iOS 5 و کیبورد کاملا فارسی !!!

• Thread starter Thread starter Zelda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال من روی ورژن ios 4.1 هم کیبرد کاملا فارسی دارم روی حروف که انگشت رو نگه میداریم حروف کامل میاد مثلا روی ج دستو نگه میداریم چ هم میده منظورتون اینجوری هست یا یه حالت دیگه داره

یه سوال من روی ورژن ios 4.1 هم کیبرد کاملا فارسی دارم روی حروف که انگشت رو نگه میداریم حروف کامل میاد مثلا روی ج دستو نگه میداریم چ هم میده منظورتون اینجوری هست یا یه حالت دیگه داره
نه دیگه برای این لازم نیست انگشت رو نگه داشت.
کاملا فارسی هست! مثل همین کیبورد کامپیوترتون.

یه چیزی تو این مایه :
5-Row-Persian-Keyboard-iOS4-1.3-200x300.png

کیبورد فارسی "ي" نمی‌خواد یا وقتی دستتونو روی "ا" نگه می‌دارید 3 4 مدل دیگه مثل "إ،أ و...!" نشون نمی‌ده و همینطور که دوستان گفتن پ‌ژ‌گ‌چ جدا هستن و تایپ خیلی سریع‌تر می‌شه.

البته این کیبورد که توی عکس بالا نشون دادید رو یه چند روز استفاده کردم ولی چون به‌خاطر گذاشتن عدد‌ها توی قسمت اصلی (که‌بنظرم کار بیخودی هست) اندازه‌ی کلید‌ها خیلی کوچیک‌تر شده پاکش کردم و از همون کیبورد عربی فعلاً استفاده می‌کنم. کسی کیبورد فارسی که اون عددها بالاش نباشه یا 5-Row نباشه :دی سراغ نداره؟ قبلاً بودن 2 3 تا کیبورد ولی توی 4.3 دیگه کار نمی‌دن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or