iOS 7

شما احتمالا ios 7 رو ندیدی! شدیدا ار اندروید تقلید کرده! از لایو والپیپر تا پاور کنترل ! یه عکس بود امروز دیدم که مقایسه کرده بود که چه چیزایی تقلید شده! اگه گیرش آوردم میزارم برات
.......................
پیدا شد:
ios-7-has-become-android-512x681.png

حاجى خيلى مقايست مسخره بود مرسى كلى خنديديم :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

شما احتمالا ios 7 رو ندیدی! شدیدا ار اندروید تقلید کرده! از لایو والپیپر تا پاور کنترل ! یه عکس بود امروز دیدم که مقایسه کرده بود که چه چیزایی تقلید شده! اگه گیرش آوردم میزارم برات
.......................
پیدا شد:

والله كه ما شباهتي نمي بينيم و اگر شباهتي هم باشه قطعاً اندرويد از روي اپل كپي كرده .
در ضمن اگه شما خيلي دوست داري راجع به اندرويد گفت و گو كني به تاپيك مربوطه مراجعه كن چون من تو پست اول نوشتم گفت و گو راجع به iOS 7

iOS 7 بد نیست.
اندروید اشغال یو اس بی دیباگینگ فعال نباشه نمیشه پسوردش رو شکست هک کردنش راحت نی؟کیا راهای توپ دارن؟
برای ریکاوری اس ام اس و شماره ها کیا برنامه دارن؟

کلا کسی که اون هم تقلید رو نبینه یا مشکل بینایی داره یا نیاز به آب سردی پمادی چیزی داره!
من خودم آیفون دارم مغزای بستتون رو باز کنید! هرکی برخلافتون حرف میزنه میگید برو جای دیگه پست بده! مگه فروم معنیش بحث نیست؟ شما اگه نظر مخالف رو گوش ندید و راجبش فکر نکنید بدجوری تو آینده به مشکل میخورید.
در آخر هم بگم به کسی ربطی نداره من دوست دارم پست بدم یا نه!

.......................
پیدا شد:
عکسها و ویدئو تشریحی و MEME از این قضیه پر شده تو نت :دی. جدا بهترین هنرمند دزده!.

شما میتونی کمتر بیای فروم که هم کمتر نمک بریزی هم ملتی رو شاد کنی! البته فردا هم مدرسه ها شروع میشه دیگه زیاد نمیبینیمت!

نمیتونی جواب بدی الکی حرف اضافی نزن . خدا رو شکر تو مدرسه با کسایی صحبت میکنم که فهمشون بیشتر از امثالی مثل شماست .

درضمن من خودم هم دستگاه آیفون دارم و هم Samsung Galaxy و باید بگم آیفون سروره .

نمیتونی جواب بدی الکی حرف اضافی نزن . خدا رو شکر تو مدرسه با کسایی صحبت میکنم که فهمشون بیشتر از امثالی مثل شماست .

درضمن من خودم هم دستگاه آیفون دارم و هم Samsung Galaxy و باید بگم آیفون سروره .
خزعبلات شما جواب نداره! من عکس آوردم دلیل هم آوردم که تقلید بوده! مشکلاتشم و ناامید شدن ملت از ios7 هم که پره اینترنت! ولی اینجا همه میریزن میگن خیلی خوب بوده:دی
دیگه اینقدر مشکل حاد بوده که یکی از بزرگترین هکر های ios گفت iso7 شدیدا نا امیدم کرده و کلا به اندروید کوچ میکنم!
احتمالا اون هکره به قدر شما و همکلاسیهات نمیفهمیده:دی
این صحبتهای pod2gهست:انقلابی نشده است، من نامید شده ام. iOS شبیه نقاشی یک کودک شده است، تصمیم دارم به دیوایسی اندرویدی سوییچ کنم.

خزعبلات شما جواب نداره! من عکس آوردم دلیل هم آوردم که تقلید بوده! مشکلاتشم و ناامید شدن ملت از ios7 هم که پره اینترنت! ولی اینجا همه میریزن میگن خیلی خوب بوده:دی
دیگه اینقدر مشکل حاد بوده که یکی از بزرگترین هکر های ios گفت iso7 شدیدا نا امیدم کرده و کلا به اندروید کوچ میکنم!
احتمالا اون هکره به قدر شما و همکلاسیهات نمیفهمیده:دی
این صحبتهای pod2gهست:انقلابی نشده است، من نامید شده ام. iOS شبیه نقاشی یک کودک شده است، تصمیم دارم به دیوایسی اندرویدی سوییچ کنم.

به سلامتي !
يك هكر احمق ، ديگه از iOS استفاده نمي كنه l-)

در ضمن اون عكس ها هم خيلي خوب بود واقعاً لذت برديم اگه تونستي باز هم بذار كه مردماني رو بشاش كني =))

آخرین ویرایش:
به سلامتي !
يك هكر احمق ، ديگه از iOS استفاده نمي كنه l-)

در ضمن اون عكس ها هم خيلي خوب بود واقعاً لذت برديم اگه تونستي باز هم بذار كه مردماني رو بشاش كني =))
شماها حتما نیاز به بیمارستانی چیزی دارین! ایشون یکی از بزرگترین هکرهای ios بودن!
یه ضرب المثل خوب هست که راجب به شما کاملا صدق میکنه!
میگه آدمی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما آدمی که خودشو به خواب زده رو نه!
هر فرومی میری هم ناراضی بودن بعد شما میای اینجا قصه تعریف میکنی

شماها حتما نیاز به بیمارستانی چیزی دارین! ایشون یکی از بزرگترین هکرهای ios بودن!
اسم اين هکر چى هستش؟؟؟

به نظرم آندروید اینقدر کپی برداری کرده از iOS که اپل حالا حالا ها حق داره ازش کپی برداری کنه :دی
براى مثال؟؟؟

اینو جوا ب ندادی؟
اندروید اشغال یو اس بی دیباگینگ فعال نباشه نمیشه پسوردش رو شکست هک کردنش راحت نی؟کیا راهای توپ دارن؟
برای ریکاوری اس ام اس و شماره ها کیا برنامه دارن؟

دقیییییقا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or