Infinity Ward : کیفیت صحنه های سینمایی Call of Duty : Ghosts خارق العاده است

homayoon k2

کاربر سایت

این استدیو اعلام کرده این عنوان به دلیل برخورداری از مزایای نسخه های نسل بعد دارای صحنه های سینمایی بسیار شگفت انگیز است .
مارک رابین تهیه کننده اجرایی در این رابطه می گوید:
قبل از رونمایی از نسل بعد ما خواهان ساخت بازی به صورت مستقل و جداگانه روی هر پلتفرم بودیم. این کار کمک شایانی به می کرد.ما نمی خواهیم که بازی را روی یک پلتفرم بسازیم و سپس آن را روی دیگر پلتفرم ها پورت کنیم.بازی روی تمامی پلتفرم ها به صورت همزمان ساخته می شود و این به این دلیل است که وقتی کسی در حال بررسی پلتفرم ها باشد احساس کند که روی تک تک آنها کار زیادی انجام شده و از یک پلتفرم احساس دلسردی نکند.
از طرفی دیگر ما موتوری ساخته ایم که روی تمامی پلتفرمها سازگار است و فقط مختص نسل بعدی نیست و در همین نسل هم کاربرد زیادی دارد(آخر ما نفهمیدیم این موتور جدیده یا نه!!)
بزرگترین کاری که ما با تغییر نسل انجام دادیم این است که ما در حال طراحی و ساخت موارد بسیار با ارزش و با کیفیتی برای کیفیت سینمایی بازی می باشیم و این موارد نه تنها بر روی PC بلکه بر روی نسل بعد نیز بسیار دیوانه وار می باشند.کیفیت صحنه های سینمایی بازی واقعا بالا و شگفت انگیز می باشد و ما با بهره گیری از خصوصیات هر پلتفرم سعی داریم بهترین ها را به ارمغان بیاوریم.
این عنوان در تاریخ 14 آبان ماه بر روی سه پلتفرم اصلی منتشر خواهد شد.نسخه های نسل بعد تاریخ مشخصی ندارند.

http://www.gamesindustry.com/

یه مصاحبه نسبتا طولانیه با Mark Rubin
منبع:
GI.biz Cod dev:we want battlefield 4 to secceed

این یه قسمت ترجمه شده:
One of the big challenges for Infinity Ward this year is not only to launch another top selling Call of Duty experience, but also to ensure the current-gen versions are just as impressive as the next-gen SKUs. After all, the bulk of sales this holiday will still be for the Xbox 360 and PS3.

میگه رفتیم از هالیوود طراح CG رو استخدام کردیم

"When we set out to rehire, and we said let's make sure that bar is really high, it actually opened some interesting new doors for us, and particularly in art, animation and effects. By being in LA, we've ended up having to really tap into the Hollywood CG talent, and we've actually gotten a number of guys who've never done games - they're all film guys - but they bring just a different level of quality and some new tech ideas. A lot of the tech that you see in the new engine is based on feedback from them with things like Sub-D (subdivision modeling), which is something that Pixar developed years ago and Hollywood's been using for years but always in a pre-rendered state. For us, having it real-time in engine was a big feat for us and
something we're really happy with,"

به نظرم گرافیک بازی هیچ مشکلی نداره بازیfpsباید60فریم باشه codهم 60فریم با گرافیک خوبه البته الان گرافیکش خوب یا متوسط حساب میشه چند سال پیش شاهکار بود و هنوز جواب میدهگیم پلی هم که بهترینه..داستان هم هر سال یه نسخه ازش میاد ولی همیشه داستانش عالی بوده صداگزاری هم عالیتنها مشکل طراحی مراحل که اونم خیلی عالیه ولی بعضی هاش تکراریه

به شخصه سینگل رو که 1بار اونم بعد از 6 ماه از عرضه ی هر نسخه بازی میکنم و میره پی کارش :دی مالتی مهمه.اگه perkها و perk slotـهای این نسخه مثل mw2 یا همون mw1 باشه یکم بهش امیدوار میشم :دی ماراتون رو برادشتن یارو دو قدم راه میره خسته میشه :دی اون Sitrep تو mw3 که چیزی فرای فاجعه بود. همه رو زمین میخزیدن :)) بشدت منتظرم ببینم چینش پرک ها تو بازی و نوعشون چیه چون خیلی تأثیر داره تو روند بازی.
درسته marathon رو ورداشتن ولی Extreme conditioning هست که!
yahoo_4.gif
بی نهایت نیس دویدنش ولی خب زیاد هست!
آره Sitrep متاسفانه خیلی واجعس !
yahoo_22.gif
به هر حال MW2 شاهکار بود... و خیلی سخته بتونن یکی مثل اون بسازن... اما پرکای Bo2 هم خوب بود.. میتونستی Lethal رو ورداری جاش یه پرک اضافه تر بزاری... ایده جالبی بود که امیدوارم تو Ghosts هم اجرا بشه!
یه چیز دیگه Special Ops هست که به نظر میرسه تو این نسخه نیست
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
اگه واقعا نباشه، رسما ر*دن !
yahoo_22.gif

بخوره ت سرشون اون extreme conditioningـشون :دی تا ماراتون نباشه فایده نداره :دی من نمیتونم راش بدم اینجوری :(

آخرین ویرایش:
به شخصه سینگل رو که 1بار اونم بعد از 6 ماه از عرضه ی هر نسخه بازی میکنم و میره پی کارش :دی مالتی مهمه.اگه perkها و perk slotـهای این نسخه مثل mw2 یا همون mw1 باشه یکم بهش امیدوار میشم :دی ماراتون رو برادشتن یارو دو قدم راه میره خسته میشه :دی اون Sitrep تو mw3 که چیزی فرای فاجعه بود. همه رو زمین میخزیدن :)) بشدت منتظرم ببینم چینش پرک ها تو بازی و نوعشون چیه چون خیلی تأثیر داره تو روند بازی.

درسته marathon رو ورداشتن ولی Extreme conditioning هست که! :d بی نهایت نیس دویدنش ولی خب زیاد هست!
آره Sitrep متاسفانه خیلی واجعس ! :| به هر حال MW2 شاهکار بود... و خیلی سخته بتونن یکی مثل اون بسازن... اما پرکای Bo2 هم خوب بود.. میتونستی Lethal رو ورداری جاش یه پرک اضافه تر بزاری... ایده جالبی بود که امیدوارم تو Ghosts هم اجرا بشه!
یه چیز دیگه Special Ops هست که به نظر میرسه تو این نسخه نیست :|:| اگه واقعا نباشه، رسما ر*دن ! :|

gamesindustry.com همچین خبری رو پوشش نداده! من ندیدم یعنی در بخش اخبارش. خبر چقدر شبیه این خبره فروم همسایست!:d

من خبرو تو قسمت news سایت خوندم.خبرو که تو فروم گذاشتم منبع یادم رفت .تو یکی از نظرها یکی از بچه ها گفتش منبع کو که یه دفعه یادم افتاد که منبع نزاشتم.رفتم تو سایت منبع هر چقدر دنبال خبر گشتم پیداش نکردم . به نظر انتقالش داده بودن به خاطر همین فقط اسم سایتو گذاشتم..............این داستان ادامه دارد:d
حالا تو هم هی سعی کن سوتی ما رو بگیری باشه:p
کدوم همسایه:-/

نو آوری هم همیشه بوده مثلا تو BO2 اگر بازی کرده بودی کلی نو آوری از مبارزه رو اسب و قایق تا استفاده از جدیدترین تجهیزات و همچنین مینی گیم های که قابلیت های بسیار جالبی داشت رو ارئه میکرد از لحاظ نوآوری نسبت به بازی های دیگر BO2 بسیار تغییرات گسترده ای داشت به طوری که خیلی از این طرفدارها از این تغییرات زیاد بدشون اومد و گیم پلی گذشته رو در خواست میکردن
دقیقا نمی دونم یه عده چی میخوان دیگه از بازی تنها ایراد این بازی گرافیکشه نو اوری که تو همه نسخه ها هست گیم پلی رو هم اصلا نباید دست بزنن چون نقطه قوت بازیه

تکبیر !

اونایی که به گیم پلی CoD گیر میدن، مشخصه که یا فقط سینگل زدن یا کلا هیتر CoD هستن!!
تنها مشکل CoD گرافیکش هست.... وگرنه مولتی پلیر هر نسخش نوآوری خاص خودش رو داره... سینگلش هم که همیشه خوب بوده!!
شما مولتی بتل 3 رو زدی؟ نمیدونم ولی فک کنم هنوز مجانی باشه( من قبلا کد زده بودم دیگه نمیدونم مجانیه یا نه ) اونو بازی کنی میفهمی اشتباه فکر میکردی که کال خیلی شاخه:) البته مولتیشوها چون سینگلش به مفت سگم نمی ارزه و سینگل کال همیشه شاخ بوده .

بعضی از دوستان طوری میگن گرافیک این بازی ضعیفه که آدم تعجب میکنه اینا چه دیسکی رفته تو کنسولشون..!!

هر کس به این گرافیک بگه ضعیف باید در کلا باهاش بحث نکرد
اینم داشته باشین که بازی رو 60 فرم اجرا میشه.

اگر منظورش از صحنه های سینمایی cut scence های از پیش رندر شده باشه هنر نکرده
یعنی بعد از 10 ها سال شاهد ی تغییر شگرف تو گرافیک این موتور منسوخ شده ی COD خواهیم بود ؟

شما مولتی بتل 3 رو زدی؟ نمیدونم ولی فک کنم هنوز مجانی باشه( من قبلا کد زده بودم دیگه نمیدونم مجانیه یا نه ) اونو بازی کنی میفهمی اشتباه فکر میکردی که کال خیلی شاخه:) البته مولتیشوها چون سینگلش به مفت سگم نمی ارزه و سینگل کال همیشه شاخ بوده .

بله عزیزم زدم.. شما وقتی به گیم پلی سریع CoD عادت کنی (معتاد بشی :d)، هیچ FPS دیگه ای مولتیش به اندازه اون واست لذت بخش نیست!
بحث من این نیست! شما میتونی با BF3 بیشتر حال کنی و اون رو بازی کنی، اصلا به من ربطی نداره، سریع کشوندیش سمت BF3 ...
من میگم طرف اصن مولتی CoD رو نزده هی میاد میگه گیم پلی تکراری، گیم پلی تکراری... ! یعنی چی این حرف!؟

ما به صحنه های سینماتیک نیاز نداریم ! شما سیستم هوش مصنوعی پر باگ و سرباز سازی رو حذف کن و سیستم کاور هم برای بازی بذار !!! صحنه سینماتیک پیش کش !

- - -ویرایش - - -

بعضی از دوستان طوری میگن گرافیک این بازی ضعیفه که آدم تعجب میکنه اینا چه دیسکی رفته تو کنسولشون..!!

هر کس به این گرافیک بگه ضعیف باید در کلا باهاش بحث نکرد
اینم داشته باشین که بازی رو 60 فرم اجرا میشه.

کجای این گرافیک بالاست !!!!!!! این گرافیک که پر از افکت های رنگی برای گول زدن چشم بازیبازه ، هیچ چی ندراه . بازی تم رنگی مخصوصی داره که کاملا هدفمند رو صفحه قرار گرفته . خود کارگردان بازی میگه موتور ما ، همون نسخه MW1 با اندکی تغییراته !! یعنی اینکه از موتورهای روز و گرافیک روز عقبه . اون وقت شما میگی بازی گرافیکش بالاست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - -ویرایش - - -

چون infinity ward هم داره بازیو میسازه امیدوارم مثل سری MW خوب در بیاد

از اینفینیتی وارد چیزی جز اسمش نمونده ! تمام خاقان اصلی سری CALL OF از این استدیو جدا شدن !

- - -ویرایش - - -

تکبیر !

اونایی که به گیم پلی CoD گیر میدن، مشخصه که یا فقط سینگل زدن یا کلا هیتر CoD هستن!!
تنها مشکل CoD گرافیکش هست.... وگرنه مولتی پلیر هر نسخش نوآوری خاص خودش رو داره... سینگلش هم که همیشه خوب بوده!!

میشه چندتا از این نوآوری ها رو بگی ما هم بدونیم !!!! اگه منظورت 4 تا دوربین جدیده که اصلا نوآوری نمیشه ! بتر بود میگفتی گیم پلی اش به لطف سینماتیک بودنش ، خیلی خیلی جذابیت داره . اما خیلی خیلی هم تکراری شده !

میشه چندتا از این نوآوری ها رو بگی ما هم بدونیم !!!! اگه منظورت 4 تا دوربین جدیده که اصلا نوآوری نمیشه ! بتر بود میگفتی گیم پلی اش به لطف سینماتیک بودنش ، خیلی خیلی جذابیت داره . اما خیلی خیلی هم تکراری شده !

شما اگه مولتی های همه CoD ها رو بازی کنی.. میفهمی منظورم از نوآوری خاص خودش.. 4 تا دوربین (!!) نیست!

نوآوری هم بهونه اس! مطمئن باشید چیزایی تو بازی بذارن که به عقل جن هم نرسه باز یه سری میان به همونا گیر میدن!
میدونید مشکل چیه؟ این بازی از بس خوبه دلشونو میزنه! باید یه بازی پر ایراد و پرباگ بهشون بدی قدر این کال اف دیوتی رو بدونن!

من ساده وقتی bo2 ریلیز شد تحت تاثیر حرف یه سری از این هیترا تو تاپیک خودش bo2 رو نخریدم تا همین هفته پیش.. و واقعا دیدم چه حماقتی کردم به حرف یه سریا اینجا گوش دادمو این بازی رو همون موقع که اومد نخریدم!
بازی ایی که مو لا درزش نمیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or