IO:گاهی اوقات Hitman شکست خورده است

Panther_X

کاربر سایت
IQ میگوید موتور بازیسازی جدید به آنها این شانس را میدهد که برخی پتانسیل ها که در نسخه های قبل شکست خورده اند را زنده کنند.

20110822hitmanab.jpg

Christian Elverdamبه Gamespot گفت ما تمام چیزی که Hitman میتواند انجام دهد را انجام داده ایم.

ما از برخی حرکات که در شماره های قبل انجام داده ایم ناراحتیم و فکر میکنم بسیاری از مردم میدانستن گاهی اوقات ما فقط شکست خورده ایم.و ما واقعا میخواهیم همه چیز را فوق العاده جلوه دهیم.

Elverdamدرباره قابلیت Instinct گفت ما این قابلیت را برای توانمند ساختن بازیکن و جایگزین شدن روش آزمون و خطا که بازیکن از آن رنج میبرد قرار دادیم.

در مصاحبه هفته گذشته VG247 با Blystad او گفت که آنها تمام خواسته های طرفداران را دیکته نمیکنن و در کار خود قرار نمیدهند اما Elverdam گفت آنها تمام حرف های طرفداران را میشنوند و لذت میبرند و نکات را رعایت میکنند.(خواسته ها رو انجام میدن)

ما طرفداران زیادی داریم که همیشه ما را از نزدیک دنبال میکردند و در کنار ما بودند و این کار را بطور طولانی(همیشگی) انجام میدهند.

حالا ما در اینجا,در این مرحله واقعا میتوانیم این را احساس کنیم.ما تعداد زیادی بازخوردهای مثبت داشتیم و به همه چیز گوش میدهیم,و بسیار خوشحال هستیم که موتور بازیسازیی داریم که اجازه میدهد دقیقا همان چیزی را که میخواهیم بسازیم.

Hitman: Absolution بر روی PC,Xbox360,PS3 در سال آینده عرضه خواهد شد.

Hitmand Contracts و Hitman Blood Money بدون نقص بودن. نمیدونم چرا همچین حرفی زده. البته Hitman و Hitman 2 کمی برای یک بازی اختصاصی کامپیوتر گرافیک خیلی کمی داشتن.

Hitmand Contracts و Hitman Blood Money بدون نقص بودن. نمیدونم چرا همچین حرفی زده. البته Hitman و Hitman 2 کمی برای یک بازی اختصاصی کامپیوتر گرافیک خیلی کمی داشتن.
معمولا Contracts رو ضعیف ترین شماره ی سری میدونن :دی

البته فكر نكنم Hitman 2 انحصاري بوده باشه.تا اونجايي كه من يادمه رو كنسول هم عرضه شده بود.

معمولا Contracts رو ضعیف ترین شماره ی سری میدونن :دی
تایید میشه ، قوی ترین تو سری Hitman ، شماره 2 و Blood Money بوده و ضعیف ترین همون Contracts ، من که به شخصه با شماره 2 خیلی حال کردم با اون Sound track های شاهکار از استاد Jasper Kyd ، راستی برا این شماره هم همین استاد موسیقی میسازه؟

كانتركت افتضاح بود !!!
بلاد ماني يه سري نقص هاي بازي رو برطرفت كرده بود
مثل مبارزه بدون اسلحه و تن به تن ... بالا رفتن و پريدن از لبه ها و ...

البته ایشون این رو نگفته هیتمن شکست خورده یا تیم شکست خورده و ... بلکه گفته که برخی از حرکات با شتاب و ریسکی که در بازی های قبل انجام دادیم جواب نداده و این رو مردم خوب فهمیدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or