Insomniac ديگر Resistance نخواهد ساخت

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
resistance3.jpg

اگر بعد از تمام شدن Resistance 3 و ديدن آن صحنه ي پاياني هنوزم منتظر كايمرا هستيد ، يك چيز كاملا مشخص است و چيزي نيست جز اينكه Insomniac ديگر با سري Resistance كاري ندارد.

در مصاحبه اي كه Ted Price سايت VG انجام داده است اين مطلب را كه " ما ديگر Resistance نميسازيم" را گفته است ، اين درحالي است كه Insomniac در حال كار برروي بازي 4 نفره Co-op ، شوتر خود يعني OverStrike است و بايد گفت كه جزئيات بيشتري در دسترس نيست.همچنين Insomniac بخش جديدي افتتاح كرده است كه برروي يك Social Game ( شايد يك بازي دسته جمعي كه ميتوان با بروزر اينترنتي هم آنرا انجام) كه هدف آنها "جهان هاي عميق ، داستان هاي پر محتوا ، و گيم پلي قابل دسترس" است.

"قطعا تا چند سال آينده شاهد تكامل تصويري بسيار عظيمي در Social Game ها خواهيم بود ، همه اين ها با تشكر از تكنولوژي و بروزر ها است كه روز به روز قدرت مند تر و بهتر ميشوند ، به وجود مي آيد."

منبع

وقتي تيتر خبر رو خوندم مو به تنم سيخ شد!! استوديوي خيلي باارزشيه اي كاش سوني اينم ميخريد,اما مطمئنم سوني ادامه شو ميده يكي از استوديوهاش بسازن

OverStrike

خیلی کار خفنیه که یه استدیو بیاد یه عنوان آرموده شده رو بزاره کنار و یه بازی جدید رو شروع کنه. به این اُور استرایک باید تبریک گفت، خوب صاحبی براش جور شد!

خود Ins دوست نداشت زیر مجموعه سونی باشه و البته بعد از مالتی شدن خودشون گفتن همکاریشون با سونی قطع نمیشه. اینکه انها Res رو ادامه نمیدن هم به معنی مرگ مجموعه نیست. Ins باز هم برای سونی بازی میسازه چون خودشون گفتن اما نه با این تمرکز. به نظر من هم بهتره که برای سونی IP های جدید خلق کنه. res مسیرش رو پیدا کرده و یه استدیو دیگه هم میتونه ادامش بده. فقط لعنت به تمام مدیران و کارمندان Ins اگه نخوان R&C رو خودشون ادامه بدن!

کلا زیاد برای من جالب نبود این سری و هر چی بیشتر ادامه پیدا می‌کرد تحملش برای من سخت تر میشد اینا به کنار برای من اصلا خوش آیند نبود یکی از استودیوهای مورد علاقم یه بازی میساخت (و ادامش میداد) که کلا رو اعصابم بود، همون بهتر Insomniac تمرکزش رفت روی یه بازی دیگه، بسیار هم خوب !

اگه ملت به جای کال آو کال آو گفتن میومدن اینو می خریدن الان همچین جمله ی تلخی نمی شنیدیم...البته ملت ایرانی منظورم نیست ها ما که بازی دو تومنی می خریم و در بازار جهانی تاثیری نداریم

البته اور استرایک هم خوبه ولی نه به خوبی رزیستنس اصلا محیط و داستان رزیستنس یه چیز دیگه است الان حوسشو کردم برم یه دست بزنم :دی

Resistance 3 رو که من باهاش خیلی حال کردم. به نظرم جزو بهترین شوتر های امسال بود. امیدوار دست کسی بیفته که بتونه به خوبی ادامش بده.
اون Overstrike هم تریلرش به شدت خفن میزد به نظرم بازی خوبی میشه.

به شخصه فکر کنم همون بهتر :d هرچقدر R1 و 2 خوب بودن این سومی کلا بی سر و ته بود !

اتفاقا R3 به نظر من خیلی بهتر از 2 نسخه اول بود (به خصوص R2)
biggrin1.gif

ولی در کل بازی های Insomniac زیاد به من نمی چسبه، این Resistance هم سونی بهتره بیخیالش بشه.
ولی من تم کلاسیک گیم پلیش رو اصلا حال نکردم :d ! شماره اول جوّش رو خیلی دوست داشتم

به شخصه فکر کنم همون بهتر :d هرچقدر R1 و 2 خوب بودن این سومی کلا بی سر و ته بود !

اتفاقا R3 به نظر من خیلی بهتر از 2 نسخه اول بود (به خصوص R2) :دی

ولی در کل بازی های Insomniac زیاد به من نمی چسبه، این Resistance هم سونی بهتره بیخیالش بشه.

این پروژه Overstrike هم جالب به نظر میرسه ها ! یه چیز نویی هست از نظر من امیدوارم آیپی موفقی بشه . فقط یه انتظاری ازشون دارم اینه که سری R&C رو بین عنوانهای جدیدشون حداکثر هر دو سه سال یه بار یه سکوال براش بسازن و ادامش بدن .

برعکس اکثر کسایی که میشناسم من با R1 خیلی بیشتر حال کردم تا R2 .... به نظرم هنوز همون سیستم قدیمی بسته های خون و جعبه کمکهای اولیه تو بازی های این مدلی بیشتر جواب میده ، تا این که بخوای مثل 99.5% بازیهای امروز یه گوشه کاور بگیری تا جونت پر شه:| نمیدونم شاید من زیادی قدیمی فکر میکنم اما بازی ها اینطوری خیلی آسون شدن....
R3 هنوز قسمت نشده بازی کنم اما مثل که دوباره سیستم نسخه اول رو براش گذاشتن:d

به نظرم کار عاقلانه ای کردن.این بازی فروش چندانی نداشت و بین اینهمه بازیه اول شخص خوبی که ساخته میشه پیدا نبود.خیلی خوبه که روی یه عنوان جدید کار میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or