iOS 5 و کیبورد کاملا فارسی !!!

• Thread starter Thread starter Zelda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Zelda

کاربر سایت
iOS 5

فکر کنم من اولین کسی باشم تو دنیا که اینو دید

بی مقدمه !

تازه iOS 5 رو نصب کردم و دیدم که کیبورد کاملا فارسی توش موجوده !!

2zqeejq.jpg

359ff54.jpg

بسیار عالــــی !!!

آخرین ویرایش:
نصب کردی؟ منم نصب کنم؟ خطر نداره؟ :d
هنوز که جیلبریکش نیومده بیرون! :d
نصف شبی کرم انداختی تو وجودمون! برم دانلود کنم! :d

نصب کردی؟ منم نصب کنم؟ خطر نداره؟ :d
هنوز که جیلبریکش نیومده بیرون! :d
نصف شبی کرم انداختی تو وجودمون! برم دانلود کنم! :d

نصب کردم ! ولی با یه طریقه غیر قانونی

طبق معمول Gizmodo برای اپل بدبختی ساخت و یه باگ ( خفن ) کشف کرد که میشه Registration رو دور زد .. ولی بدرد نمیخوره . یعنی الآن من برمیگردم به iOS 4 چون سیم کارت کار نمیکنه و هر دفعه که خاموش روشن بشه بازم گیر میده بیا رجستر کن .. مهم این بود که نصب کردم الآن خدا رحم کنه چجوری برش گردونم =))

منم دیشب دانلودش کردم و منتظرم یه راهی پیدا بشه تا udid فعال بشه! وگرنه 5 دلار رو مجبورم بریزم به حساب اون سایت تا برام فعال بشه.
و همچنین یه جیلبریک پایدار نیاز است... :d

منم دیشب دانلودش کردم و منتظرم یه راهی پیدا بشه تا udid فعال بشه! وگرنه 5 دلار رو مجبورم بریزم به حساب اون سایت تا برام فعال بشه.
و همچنین یه جیلبریک پایدار نیاز است... :d

فقط 5 دلار ؟! كجا ؟! چجورى ؟
سايت بده واسه جفتمون ميگيرم lol

این همون قضیه ای هست که خود سایت اپل برای یه سال 90 دلار میگیره ولی بعضی از این سایتها با چند دلار مثل 5 دلار این کارو راه میندازن ؟!
به نظرم بو داره ؟!!!!

این همون قضیه ای هست که خود سایت اپل برای یه سال 90 دلار میگیره ولی بعضی از این سایتها با چند دلار مثل 5 دلار این کارو راه میندازن ؟!
به نظرم بو داره ؟!!!!

والا من يه جا ديدم 10 دلار ميفروشن ، ولى بدبختى اينه كه آدم ميترسه شماره كردت كارد به اين سايتا بده ، من شنيدم كه بعضى از دولوپرها ميتونن تا 100 دستگاه رو Register كنن كه اينا ميان ميفروشنشون .

توی کنفرانس WWDC دیشب (به وقت ایران) معرفی شد و نسخه Beta در اختیار Developer ها قرار گرفت :

http://developer.apple.com/ios
البته مساله جیلبریک شدن iOS5 حتمی نیست چون MuscleNerd تست رو روی iPod Touch 4 انجام داده.
اپل جلوی اکسپلوییت limera1n رو در iPod نگرفته. قرار هست این تست توسط Dev Team روی iPad 2 انجام بگیره تا نتیجه قطعی مشخص بشه.

البته الان مشکلات مهم تری هم وجود داره. مثلا (قابل توجه zelda عزیز) احتمال عدم Downgrade پس از نصب iOS 5

http://www.tuaw.com/2011/06/06/if-yo...npage_engadget

پس چطور تو این سایت نوشته که دانگرید با مشکل مواجه میشه !؟
من مه ios 5 نیستم .
اما در کل میگم .

بايد اول آيتيونزتو دانگريد كنيد بعد گوشى رو به حالت رستور دربياريد ( بعد از خاموش كردن ، كليد قفل صفحه رو با Home button با هم نگه ميداريد و ... ) بعد از آيتيونز ميخوايد كه Restore كنه ، همون 4.3.3 رو ميريزه .

من يكي از دوستام Developer هست احتنالا برنامه هاشو ديدين تو App Store Mohammad Komeili رو سرچ كنيد واسه تست يكي از برنامه هاش به iPad 2 نياز داشت منم بهش دادم و الان iPad من به عنوان يه developer ثبت هست و الان من حتي gestures رو هم دارم رو iPAd 2 كع جيل نشده الان بدون مشكل ميتونم اينو بريزم فقط امشب بايد دانلود شه !

سلام منم الآن گوشیم Official ثبت نام شد ! الآنم iOS 5 دارم :d خیلی داره بهم خوش میگزره ..

اولین چیزی که توجه شما رو به خودش جلب میکنه که چه Wireless یا چه با Wire شما Sync کنید شما بازم میتونید از دستگاهتون استفاده کنید که خیلی خوبه !

Twitter ـشو امتحان کردم خیلی جالبه البته هنوز خیلی باهاش ور نرفتم ولی تا اینجاش خیلی خوبه ، الآن اپلیکشنهایی که ازشون استفاده میکنم همه فعلا خیلی خوب کار میکنن

Notification Center is S exy :d

واقعا خیلی عالیه ولی هنوز iMasseges رو امتحان نکردم ! آقای 54M113 میتونم با شما توی iMasseges صحبت کنم ظاهرا ؟

سلام منم الآن گوشیم Official ثبت نام شد ! الآنم iOS 5 دارم :d خیلی داره بهم خوش میگزره ..

اولین چیزی که توجه شما رو به خودش جلب میکنه که چه Wireless یا چه با Wire شما Sync کنید شما بازم میتونید از دستگاهتون استفاده کنید که خیلی خوبه !

Twitter ـشو امتحان کردم خیلی جالبه البته هنوز خیلی باهاش ور نرفتم ولی تا اینجاش خیلی خوبه ، الآن اپلیکشنهایی که ازشون استفاده میکنم همه فعلا خیلی خوب کار میکنن

Notification Center is S exy :d

واقعا خیلی عالیه ولی هنوز iMasseges رو امتحان نکردم ! آقای 54M113 میتونم با شما توی iMasseges صحبت کنم ظاهرا ؟

مباركه عزيز،توييتر فيل تر نيست يا شما از چيزپي ان استفاده ميكنى؟دركل سرعت چطوره؟اين iMessage بين دو ديوايس اپل با واى فاى رايگان امكان چت رو فراهم ميكنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or