var کاربر سایت Jun 18, 2011 #16 نوشته شده توسط ™MASOUD: آیا تا فردا شاهد آمدن جیلبریک آیپد 2 خواهیم بود؟ طبق تویتی که comex داده به احتمال زیاد شاهد آمدن برنامه jailbreakme 3 خواهیم بود که قابلیت جیلبریک ایپد 2 را خواهد داشت. بیشتر... محض اطلاعتون باید بگم که این توییت رو comex نفرستاده و فیک هست! جیلبرک هم که نیومد.اومد؟؟ این هم جواب comex در مورد این عکس: Reactions: .:Snape:.
نوشته شده توسط ™MASOUD: آیا تا فردا شاهد آمدن جیلبریک آیپد 2 خواهیم بود؟ طبق تویتی که comex داده به احتمال زیاد شاهد آمدن برنامه jailbreakme 3 خواهیم بود که قابلیت جیلبریک ایپد 2 را خواهد داشت. بیشتر... محض اطلاعتون باید بگم که این توییت رو comex نفرستاده و فیک هست! جیلبرک هم که نیومد.اومد؟؟ این هم جواب comex در مورد این عکس:
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Jun 18, 2011 #17 محض اطلاعتون باید بگم که این توییت رو comex نفرستاده و فیک هست! جیلبرک هم که نیومد.اومد؟؟ این هم جواب comex در مورد این عکس: بیشتر... من خبری که اومد بیرون رو میذارم و خیلی از سایت ها اینطور گفتن حالا فیک بودن یا نبودنش پای من نیست که!
محض اطلاعتون باید بگم که این توییت رو comex نفرستاده و فیک هست! جیلبرک هم که نیومد.اومد؟؟ این هم جواب comex در مورد این عکس: بیشتر... من خبری که اومد بیرون رو میذارم و خیلی از سایت ها اینطور گفتن حالا فیک بودن یا نبودنش پای من نیست که!
.:Metallica:. ⟁ Gold User Jun 18, 2011 #18 اون عکس بالا که واسه دیشب هست دیشب هم من همش تو توـــیتر بود هیچ خبری نشد dcomexدر جواب یکی گفته "هروقت من قولی مثل اون{Release date} دادم اون قول رو شکستم و از این موضوع احساس بدی کردم" با توجه به سوال اون یارو که ازش پرسیده آیا تا قبل از 4 شنبه 22 JUNE عرضه میشه یا نه Comex گفته: انشاالله= Hopefully :d آخرین ویرایش: Jun 18, 2011
اون عکس بالا که واسه دیشب هست دیشب هم من همش تو توـــیتر بود هیچ خبری نشد dcomexدر جواب یکی گفته "هروقت من قولی مثل اون{Release date} دادم اون قول رو شکستم و از این موضوع احساس بدی کردم" با توجه به سوال اون یارو که ازش پرسیده آیا تا قبل از 4 شنبه 22 JUNE عرضه میشه یا نه Comex گفته: انشاالله= Hopefully :d
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Jun 20, 2011 #19 خوب طبق خبر جدید devteam داره روی برنامه JailbreakMe 3 کار میکنه و به آخرهاش رسیدن. این برنامه برای جیلبریک آیپد 2 هست و ios 5 رو ساپورت نخواهد کرد! فقط ios ورژن 4.2.1 تا 4.3.3 را پوشش خواهد داد.
خوب طبق خبر جدید devteam داره روی برنامه JailbreakMe 3 کار میکنه و به آخرهاش رسیدن. این برنامه برای جیلبریک آیپد 2 هست و ios 5 رو ساپورت نخواهد کرد! فقط ios ورژن 4.2.1 تا 4.3.3 را پوشش خواهد داد.