PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
تلفظ فارسی این عنوان به این صورت است:
اینترگَلَکتیک: دِ هِرِتیک پرافِت
* Intergalactic: اینترگَلَکتیک
* The Heretic: دِ هِرِتیک
* Prophet: پرافِت

خبلی دلم میخواد بدونم هدفشون از این عنوان سخت که انتخاب کردن چی بوده 🫠

تلفظ فارسی این عنوان به این صورت است:
اینترگَلَکتیک: دِ هِرِتیک پرافِت
* Intergalactic: اینترگَلَکتیک
* The Heretic: دِ هِرِتیک
* Prophet: پرافِت

خبلی دلم میخواد بدونم هدفشون از این عنوان سخت که انتخاب کردن چی بوده 🫠
اتفاقا به نظرم خیلی ویدئوگیمی هست و با توجه به اشاره به گلکتیک، میشه بینهایت گسترده بشه و یک فرنچایز خیلی عظیمی بشه نهایتا،

اصن اسم بازی ادم رو میبره سمت "بازی" های سوپر گیم پلی محور دهه 90 80....

اینترگلکتیک، من از همون ثانیه اول با اسمش حال کردم تو تاپیک گیم اواردز هم گفتم... به شدت ویدئوگیمی هست...

در ادامه دراکمن گفته،از وقتی بازی با تریلر TGA معرفی شده،استدیو ها و کمپانی های مختلفی با ND تماس گرفتن تا اقتباس فیلم و انیمه اثر رو شروع به تولید کنند،ولی فعلا استدیو جوابی نداده،تا بازی بیاد، بعد از اون برای اقتباس برنامه ریزی کنند!
1000008190.jpg

🟡 نیل دراکمن، کارگردان استودیو Naughty Dog، اعلام کرد که گیم‌پلی بازی جدید این استودیو یعنی Intergalactic تکامل‌یافته‌ی تمامی آثار پیشین آن‌ها خواهد بود و طرفداران با تجربه‌ای شگفت‌انگیز روبه‌رو خواهند شد.

او در توضیحات خود گفت:
«اگر به بازی‌های گذشته ما نگاه کنید، مسیر تکاملی مشخصی را می‌بینید.

در Uncharted ما به‌طور جدی وارد حوزه ساخت بازی‌های اکشن ماجراجویانه با روایت احساسی و تیراندازی سوم‌شخص شدیم، سپس با The Last of Us المان‌های نقش‌آفرینی را اضافه کردیم و طراحی محیط‌های نیمه‌باز و گسترده‌تری را به کار گرفتیم.

حالا کافی است همین مسیر را ادامه دهید و عنصر علمی‌تخیلی را به آن اضافه کنید تا بتوانید تصور کنید چه چیزی در انتظار شماست. البته پروژه‌ی جدید حتی جاه‌طلبانه‌تر از این‌هاست.»

دراکمن تأکید کرد که Intergalactic تجربه‌ای متفاوت و فراتر از انتظارات بازیکنان خواهد بود:
«بی‌صبرانه منتظرم تا ببینیم همه‌چیز چگونه کنار هم قرار می‌گیرد. مطمئنم که بازیکنان از آن شگفت‌زده خواهند شد.»

در ادامه دراکمن تأیید کرد: پروژه‌های جدیدی در دنیای The Last of Us در حال توسعه است.

همچنین نیل در تازه‌ترین اظهاراتش اعلام کرد که محتوای بیشتری از دنیای The Last of Us در راه است.

او گفت:
«ما یک رمان گرافیکی ساختیم، مدتی روی فیلم کار کردیم که به نتیجه نرسید و در نهایت تبدیل به یک سریال تلویزیونی شد. اما همچنان پروژه‌های دیگری در دنیای The Last of Us در حال انجام است که هنوز معرفی نشده‌اند.»

نیل دراکمن علت خروج خود از فصل سوم The Last of Us را توضیح داد؛

«ما داده‌هایی داریم که نشان می‌دهد مردم پس از تماشای سریال به خرید PlayStation یا نسخه PC بازی The Last of Us روی آورده‌اند و این تجربه برای آن‌ها به دریچه‌ای برای ورود به این رسانه تبدیل شده است که من بسیار دوستش دارم.اما راه‌اندازی فصل اول واقعاً کار سختی بود و من تمام جزئیات را دنبال می‌کردم تا آن را به ثمر برسانم. سپس مهم بود که فصل دوم و داستان بازی دوم نیز راه‌اندازی شود، چون عاشق آن داستان هستم. اما حالا مسیر مشخص شده و وقتش رسیده که به چیزی برگردم که همه چیز از آن شروع شد، یعنی کار تمام‌وقت روی بازی‌های ویدیویی.
اما پروژه‌های دیگر هم در راه هستند و به‌زودی می‌توانیم جزئیات بیشتری اعلام کنیم.»

1757616758961.png

آخرین ویرایش:
از موزیک و تم رترو ای که تریلر معرفی داشت مشخص بود گیم پلی بازی بمب هسته ای خواهد بود (حداقل منکه این حس رو گرفتم که بازی گیم پلی محور شدیده) الانم که خود نیل تایید کرده.
فقط اینکه مشخص نیست کی تریلر بعدی میاد بد عذاب آوره. :D

از موزیک و تم رترو ای که تریلر معرفی داشت مشخص بود گیم پلی بازی بمب هسته ای خواهد بود (حداقل منکه این حس رو گرفتم که بازی گیم پلی محور شدیده) الانم که خود نیل تایید کرده.
فقط اینکه مشخص نیست کی تریلر بعدی میاد بد عذاب آوره. :D
دقیق زدی به هدف، منم از تم رترو فیوچرستیک بازی چه فضا چه ستینگ چه موسیقی، دقیقا همین حس رو گرفتم از همون اولین بار که معرفی رو دیدیم بار هام بهش اشاره کردم...

چه Synth هایی بشنویم تو این بازی، تو تریلر هم یک نشانه هایی ازشون بود...

بعید هم نیست که رادیو یا به نحوی قابلیت انتخاب موسیقی تو بازی باشه (مثل گرند دفت اتو یا فال اوت مافیا و امثالهم) از پلی شدن دیسک پت شاپ بویز با اون ساوند سیستم سونی تا هدفون جردن که رو تختش افتاده بود... کلا موسیقی خیلی پررنگه و چی بهتر از این؟

* من هنوزم موندم جردن در اینده چندین و چند قرنی اینده، دیسک اریجینال پت شاپ بویز رو از کجا اورد :D وجود تایملاین های متفاوت؟ نمونه پیشرفته تر چیزی که تو کرش بندیکوت وارپد دیدیم؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or