Innocent Life : A Futuristic Harvest Moon

سلام
عجب بازی باحالی این بازی رو نسخه ps1رو داشتم وبازیش میکردم خودمو کشتم ولی نتونستم برم شهر تمام دستوراتو مو به مو انجام میدادم ولی نرفت شهر به خاطر همینم افسردگی گرفتم . تا اونجا که میدونم هنوز که هنوزه هم هیچکس نتونسته بره شهر فکر کنم سر کاری بوده.
این نسخه psp شهرم داره یانه؟ راهنمای کاملشو کسی نداره برامون بزاره؟ با تشکر Rassool

عجب بازی باحالی این بازی رو نسخه ps1رو داشتم وبازیش میکردم خودمو کشتم ولی نتونستم برم شهر
من هم ps1 بازی کردم و هیچ مشکلی نداشت داخل شهر هم میرفت !

من خودم یکی از طرفدارای Harvest mon هستم و به نظر من که بازیش حرف نداره و واقعا سرگرم کننده هست ... هر کی هر سوال از تمام مسابقات و هرچی که دوست داشتید از این بازی بدونید بپورسید امیدوارم بتونم کمکتون کنم
راستی هر کی گفت الهه ی دریاچه کجا و کی میتونی پیداش کنی و چکار میکنه :biggrin1:

باید یه چیزی مثل غذا رو بندازی توی اون رودخونه ای که آبشار هم داره...شبها هم باید این کارو بکنی اگه اشتباه نکنم.

این شخص ؛ میتونه رابطه عاطفی تو رو با کسی که تو بازی از همه بیشتر دوستتش داری بیشتر کنه...

درست گفتم؟؟؟؟

من هم ps1 بازی کردم و هیچ مشکلی نداشت داخل شهر هم میرفت !

من خودم یکی از طرفدارای Harvest mon هستم و به نظر من که بازیش حرف نداره و واقعا سرگرم کننده هست ... هر کی هر سوال از تمام مسابقات و هرچی که دوست داشتید از این بازی بدونید بپورسید امیدوارم بتونم کمکتون کنم
سیو بازی رو نداری اگه داری میتونی بهم بدی من حاضرم مموری کارتتو ازت بخرم البته اگه save روش هست. ممنون

دوستان میشه بگید که این harvest moon دقیقا مثله ps1 هست یا نه ! جریان این boy & girl چیه ؟ یعنی می تونیم کاراکتر دختر هم انتخاب کنیم ؟ آیا کارایی جدید تری بهش اذافه نشده و همونه !

آره تو Boys & girls هم مي شه دختر انتخاب كرد هم پسر اما يه چيزه خيلي بد هم هست اونم اينه كه فقط ژاپنيه آدم هيچي نميفهمه ولي خيلي باحاله ( يگانه dvd شو 6 تومن قالبم كرد :cheesygri )

اینم آمریکاییش

آره تو Boys & girls هم مي شه دختر انتخاب كرد هم پسر اما يه چيزه خيلي بد هم هست اونم اينه كه فقط ژاپنيه آدم هيچي نميفهمه ولي خيلي باحاله ( يگانه dvd شو 6 تومن قالبم كرد :cheesygri )
269215169.jpg

نام : Harvest Moon - Boy And Girl - USA
حجم : ISO 325mb Full
لینک دانلود : http://lix.in/9977b7
کاملا آمریکایی !:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or