iOS 8.4 به همراه سرویس Apple Music عرضه شد

$ Connor $

کاربر سایت
ios-8-4-OTA-release.jpg

[h=3]لینکهای دانلود آی او اس ۸٫۴ برای آیفون:[/h]
[h=3]لینکهای دانلود آی او اس ۸٫۴ برای آیپد:[/h]
[h=3]لینک دانلود آی او اس ۸٫۴ برای آیپاد تاچ ۵:[/h]

چه قدر این اپل موزیک خوبه،Beats1 هم واقعا برنامه های جالبی داره،با امینم هم مصاحبه کرد امروز.:x
ولی با این حال بتای iOS 9 از iOS 8.4 واقعا بهتره،پایداری بیشتری داره و اینکه مولتی تسکینگ بهتر و شخصی سازی بیشتری داره به علاوه روون تره.

خب من هم دیشب گوشیمو آپدیت کرد (6) و کاملاً بررسی کردم.

اول از همه این که آیکون موزیک کلاً عوض شده و از بکگراند قرمز تبدیل شده به بکگراند سفید. داخلش خیلی بهتر شده و رابط کاربری خیلی بهتره، عکس آرتیست ها هم خیلی نشون میده (تقریباً شبیه اسپاتیفای PC)
یه سری هم به بخش iBooks زدم، زیاد فرقی نکرده ولی یک کم زمینه تیره تر شده.
کلاً احساس میکنم گوشی خیلی بهتر شده و مصرف باتری هم زیاد تغییری نکرده، این Apple Music هم عالیه ولی سه ماهه آزمایشی یک کم سخت فعال میشه ولی تلاش کنید، میشه:دی

منم آپدیت رو گرفتم
مجبور شدم یه 10 دلاری شارژ کنم دیوایسمو تا اپل موزیک اجازه بده سه ماهه مجانی رو فعال کنم : |
خیلی خوب بود ، آرشیو آهنگ اپل که عالیه و این که آفلاین هم داشته باشیشون دیگه کلا بی نیازت میکنه از همه چی
موسیقی متن فیلما و ...
ولی باید با این فعال کردن Cloud خیلی کلنجار برین تا راه بیافته : | هی بزنین تا درست شه: )

گند زدن به UX موزیک. کار کردن باهاش خیلی آزاردهنده شده و سوویچ ردن بین آلبوم و آرتیست و آهنگ سخت‌تر از قبل شده (مراحل بیشتری رو باید طی کنی). طراحی زیبایی داره ولی کار رو برای یوزر سخت کردن. البته iTunes زیاد تغییر نکرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or