infamous2

ps3 gamer.

کاربر سایت
سلام خدمت تمام بچه های گل انجمن بازی سنتر!
بچه ها من داخل بازی infamous2 گیر کرد!
اونجا که باید بری با دوربین عکاسی از مجودات داخل واگن ها عکس بگیری!
بعدش که این کار رو انجام دادم رو نقشه یه علامت ظاهر شد که باید برم اونجا بعد که رفتماونجا یه ساختمون بود که میگه باید بری رو پشت بومش بعد که رفتم اونجا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!
وقتی هم که میخوای دشمنا رو بکشی میسوزی و میری از اول!
لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه!

باید از اون موجودی که توی قفس هست عکس بگیری :)به یه زاویه خاصی وایسی میتونی عکس بگیری ازش ...
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی منظور من رو اشتباه متوجه شدید!
من از تمام مجودات عکس گرفتم همونطوری که خود بازی گفته یعنی اینجا هیچ مشکلی نیست!
بعد که عکس گرفتم! رو نقشه یه علامت ظاهر شد که باید برم اونجا بعد که رفتم اونجا یه ساختمون بود که میگه باید بری رو پشت بومش بعد که رفتم اونجا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!

بعدش که این کار رو انجام دادم رو نقشه یه علامت ظاهر شد که باید برم اونجا بعد که رفتماونجا یه ساختمون بود که میگه باید بری رو پشت بومش بعد که رفتم اونجا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!
شما تو اون مرحله Kou رو انتخاب کردی پس باید تا میتونی مدرک جم کنی که برترند رو محکوم کنی. عکس که گرفتی برو به بالای ساختمون و از برترند عکس بگیر. اگر چه اگه ماموریت Nix رو انتخاب میکردی هیجانش بیشتر بود.

شما باید بری روی پشت بوم و از پنجره های سمت چپ که بازند از پیرمرده که پیش جوون وایستاده عکس بگیری:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or