فکر نمی کنم همچین برنامه ای باشه که مثل گیم شارک PS1 عمل کنه !سلام به تمامی دوستان
من دیشب بازی harvest moon boy &girl ماله ps1رو گرفتم من قبلا این بازی رو با ps1 بازی کردم :cheesygri:cheesygri
من بازی را با گیم شارک تمام کردم می خواستم ببینم چیزی مثل گیم شارک یا خود گیم شارک برای psp هست؟
یا رمزی برای بازیه harvest moon boy & girl هست؟:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
:confused:
من هر کاری کردم نتونستم با رمزه این برنامه ، harvest moon بازی کنم :confused:. کسی اگه تونسته بگه چطوریه ما هم یاد بگیریم .baraye PSP barnameye "CWCHEAT" hast ke mesle "GAMESHARK" PS1 mimone.inam linke downloadesh: http://cwcheat.consoleworld.org/downloads/index.php?act=download&id=14
-----------------------------------------------------------------------dostan kasi midone to boy & girl
1- chejori mishe gov kharid
2-chejori mishe azdevaj kard
3-chejori mishe ashpazi kard
اون کلبه پایین مزرعت هست یه یارو ریشو توشه . انجا هم چوب میفروشه هم خونتو بزرگ میکنه منتها اول باید مقدار لازم چوب بخری بعد اون بیاد خونتو بزرگ کنهسلام توی بازیهharvest moon boy & girl چه جوری میشه خونه رو بزرگ کرد
چوب و اهن وسایلو از کجا باید پیدا کرد ؟