install size بازی geow3 اعلام شد

Gunners Trust

کاربر سایت
درود

gears_of_war_3_picture.jpg

epic امروز حجم بازی انحصاری xbox 360 یعنی geow 3 را برای نصب بر روی هارد اعلام کرد . اگر میخواهید این بازی اکشن و پر طرفدار را بر روی هارد کنسولتان نصب نمایید ، باید حجمی معادل 7.5 گیگ از فضای هاردتان را به این بازی اختصاص دهید .

به نظر میرسد geow3 جزء اولین دسته از بازی هایی ، هست که از فرمت جدید دیسک های xbox 360 یعنی xgd3 بهره میبرد ، بر طبق گزارشات داده شده این نوع فرمت ، یک گیگ به فضایی دیسک ها میافزاید .

لازم به ذکر است که dvd های که از فرمت xgd3 بهره میبرند حجمی معادل 7.9 گیگ را میتوانند در خود ذخیره کنند ، در حالی که در dvd ها با فرمت های فعلی حجمی معادل 6.9 گیگ را میتوانند ذخیره کنند ، و بقیه فضایی باقی ماند ای این نوع دو dvd به مسائل امنیتی اختصاص داده میشود .

http://www.gamepur.com/news/5211-gears-war-3-install-size-unveiled.html

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من فکر میکنم تنها مشکل این قضیه back up گرفتن از قسمت قفل این دیسک ها هستش و چون توی back up شما نمیتونی عینا همون رو کپی کنی باید یه فریمور کپی هم باشه که بتونه این قفل ناقص رو بخونه و همه اینها نهایت تا 2 هفته دیگه با اومدن LT2 درست میشه اون بازی dead island هم که گفتی مثل یه سری از این بازی های اخر ps3 بود که قفل هاشون هنوز اپدیت نشده بود و گرنه کسی نمیتونه xgd 3 رو به 2 تبدیل کنه

البته دوستان توجه داشته باشند نوع دیسک هیچ فرقی نکرده و هنوز هم همون دیسک های 8.5 گیگ هستش

منظور منم این نبود که بازی رو گرفتن و کردنش دو تا DVD ( یا اینکه بازی رو از XGD3 کردن XGD2 ) ، منظورم این بود که بازی هم روی دیسک های XGD3 اومد و هم این دیسک های عادی ایی که داریم استفاده میکنیم ( XGD2 ) و یه وقت دیدی برای GeOW3 هم همینطور شد

همونطوری که توی پست قبلیم هم گفتم سازنده XBC گفته Back Up گرفتن از DVD ها رو میشه انجام داد ولی رایت کردن مشکله ( که این هم بخاطر قفل نیست و به خاطر اون 1 گیگی هست که از مسائل امنیتی کم شده و به Image ها اضافه شده و فعلا راهی نیست که بتونن این حجم رو توی یه DVD 8.5 رایت کنند )

آخرین ویرایش:
به نظر من که هیچ راهی برای رایت گردن این دیسک ها نیست..
یا Jtag یا اورجینال..
به نظرم نباید زیاد سخت باشه هر چی باشه همون dvd9 هستشو ده ها ناشر بازی دارن روش بازی رایت میکنن مونده فقط روشش که باید ببینیم ( البته c4eva ! ) چی جوری هست....

دوستان بازی های اورجینالم رو dvd9 هستن مشکل فقط backup هستش که با LT+2 حل میشه فرمت عوض شده نه نوع دیسک یعنی در واقط حجم قفل هایی که رو dvd بود کمتر شده و به خود بازی اختصاص داده شده فقط قفل جدید مشکل ساز شده که اونم حل میشه

منظور منم این نبود که بازی رو گرفتن و کردنش دو تا DVD ( یا اینکه بازی رو از XGD3 کردن XGD2 ) ، منظورم این بود که بازی هم روی دیسک های XGD3 اومد و هم این دیسک های عادی ایی که داریم استفاده میکنیم ( XGD2 ) و یه وقت دیدی برای GeOW3 هم همینطور شد

همونطوری که توی پست قبلیم هم گفتم سازنده XBC گفته Back Up گرفتن از DVD ها رو میشه انجام داد ولی رایت کردن مشکله ( که این هم بخاطر قفل نیست و به خاطر اون 1 گیگی هست که از مسائل امنیتی کم شده و به Image ها اضافه شده و فعلا راهی نیست که بتونن این حجم رو توی یه DVD 8.5 رایت کنند )
نه عزیز امکانش نیست چون حجم گیرز 7.5 گیگ هست ولی dvd ها با فرمت های فعلی حجمی معادل 6.9 گیگ را میتوانند ذخیره میکنند پس نمیتونه رو دیسک های XGD2 هم باشه.
حالا اگه رو pc میومد میشد 17 گیگ ... من موندم چیجوری اون همه اطلاعاتو تو یه dvd جا میدن .
به سختی :d

نه عزیز امکانش نیست چون حجم گیرز 7.5 گیگ هست ولی dvd ها با فرمت های فعلی حجمی معادل 6.9 گیگ را میتوانند ذخیره میکنند پس نمیتونه رو دیسک های XGD2 هم باشه.
البته من توی کار رایت کردن DVD بازی برای Xbox نیستم ولی خودم از DVD 8.5 استفاده میکنم و حجمی هم که میشه روش ذخیره کرد معادل 8.2 گیگه ( بازم بگم من منظورم رایت کردن بازی برای 360 نیست و به طور کلی حجمی که DVD های فعلی دارن و میشه روشون رایت کرد رو منظورمه )

• Like
Reactions: ston cold
البته من توی کار رایت کردن DVD بازی برای Xbox نیستم ولی خودم از DVD 8.5 استفاده میکنم و حجمی هم که میشه روش ذخیره کرد معادل 8.2 گیگه ( بازم بگم من منظورم رایت کردن بازی برای 360 نیست و به طور کلی حجمی که DVD های فعلی دارن و میشه روشون رایت کرد رو منظورمه )

به جزء بازی یک سری موارد امنیتی هم هست که اون هم یک گیگی میشه

من که منتظرم لایو باقی موندمو پر بدم بزنم جی تگ کنم

90 درصد مولتی گرز حال میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or