Injustice 2

Developer: NetherRealm Studios
.Publisher: Warner Bros
Genre: Fighting
Release Date: May 16th, 2017

گیلد بازیسنتر : 9NE26
گروه تلگرام: Injustice 2 Community | BC

با تشکر از احسان @Kaine عزیر بابت کار های گرافیکی فوق العادش.​

آخرین ویرایش:
تنها کسی که فکر کنم از معرفی لاکپشت های نینجا تو ذوقش خورد من بودم:D
اولش که با اون تیپ اومد جلو یه لحظه فکر کردم قراره رورشاک معرفی بشه بعد یهو خورد تو ذوقم:( هرچند لاکپشت های نینجا رو هم خیلی دوست دارم:x
این آخرین پکه یا بازم کاراکتر اضافه میشه؟:-?

تنها کسی که فکر کنم از معرفی لاکپشت های نینجا تو ذوقش خورد من بودم:D
اولش که با اون تیپ اومد جلو یه لحظه فکر کردم قراره رورشاک معرفی بشه بعد یهو خورد تو ذوقم:( هرچند لاکپشت های نینجا رو هم خیلی دوست دارم:x
این آخرین پکه یا بازم کاراکتر اضافه میشه؟:-?
آره اون قسمت ترول خیلی خوبی بود. همه فکر کردن رورشاکه. :D

خیلی بعید میدونم پک آخر باشه. Injustice 1 و MKX هردوشون بعد از عرضه ی DLC های اولیه، یه سری دیگه معرفی کردن. خود ادبون گفته We support the game long into 2018
حالا نمیگم 9 تا دیگه ولی FP4 به نظرم 100 درصده. کارکتر های جدید بسه دیگه، بقیه واسه I3 :D من دوست دارم چند تا از کرکتر های I1 رو برگردونن مثل Raven و Sinestro

راستی جایزه ی تماشای مسابقات دیشب FP2 بود که برام کدش رو فرستادن. >:)
================
نسخه ی PC تایید شد که 14 نوامبر ( 3 روز دیگه ) منتشر میشه.

مالتیورس فیلم جاستیس لیگ هم چند روز دیگه شروع میشه:

آره اون قسمت ترول خیلی خوبی بود. همه فکر کردن رورشاکه. :D

خیلی بعید میدونم پک آخر باشه. Injustice 1 و MKX هردوشون بعد از عرضه ی DLC های اولیه، یه سری دیگه معرفی کردن. خود ادبون گفته We support the game long into 2018
حالا نمیگم 9 تا دیگه ولی FP4 به نظرم 100 درصده. کارکتر های جدید بسه دیگه، بقیه واسه I3 :D من دوست دارم چند تا از کرکتر های I1 رو برگردونن مثل Raven و Sinestro

راستی جایزه ی تماشای مسابقات دیشب FP2 بود که برام کدش رو فرستادن. >:)
================
نسخه ی PC تایید شد که 14 نوامبر ( 3 روز دیگه ) منتشر میشه.

مالتیورس فیلم جاستیس لیگ هم چند روز دیگه شروع میشه:

مالتیورس لیگ عدالت میمونه یا یه مدتیه فقط؟

ست کامل فلش رو گرفتم... ست قوی ای هست ولی خب از نظر ظاهری زیاد خوشم نیومد:D
با تموم کردن مولتی ورس و زدن باس آخر جمعا 5تا لوت باکس پلاتینیوم میده که خیلی خوبه البته برای من چیز خوبی در نیومد همش مربوط به جوکر و فایر استورم و کاپیتان کلد بود:|
کسی میدونه شخصیت بعدی کی شروع میشه؟ زده 120 ساعت ولی فکر کنم 120 ساعت برای کل شخصیت های جاستیس لیگ باشه:-?

ست کامل فلش رو گرفتم... ست قوی ای هست ولی خب از نظر ظاهری زیاد خوشم نیومد:D
با تموم کردن مولتی ورس و زدن باس آخر جمعا 5تا لوت باکس پلاتینیوم میده که خیلی خوبه البته برای من چیز خوبی در نیومد همش مربوط به جوکر و فایر استورم و کاپیتان کلد بود:|
کسی میدونه شخصیت بعدی کی شروع میشه؟ زده 120 ساعت ولی فکر کنم 120 ساعت برای کل شخصیت های جاستیس لیگ باشه:-?
نمی دونم دقیقا کی شروع میشه ولی بعدی سایبورگه. :D

• Like
Reactions: Max Blood
سلام
چند سوالی داشتم
1- باری الان 40 درصد آف خورده بازم صبر کنم بیشتر آف می خوره یا بخرمش دیگه ؟ کدوم پک استاندارد یا آلتیمیت یا دلوکس رو پیشنهاد میدید ؟

2- من زیاد اهل اینکه بشینم تک تک کارکتر ها رو دکمه های ترکیبی شون رو یاد بگیرم نیستم بدون استفاده از دکمه های ترکیبی بازی بازم لذت بخش هست ؟

3- بدون استفاده از دکمه های ترکیبی می تونم قسمت داستانی هر کارکتر رو تموم کنم یا سخت تر از این حرف ها هست ؟

4- قسمت داستانی بازی در مجموع چند ساعت هست ؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or