Infinity Ward عملاً مرده است!

SaDrA-HhH

Loyal Member
infinityward.jpg

Infinity ward عملاً مرده است!

رييس frontier به CVG گفته است: سازنده MW الان به يک شرکت متفاوت تبديل شده است!

او ادامه ميدهد: به هر حال هر چه بشود IW ايی که ما ميشناختيم ديگر مرده است! ممکن است اسم آن ها و MW باقی بماند ولی يک کمپانی به کارکنان اصلی خود زنده است و بدون آن ها يک شرکت ديگر است!

سران سابق اين استوديو و اکثر کار کنان آن شرکتی به نام Respawn را تأسيس کرده اند! و با EA قرار داد دارند!

Last edited by a moderator:
حرف درستی زده.شاید iwبتونه با استخدام افراد نابغه و خلاق بتونه mw3 رو فوق العاده بسازه ولی مهم اینه که ذهن خلاق افرادی مثل jason west دیگه در mw3 دیده نمیشه

• Like
Reactions: GOOD DEMON
فکر کنم اگه اعضای Infinity Ward میموندن باز هم از MW3 خبری نبود چون خیلی تکراری میشد
حرف درستی زده.شاید iwبتونه با استخدام افراد نابغه و خلاق بتونه mw3 رو فوق العاده بسازه ولی مهم اینه که ذهن خلاق افرادی مثل jason west دیگه در mw3 دیده نمیشه
با این حرف شما موافق نیستم چون ممکنه همین افراد بتونن MW خیلی بهتر و متفاوت تری رو ارئه بدن تا یک MW تکراری

واقعاً ناراحت کننده است..
همیشه همینطور بوده؛ هر کی پولش بیشتره قلدری کرده و با نامردی کوچیک ترا رو حذف کرده یا باعث حذفشون شده!
اکتیویژن نمک خوردی ولی نمکدون رو شکستی..
متاسفم

واقعاً ناراحت کننده است..
همیشه همینطور بوده؛ هر کی پولش بیشتره قلدری کرده و با نامردی کوچیک ترا رو حذف کرده یا باعث حذفشون شده!
اکتیویژن نمک خوردی ولی نمکدون رو شکستی..
متاسفم
تا اونجایی که من به یاد دارم IW زیر بال و پر Acti رشد کرد و نون نمک Acti رو خورد !:biggrin1:

به نظر من هم نمیشه ولی اگه بشه مطمئنا با چیزی که میشد باشه ولی همه میدونیم که نمیشه و اگرم میشد با چیزی که نمیدونیم به هر حال چی از آب در میاد با پیش قضاوت های قبلی و بدون قصد و غرض رو بهتره از بازی ای که تولیدش نشده باید در نظر گرفت.

فکر کنم اگه اعضای Infinity Ward میموندن باز هم از MW3 خبری نبود چون خیلی تکراری میشد

با این حرف شما موافق نیستم چون ممکنه همین افراد بتونن MW خیلی بهتر و متفاوت تری رو ارئه بدن تا یک MW تکراری

MW یه داستان باحال داره و به هیچ وجه تکراری نمی شه. مثلا MW2 با اون که موتورش تغییر زیادی نکرده بود پرفروشترین بازی سال شد. اول شخص شوتر ساختن واقع گرایانه کار هرکسی نیست من الان cod1,2 رو بیشتر از cod:waw ترجیح می دم. acti اومده طمع کرده زمانی که iw گفت دیگه نمی خوام cod بسازم عوضش اسمشو بزارم MW خالی acti گفت حالا یه cod هم بزار اولش برا فروش. بعد الان با همین اسم گند زد به MW.
فکر کنم دعواشون قبل از اینا بوده. چون تو MW2 به جز Credit آخرش که آهنگ بازی قطع میشه یه کوچولو اسم اعضای acti رو سریع رد می کنن واین تنها جاییه که اسم acti تو بازی اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or