Injustice 2

Developer: NetherRealm Studios
.Publisher: Warner Bros
Genre: Fighting
Release Date: May 16th, 2017

گیلد بازیسنتر : 9NE26
گروه تلگرام: Injustice 2 Community | BC

با تشکر از احسان @Kaine عزیر بابت کار های گرافیکی فوق العادش.​

آخرین ویرایش:
آقا من trailer رو دیدم اون آخر اون گوشه های کلاهRorshach نیست، تو این عکس اضافه شده!!! پس این احتمالا میره کنار، حتی تاج enchantress هم معلوم نیست دقیق، ولی در بازه کلاه rorshach کامل این عکس edit شده!!!

طرف زیر عکس نوشته که لبه ی کلاه رو خودش اضافه کرده.ظاهرا لبه رو از عمد حذف کردن که خیلی تابلو نشه کیه. الان با این تغییر کوچیکی که داده دقیقا به Rorschach میخوره. ادبون هم قبلا نظرسنجی گذاشته بود که دوست دارید شخصیت های Watchmen تو بازی باشن یا نه.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
یه سری نظر دیگه اومده که میگن اون از چپ سومی به جای رورشاک ، Wildcat ـه با توجه به سایه ی کله ـش که شبیه گوشه و حضور کت وومن و چیتا :D از طرفی گفتن ممکنه به خاطر Nine Lives ـش یه چیزی مثل ریوایو جیسون توی MKX هم داشته باشه :D

upload_2017-5-9_10-21-5.jpeg

پ.ن : اگه باشه ، حضور یه بوکسور توی بازی میتونه جالب باشه :D

“CAN'T FIGHT CRIME WITHOUT CRACKING A FEW SKULLS”
Jason Todd once served as Batman’s second protégé "Robin" before being brutally murdered by The Joker. Years later, the powerful healing waters of the Lazarus Pit brought Jason Todd back to life. However the power of the pit comes at a cost, and a change takes hold in Jason. He now uses mantle of the Red Hood to wage a lethal war on crime

“THIS PRINCESS FIGHTS HER OWN BATTLES”
As the next Queen of Tamaran, Princess Koriand’r found herself the victim of her fratricidal sister's vengeful plot that resulted in their planet being conquered. Now a royal exile on Earth, Koriand’r uses her ability to absorb and convert ultraviolet energy as Starfire

“I SEEK A WORTHY KOMBATANT”
To honor his murdered brother, Kuai Liang entered the second Mortal Kombat tournament to exact revenge against Scorpion. With his retribution complete, he returned home to assume leadership of the Lin Kuei clan, as its Grandmaster, the second Sub-Zero turned the organization into one of Earthrealm’s most dependable allies

احسان بعد از دیدن اون لباس Super Girl احتمالا به علت خون دماغ مرحوم شده:-" کاستوم دامن دار کیلو چنده:p
دامن دار توی حین بازی صحنه های بدیع تری خلق میکنه :D (این الان جون دوممه داره حرف میزنه :D) مثل ساکورا :D
---
ولی جدا از شوخی کاستوم ها چقدر خوبه !!! قشنگ ترغیب میکنه برای خرید IYKWIM :D Ultimate !!!

• Like
Reactions: Akiba
قیمت Premier Skin ها و Shader ها به ترتیب 6000 و 4000 Source Crystal هست.ظاهرا بازی هم تو دادن SC خیلی گدا بازی در نمیاره. :D مثلا با اتمام یکی از Multiverse ها میشه 500 SC بدست اورد.

البته این مال بیلد نهایی نیست و ممکنه باز تغییر کرده باشه. :D

دوستان مشخص شده بازی روی ps4 ریجن لاک هست یا نه؟؟؟ اگر هست که فکر کنم ریجن دو بخریم از لحاظ پینگ و کانکشن خیلی وضعیت بهتری داشته باشیم.برای مورتال کمبت هم اکثر فقط دنبال ریجن دو بودن.

دوستان مشخص شده بازی روی ps4 ریجن لاک هست یا نه؟؟؟ اگر هست که فکر کنم ریجن دو بخریم از لحاظ پینگ و کانکشن خیلی وضعیت بهتری داشته باشیم.برای مورتال کمبت هم اکثر فقط دنبال ریجن دو بودن.
بازی ریجن لاک نیست.

• Like
Reactions: ps34
بازی ریجن لاک نیست.
شرمنده که اینو میپرسم: منبع خبری هم دارید که من مطمن شم؟اخه میخوام روز اول 240 تومن بابتش هزینه کنم یه وقت پولم هدر نره چون انگار فعلا فقط ریجن ال دبی ریلیز شده و گفتم اگر لاک هست بمونم تا ریجن دو بیاد.البته من از خدامه آل بخرم که بتونم محتویاتو براش دانلود کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or