Injustice 2

Developer: NetherRealm Studios
.Publisher: Warner Bros
Genre: Fighting
Release Date: May 16th, 2017

گیلد بازیسنتر : 9NE26
گروه تلگرام: Injustice 2 Community | BC

با تشکر از احسان @Kaine عزیر بابت کار های گرافیکی فوق العادش.​

آخرین ویرایش:

07069156836502799187.jpg

Injustice 2 - Official Wonder Woman and Blue Beetle Trailer
720p || 1080p

تا قبل از اخرین Anouncment همچی خوب بود
تا اینکه wonderwoman رو با قیافه مزخرفش نشون دادن.قیافش منو یاد پیرزنه اول dark souls 2 مینداره تا ی سوپرهیرو :|

• Like
Reactions: jhoobin
چقدر خوب بود هارلی. :x این کرکتر های مونث یکی در میون دارن خوب از آب در میان از نظر ظاهری. :D
این بخش Gear ها هم داره کم کم تبدیل میشه مهم ترین قسمت بازی برای من. :D تنوع Gear هایی که نشون دادن برای هر کرکتر تا حالا خیلی خوب بوده.

با این روندی هم که در پیش گرفتن که 2 تا 2 تا کرکتر معرفی می کنند، فکر کنم Roster بازی 30+ باید باشه. :D

• Like
Reactions: Spider-Mαn
خدا پدر مادر Suicide Squad ـو بیامرزه که حداقل یه تکونی به مدل چهره های زشت کرکترهای NRS داد :دی چهره ی بقیه کرکترها رو هم یه Shift+Del می کردن و همون چهره های فیلمو جایگزین می کردن عالی میشد :دی

• Like
Reactions: jhoobin
خدا پدر مادر Suicide Squad ـو بیامرزه که حداقل یه تکونی به مدل چهره های زشت کرکترهای NRS داد :D چهره ی بقیه کرکترها رو هم یه Shift+Del می کردن و همون چهره های فیلمو جایگزین می کردن عالی میشد :D
این SS فاجعه ترین طراحی کاراکتری که به عمرم دیدم رو داشت! چی چی و خدا پدر و مادرشون رو بیامرزه! به خدا آشغال محض بودن:| از دم! :-"
من هرچی سرچ کردم کاراکترهاش رو،هرچی توی بازی ها و ... دیده بودیم، آشغال تر از SS پیدا نکردم طراحی:-"

ولی تو طراحی و کلا همه چیزه هارلی موفق عمل کردن! چون همچنان ازش متنفرم و بهش هیت میورزم! یحتمل خوب در اوردنش که ازش متنفرم! :)) (خدایی عاشق چیه این میباشید؟ :| )

دد شات ولی خوب بود! دوز میداشتم:دی

این SS فاجعه ترین طراحی کاراکتری که به عمرم دیدم رو داشت! چی چی و خدا پدر و مادرشون رو بیامرزه! به خدا آشغال محض بودن:| از دم! :-"
من هرچی سرچ کردم کاراکترهاش رو،هرچی توی بازی ها و ... دیده بودیم، آشغال تر از SS پیدا نکردم طراحی:-"

ولی تو طراحی و کلا همه چیزه هارلی موفق عمل کردن! چون همچنان ازش متنفرم و بهش هیت میورزم! یحتمل خوب در اوردنش که ازش متنفرم! :)) (خدایی عاشق چیه این میباشید؟ :| )

دد شات ولی خوب بود! دوز میداشتم:D

یعنی واقعاً بهت تبریک میگم امیر ، همین دد شات و هارلی که داری چپ و راست توی پستت میگی توی بازی خوب بود و دوز میداشتم ولی توی فیلم بد بود، از روی مدل SS با کمی تغییر برداشته شده گلم :D وگرنه از اعضای تیم طراحی NRS بی استعدادتر خودشونن و بس :D

چهره ی هارلی تقریباً همون چهره ی Margot Robbie ـه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or