داره ولی کسی نمی خره!!!!!این دستگاه عجیب طلسم شده...

من ایپد 3 رو با اسمارت کیس خریدم 1900000 !!!!!!شما میگی دلار 2150 هستش!!!دلار رفته بالا ولی قیمت شما هم بالاس که البته با توجه به تمیزیش 260 270 خوبه.....خودتونم میدونید ایپاد 8 گیگ رو همه بره چی میفروشن:دی در هر صورت ایپادم رو 210 گذاشتم دکمه هومش مورد داره ولی کسی نمی خره!!!!!این دستگاه عجیب طلسم شده...
داداش من ایپاد شما مشکل داره قیمت گذاشتی 240 تعمیرش هم از فامیلمون پرسیدم گفت 50 تومن یعنی میشه 290 یعنی این ایپاد که هیچ مشکلی نداره پشتش هم خش و خط نداره و خیلی از ایپاد شما سرتره {شما یک عکس هم از پشتش قرار ندادید}نمی ارزه 20-30 تومن از ایپاد شما گرون تر باشه.با خریدار واقعی تا 300 راه میام.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or