Infinity Ward چگونه خود را احیاء کرد !

..............

کاربر سایت
infinity-ward.jpg

طبق گفته Mark Rubin به دنبال عزیمت heads Jason West و Vince Zampella نزدیک به سال 2010 کار کردن روی مدرن وار 3 کار شدیدا سختی بود

بعد از اخراج heads West و Zampella به دلیل نقض قرار داد و نافرمانی در مارچ سال 2010 نزدیک 46 کارمند ( تقریبا نزدیک به نصف حقوق بگیران Infinity Ward ) استدیو رو ترک کردن .

زمانی که وب سایت Eurogamer چگونگی احیا استدیو بعد از از دست دادن تعداد زیادی از اعضای کلیدی تیم را جویا شد پاسخ داد شد که قبل از پذیرش زمان سختی به همه ما گذشت . مطمئم میتونید تصویر کنید چی با ما گذشت ! کارمندان ارشد هم همراه افرادی که استدیو رو ترک کردن رفتن . از جمله برنامه نویس ها و متخصص بخش نرم افزاری و سرپرست طراحان که هر کدوم 6 یا هفت و 8 سال در استدیو کار کرده بودن .

رابین و تعداد زیادی از هسته های اصلی سازنده بازی مدرن وار 2 توی استدیو باقی موندن

در حقیقت تعداد تعجب آوری از کارکنانی که با ما موندن این امکان رو بهمون دادن که همه دانشی که بدست آورده بودیم رو حفظ کنیم همچنین تعدادی زیادی از استعداد های ثابت شده در استدیو باقی موندن و آماده کار روی پروژه جدید شرکت هستن ...

West و Zampella بر سر پرداخت حق امتیاز قابل توجهی هنوز در برابر Activision درگیر دادگاه هستن

همچنین 38 نفر از کارمندان سابق Infinity Ward با ادعای جبران خسارت های ناشی از پرداخت نکردن پاداش برای کار روی مدرن وار 2 در برابر Activision به دنبال مبلغی بین 74 و 125 میلیون دلار هستن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kasra-M
IW کلا به تاریخ پیوست اونهایی هم که بهترینهای این استدیو بودن ترک کردت اونجا رو به نظر من باید کلا اسم استدیو رو عوض کنن!

والا نمیدونم منظورشون از احیاء چیه ولی فقط میدونم نتیجه زحمات نابغه های iw رو دارن به باد میدن.اکتی خیلی نامرده.
100% موافقم
اصلا کلمه ی احیا شدن واسه این استدیو که الان از هر زمانی بی در و پیکر تره مناسب نیست
در واقع احیا شدنی در کار نیست

بابا اونقدر ها هم بد نیست این استدید در حال حاضر والا cod خیلی هم خوبه مثل گذشته هر سال میاد ما لذتشو میبریم بی شوخی مگه بده
کلا همه چی ارومه bfهم میاد ما لذت اونم میبریم
اگر هم میمیوندن بازم فایده نداشت , کلا COD داره هرز میره
دقیقا کجاش هرز رفته به نظر من خیلی هم عالیه ipبه این مشهوری پر فروش ترین ip

اگر هم میمیوندن بازم فایده نداشت , کلا COD داره هرز میره

نه قطعا این طور نیست!
یقینا اگر از این استدیو نمیرفتند آلان حال و روزه سری COD این نبود،و این همه جو منفی نسبت به این بازی شکل نمیگرفت.
مخصوصا ت heads Jason West و Vince Zampell که مغز متفکر بازی بودند و صد در صد برای MW3 برنامه ای جدید رو میکردند و مثل دو سری قبل
همه رو شگفت زده میکردند.
به نظرم IW امسال تنها کاری که میخواد بکنه اینه یک دستی به سر روی MW2 بکشه و اون رو به عنوان MW3 منتشر کنه!

نميشه گفت! چون تنها بازي EA و استديو كه ميتونه اينكار رو انجام بده BF3 و DICE هست.IP جديد كه بياد شانس كمتري نسبت به بازي گفتم داره.
دوست عزیز بهتره بدونید که بیشترین بازی که شانس به زیر کشیدن COD رو داره ساخته ی همین RG البته اگه قصدشون مقابله با کال باشه چون یه زمانی همین استدیو تو سبک شوتر نظامی بازی به اسم MOH رو خلق کرد که رقیبی براش تصور نمیشد اما بعدا خودش با COD بازی MOH رو به زیر کشید بعدشم استعدادی که بین اعضای این استدیو هست باعث شده که به یکی از بررگترین بازیساز های سبک اکشن اول شخص تبدیل بشن و از نظر سابقه ی کاری و میزان موفقیت هاشون به هیچ وجه با DICE قابل مقایسه نیستن

اين استديو رو احياء كردن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورشون از اين حرف چي بوده؟!!!!!!!!!!!
من موندم چطوري دارن به اين اسديو هنوز infinity ميگن!!!!!!!!!

اين كار مثل اين ميمونه كه شما تمام قطعات يه ماشين BMW رو برداريد و فقط بدنه ماشين رو نگه داريد،بعد بياييد
قطعات ماشين بنز رو توي بدنه BMW بزاريد و بگيد كه اين يه ماشين BMW هستش.
درحالي كه اين حرف مسخرس.
استديوي infinity از هم پاشيد رفت،من موندم اينا چي رو احياء كردن؟!!!!!!!!!!!!

اين استديو رو احياء كردن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورشون از اين حرف چي بوده؟!!!!!!!!!!!
من موندم چطوري دارن به اين اسديو هنوز infinity ميگن!!!!!!!!!

اين كار مثل اين ميمونه كه شما تمام قطعات يه ماشين BMW رو برداريد و فقط بدنه ماشين رو نگه داريد،بعد بياييد
قطعات ماشين بنز رو توي بدنه BMW بزاريد و بگيد كه اين يه ماشين BMW هستش.
درحالي كه اين حرف مسخرس.
استديوي infinity از هم پاشيد رفت،من موندم اينا چي رو احياء كردن؟!!!!!!!!!!!!

خب این مثالی که زدی زیاد جالب نیست،چون در این صورت درسته که دیگه نمیشه گفت این BMW هست اما مطمئنا ماشین بسیار خوبیه چون قطعات بنز روشه

اما اگه بیای موتور گیربکس ( Jason West و Vince Zampella) رو برداری و موتور گیربکس مزدا 6 رو روش بزاری با اینکه هنوز هم خوبه اما اصلا در حد و اندازه BMW سابق نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or