interview Video:Assassin's Creed

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
سلام
سایت xboxyde مصاحبه ی اختصاصی با Jade Raymond تهیه کننده ی بازی Assassin's Creed انجام داده به صورت ویدیو قابل دریافته:

1029_0015.jpg

http://xboxyde.com/news_4439_en.html

من هنوز توی فلسفه این AC موندم یک زمانی چند ماه چند ماه هیچی ازش عرضه نمیشه بعد یک زمانی همین طور توی یک دو روز تریلر ، مصاحبه ، عکس و خبر ازش میاد.
حالا که بحث اساسین آخرین تریلرش از گیمز تریلر بگیرید وقتی یارو داره مشروب میل میکنه! یک لحظه ببینید روی بدنه استیل لیوانی که داره میخوره الطیر نشون میده که داره رد میشه.
آخرش هم که زحمت میکشه با چاقو یکیشون رو به رحمت خدا میفرسته اون دنیا.
ما یک دوستی داشتیم عاشق این بنده خدا شده بود. جرات داشتی جلوش حرف بزنی.:biggrin1:
دوتا سوال.
این خانوم Jade Raymond فرانسویه؟ فقط تهیه کنندس یا کارگردانی بازی هم به عهده داره؟
والا تاجایی که من میدونم کارگردان بازی هست. یک سری هم میگند تهیه کننده. ولی توی لیست کار هاش من دیدم هیچ کدوم از کارهاش تهیه کننده نبوده.
نه در رزینت اویل نه در پرنس اف پرشیا نه در سیمز حالا نمیدونم.

والا تاجایی که من میدونم کارگردان بازی هست. یک سری هم میگند تهیه کننده. ولی توی لیست کار هاش من دیدم هیچ کدوم از کارهاش تهیه کننده نبوده.
نه در رزینت اویل نه در پرنس اف پرشیا نه در سیمز حالا نمیدونم.
تهیه کننده بازیه.دقیقا خودم تو یکی از مصاحبه هاش شنیدم که گفت:I'm the producer of Assassin's Creed.

توی این تاپیک ملاقات با Jade Raymond انقدر چرت و پرت نوشتن که قفل شد اینو می خواستم اونجا بنویسم.

شاید بی ارتباط به موضوع تاپیک نباشه.

خانم Jade Raymond کارشو به عنوان برنامه نویس بازی های کامپیوتری تو شرکت Sony شروع می کنه،چند سال بعد Sony رو ترک می کنه و به عنوان تهیه کننده تو EA استخدام میشه،الانم که باز به عنوان تهیه کننده البته اینبار در Ubisofts داره روی عنوان Assassin's Creed کار میکنه،طبق مصاحبه ای که شبکه G4 با ایشون انجام داده بیشترین زمانی که مشغول بازی های کامپیوتری بوده 10 ساعت در روز به مدت 3 ماه Everquest میزده،بازی های مورد علاقشم ایناس،Prince of Persia Sands of Time, Intelligent Cube,Tekken 3, Incredible Crisis, PaRappa the Rappa and Zelda: Ocarina of Time,Resident Evil 4

http://www.g4tv.com/electricplayground/features/51427/Jade_Raymond_QA.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or