Infamous

در یک کلام مادر جان :eek: من ویدیو 10 دقیقه ای این دمو رو دیدم کف کردم:blink:
چیز های جالبش که زیاد بود 1 کیش اینکه میشه از بلندی پرش کرد الکتریسیته بزنی یواش فرود بیای :cool: ولی اکشنش 1 جوری هست نشونش واسه تیر برق زدن بد هست :biggrin1:
وقتی رو 1 کابل یا ریل قطار میری اینگار سوار اسکیت شده 1 دکمه ای میگیره سرعت چند برابر میشه
اگر هم میخواین ویدیو رو ببینین این با حجم 267 mg
اینم حدود تا800
http://dlovh.gamersyde.com/secdl/2f13c2901155a1b7e0b04f54b39aa058/4a0469ca/Infamous_demo_2.wmv

پس امشبی هم باید شب زنده داری کنیم:biggrin1:. ولی ارزشش رو داره پیش بسوی دانلود کردن.هر کی زودتر دانلود کرد بیاد اینجا یا کامنتی بده:biggrin1:
ویرایش : تا الان که ساعت 11:23 دقیقه هست خبری از دمو تو سرور آسیای نیست.:(

آخرین ویرایش:
انگار برای دمو فقط باید Reedem code داشته باشید تا بتونید دانلود کنید.یعنی فعلا در دسترس عموم نیست

آخرین ویرایش:
یادش بخیر من عاشق sly3 بودم واقعا عالی بود مراحلم اصلا تکراری نبود 100% چهارشم عالی میشه.فقط امیدوارم مثل جک و دکستر روی ps2 نیاد که حالمون گرفته بشه.

ما نیز منتطریم که این بازی برای دانلود عموم قرار بگیره!

آخرین ویرایش:
میانگین هر 3 نسخه هم حدود 85/100 بوده (برای یه بازی توی این سبک و با تبلیغات کم فوق العادست)
با این حال این سری همیشه مورد کم لطفی منتقدان قرار میگرفت و واقعا جزو بازیهای به اصطلاح "Underrated" محسوب میشه.

کسی پس تو این سایت بازی رو نگرفته ..

اینجا نوشته تو نزدیکی 1 سینما وقتی رد میشی 1 لیست از now playing
رو میبینید اینم لینک عکس
http://www.psu.com/media/infamous/infamous-ss-40.jpg
من فقط uncharted رو میتونم تشخیص بدم

چه سینمای پُرُ پیمونی هم داره :biggrin1:
1- Sly Cooper 4
Honor Among Thieves -2
Harold and Ranjet -3
The Wangway -4
The Whoa Man -5
.....
infamous-ss-40.jpg

اِسمای فیلمارو از روی قصد تغییر دادن! به خاطر همون حق کپی رایت اینا :biggrin1:

در مورد این سینما :
Sly Cooper 4 که یعنی Sly Cooper 4 دیگه :دی
Honor Among Thieves اسم سومین نسخه از Sly Cooper بود.
Fiendish Five رو که توی گوگل بزنیم , باز هم به Sly Cooper مربوط میشه و مثل اینکه یکی از دشمن ها (یا باندها) بازی باشه (من اسم دشمنها رو یادم نمیاد !)
اون Harold و Ranjith و Wangway و Whoa Man هم معلوم نیست چی هستن !

خب من الان دمو رو بازی کردم... در یک کلام میتونم بگم واقعا حال داد :دی مخصوصا ترکوندن ماشین ها و stunt های مختلف...
دمو کلا 4 تا مرحله داره، 2 تا ماموریت اصلی و 2 تا هم ماموریت فرعی
بازی بر اساس XP ـه و با کامل کردن ماموریت ها و اجرا کردن stunt میتونید XP بگیرید. گرافیک هم خیلی خوب کار شده... انفجارها و برق کاری عالی هستن :دی ولی نباید انتظار چیزی مثل Killzone رو داشته باشید.
خلاصه بازی بود که من از بازی کردنش لذت بردم.

شایدم بازی باشه از کجا معلوم که نباشه؟
شاید خبریه که تو e3 به صورت رسمی معرفی میشند! :-"
اون G جلوشون هم خورد شده وگرنه شاید G قبلا بوده باشه:biggrin1:

خب من الان دمو رو بازی کردم... در یک کلام میتونم بگم واقعا حال داد :دی مخصوصا ترکوندن ماشین ها و stunt های مختلف...
دمو کلا 4 تا مرحله داره، 2 تا ماموریت اصلی و 2 تا هم ماموریت فرعی
بازی بر اساس XP ـه و با کامل کردن ماموریت ها و اجرا کردن stunt میتونید XP بگیرید. گرافیک هم خیلی خوب کار شده... انفجارها و برق کاری عالی هستن :دی ولی نباید انتظار چیزی مثل Killzone رو داشته باشید.
خلاصه بازی بود که من از بازی کردنش لذت بردم.

خوب بیشتر بگو دمو رو از کجا آوردی:love: یا بیشتر توضیح بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or