من اومد همینا رو بگم دیدم دوستان زودتر جنبیدند
شما برو یه نگاه به آمار بنداز هر بار iPhone جدیدی معرفی شده تونسته فروشش رو از همه iPhone هایی که تولید شده بیشتر باشه پس زیاد نگران این موضوع هم نباش
نه نمیخوره تو سرش!
ایفون رو اکثرا میگن 2 تا 2 تا باید عوض کرد! یعنی 2g داشتی بعد باید میرفتی 3gs بخری!:d (چه استدلالهایی:d)
از نظر نرم افزار و سخت افزاری هم زیاد تفاوت حس نمیکنی.الان من 3gs دارم برات rage رو بزارم نمیتونی تفاوتی توش با ایفون 4 پیدا کنی.
نر افزاری هم که ماشالله تا چند وقتی پیش برای فریمور 2 هم میومد! از این لحاظ اپل کاملا ساپورت میکنه.
نه نمیخوره تو سرش!
ایفون رو اکثرا میگن 2 تا 2 تا باید عوض کرد! یعنی 2g داشتی بعد باید میرفتی 3gs بخری!:d (چه استدلالهایی:d)
از نظر نرم افزار و سخت افزاری هم زیاد تفاوت حس نمیکنی.الان من 3gs دارم برات rage رو بزارم نمیتونی تفاوتی توش با ایفون 4 پیدا کنی.
نر افزاری هم که ماشالله تا چند وقتی پیش برای فریمور 2 هم میومد! از این لحاظ اپل کاملا ساپورت میکنه.
سیاست تولید دیگه همون سه سال پیش هم میتونستن یه چیزی مثل آیفون 4 و بالاتر بسازن اما مردم باید همیشه حریص باقی بمونن تا بازار نخوابه. هیچوقت یه جنس کامل تو بازار پیدا نمیشه همیشه باید یه چند تا نقص و ایراد داشته باشه
نه نمیخوره تو سرش!
شایعه ای در کار نیست 4 ساله همون روال پیش میره هر سال همینطور بوده !
امسال هم از این قاعده مستثنا نیست مطمئنا خرداد 90 تو کنفرانس WWDC آیفون جدید معرفی میشه
يعني با اين حساب نسل بعدي ايفون ميره رو پردازنده هاي 1.2 ! درسته؟
خب ادم زياد دلش نميسوزه !:d