Infinity Ward بن میکند !!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
امروز تایید شده است که شرکت Infinity Ward با همکاری MS کسانی را که به صورت غیر مجاز اقدام به بازی کردن نسخه COD4 Beta کرده اند را بن میکند !!!
( این هم یک عکس از کسی که داشت این بازی را به صورت غیر قانونی بازی میکرد که بن شد :biggrin1: !! )

banned.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

وگرنه ما ایرانیا که تا مدتا فقط تو کاره سینگل بودیم الانه که تازه بعده اومدن 360 آنلاین هم بازی میکنیم(یعنی عادت کردیم به سینگل عیبی نداره)
منظورت اون 10 تایی هستن که میان توی Live بازی میکنن هست ؟! اگه بخوای روی X360 حساب کنی باز هم همه Single بازی میکنن.

منظورت اون 10 تایی هستن که میان توی Live بازی میکنن هست ؟! اگه بخوای روی X360 حساب کنی باز هم همه Single بازی میکنن.

مطمئنا اگه اینترنت وضع مناسبی داشت تو ایران (Ping) لایو هیچی کم نداره.... من خودم تو روزه اول 20-30 نفر ایرانی تو لایو Add کرم که همشون با این وضع اینترنت شاهکار میکنن آنلاین میشن و مولتی میزنن...

مطمئنا اگه اینترنت وضع مناسبی داشت تو ایران (Ping) لایو هیچی کم نداره.... من خودم تو روزه اول 20-30 نفر ایرانی تو لایو Add کرم که همشون با این وضع اینترنت شاهکار میکنن آنلاین میشن و مولتی میزنن...
عزیزه من پینگ ربطی به کیفیت اینترنت نداره!
وقتی هیچ طرف تو آمریکا هه میخوای با پینگ 40 باهاش بازی کنی خوب؟
بچه هایه همین سایت دارن با هم آنلاین بازی میکنن با پینگ خیلی خوب
------------------------------------------
راستی همین یه دونه بن بوده تا حالا ؟

تا جايي كه من ميدونم دموي بازي COD4 فقط بخش آنلاين هست. خب اگه مايكروسافت بخواد بن كرده باشه به نظر من از خود XBL هم بن كرده. شايدم بعدآ بخواد دوباره در عمليات انتحاري دسته جمعي بن كنه و از دمو ي CoD براي شناسايي(طعمه!) استفاده كرده...

من اصلا حرفی از بد بودن Live زدم ؟؟! من در مورد آنلاین بازی کردن ایرانی ها داشتم صحبت میکردم که میگتم کسایی که توی live بازی میکنن از ایرانی خیلی خیلی کم هستن.

کاربرها فقط از بازی تحریم می‌شن، یا از لایو هم برای همیشه شوت می‌شن بیرون؟

سامان در هر صورت به قوله محمدرضا رکب بدی میخوری!:)

میگم این cod4 beta یعنی چی؟ من هیچی در موردش نمیدونم یعنی دموی بازی هست؟!

میگم این cod4 beta یعنی چی؟ من هیچی در موردش نمیدونم یعنی دموی بازی هست؟!

یک نسخه از بازی COD 4 هست که مختص بخش Multi Player میباشه .
مثل دموی قابل بازی یک بازی که قبل از عرضه منتشر میشه . ( البته دقیقا مثل این نیست . یک فرقایی داره )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or