Infinity Ward بر روی IP جديد کار میکند

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
484418f097193_featured_without_text_48077788e2f70_featured_without_text_cod4.jpg

استديوی Infinity Ward سازنده بازی Call Of Duty 4 اعلام کرد که آنها در حال کار بر روی يک IP جديد هستند
گفته شده که دست سازنده ها برای ساخت بازی باز است و Infinity Ward بازی را به شما میدهد که شما را از خود نا اميد نميکند :love:
همچنين اشاره شده که بازی ويژگی های منحصر به فردی داشته و در جديدی را به سوی صنعت Game باز خواهد کرد

ناگفته نماند که دليل شهرت جهانی این شرکت ساخت بازی Call Of Duty 4 برای PC , PS3 , X360 بود که تا حالا بيشتر از 10 نسخه فروش کرده

ببينيم ایندفعه Infinity Ward چه شاهکاری تقديم دنيای Game میکند

منبع

آخرین ویرایش:
تا حالا بيشتر از 10 نسخه فروش کرده
بازی های ایرانی بیشتر از 10 نسخه فروش میکنند اونقت ....
10میلیون منظورت بوده:-"
امید وارم تو همون استدیویی نباشه که cod6رو توش میسازن و گرنه باید با اون هم بای بای کنیم

شرمنده ولی خیلی وقت پیش اعلام شده بود که IW روی IP جدید کار میکنه، نمیدونم یادتون هست یا نه؟!

پ.ن. بنده خدا سریع نوشته یک " میلیون" ناقابل رو یادش رفته بنویسه، حالا هی گیر بدید :دی.

والا من نميدونم IW چي داره!؟ COD4از چه نظر بازي بود؟ فقط وحشي بازي همين يك ايده درست توش نبود جو بازي كه مزخرف بود همه جا مرده تخريب پذيري بازي هم كه در حد 0 بود. تنها چيزي كه تو بازي ازش لذت ميبردي بخش آنلاينش بود توي گرافيك هم نور پردازي داستان بازي هم كه قربونش برم ... نميدونم اين چه شاهكاريه!؟
بيشتر از 10 نسخه فروش کرده
من فكر ميكنم اينجا بايد نوشته ميشد بيشتر از 10 ها نسخه فروش كرده.
چون كلمه ميليون چندان مناسب اين نيست بعد هم مطمئنيد 10 ميليون اين بازي فروخته كه هي ميگيد بايد مينوشت 10 ميليون!؟

خیلی جالبه این همه user میان خبر رو میخونن ولی اصلا به لینک توجه نمیکنن اصلا این لینکی که داده شده مربوط به این خبر نمیشه:(

محمد خان اولا اینکه من منبعو درست گزاشتم ولی نمیدونم که چه اتفاقی واسش افتاد :-":-"
دوما چرا اینقدر گير میدين 4 صبح بود يادم رفت مليونشو بزارم :biggrin1:
سوما منبع خودمو پيدا نکردم يه منبع ديگه گزاشتم

شرمنده ولی خیلی وقت پیش اعلام شده بود که IW روی IP جدید کار میکنه، نمیدونم یادتون هست یا نه؟!

فريدون اون در حد يه شايعه بود ولی الان ديگه شايعه نيست /:)/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or