PlayStation Infamous: Second Son

35330215844820241380.jpg

ناشر:Sony Computer Entertainment
سازنده:Sucker Punch
پلتفرم:PS4
تاریخ انتشار:1st quarter 2014

نسخه اول این بازی در سال 2009 عرضه شد و باعث شد که نظر منتقدان را به خود جلب کند.در نسخه اول شما در نقش یک قهرمان به نام کول مک گران بودید و که بر اثر یک حادثه در شهر امپایر سیتی باعث شد که او قدرت های زیادی به دست اورد و جریان برق را به دلخواه کنترل کند.نسخه دوم در سال 2011 عرضه شد و شما باز هم در نقش کول بودید و این شماره هم توانست مثل نسخه اول موفق شود.پس از این دو نسخه این بازی طرفداران زیادی را به خود جلب کرد و میشه این بازی یکی از بهترین انحصاری های کنسول PS دانست.در کنفرانس معرفی کنسول جدید سونی یعنی PS4 این بازی همراه با چند بازی دیگر معرفی شد.یکی از بزرگترین تغییراتی که در بازی رخ داده است تغییر شخصیت بازی می باشد که حال شما در نقش فردی به نام دلسین رو (Delsin Rowe) هستید.این شخصیت که به نظر قوی تر از کول می اید 24 سال سن دارد و یک نقاش گرافیتی می باشد.اکثر مردم او را به عنوان یک تروریست و یک مرد شرور می شناسند.او به صورت دودی حرکت می کند و سلاح و قدرت های خارق العاده و شگفت انگیزی دارد که این خود یکی از تفاوت های نسخه قبلی می باشد.ژانر بازی هم اکشن - ماجراجویی می باشد.

+ تـــصـــــاویــــــــــر

باتشکر از (T1SHTΛЯ , PXG)

+ تریـــلــر هــــآ

m29587.jpg

Announcement Trailer
Size : 9.65 - 31.12 MB
Download : SD HD

m30188.jpg

E3 Trailer
Size :10.13 - 33.71 MB

Download : SD HD

infamous_second_son-2282874.jpg

Gameplay Trailer E3
Size : 35 MB
480p

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

+ اخــــبــــار

باتشکر از (HoR!ZoN و ɑidɐn )

Infamous: Seceond Son دارای بخش چند نفره و آنلاین خواهد بود

files_news_9011694016_50bd8f7e7d_o_26092.nphd[3616ecfa3ac1075e3b81edbc4c104d87].jpg

یکی از عناوین انحصاری و مشهور کنسول جدید PlayStation 4 و شرکت Sony، بازی Infamous: Seceond Son می باشد، اما ظاهرا ساخت این بازی برای کنسولی جدید، از تنها تغییرات محسوس آن نیست. در یک بروشور ذکر شده است که بازی دارای چندین مود بخش Multiplayer نیز خواهد بود. که اگر درست باشد، برای اولین بار در این فرانچایز به شمار می رود.
در این بروشور ذکر شده است که یک نفر بصورت Offline ( اشاره به Single ) بازی می کند، دیگران آنلاین خواهند بود.
دیگر بازی Single Player در این بروشور، از جمله Knack، بنابر این گزارش شامل چنین لیستی نمی شوند.
بازی Infamous: Second Son در سه ماهه اول سال 2014 بصورت انحصاری برای کنسول PS4 عرضه خواهد شد. Sony تنها بخش Single آن را تایید کرده و حرفی از بخش چند نفره به میان نیاورده است.

تاریخ انتشار و اطلاعاتی از گیم پلی و داستان Infamous: Second Son

با توجه به اطلاعاتی که دیروز از کاور مجله GameInformer در مورد بازی Infamous: Second Son فاش شد، تایید شد که این بازی در تعطیلات 2013 روانه بازار خواهد شد. در زیر اطلاعاتی از گیم پلی این بازی می باشد که به آن اشاره شده است:

شما به عنوان شخصیتی به نام Delsin Rowe، ایفای نقش خواهید کرد که 24 ساله است و یک آمریکایی بومی هنرمند به حساب می آید و همواره از قوانین برگرفته از سوی دولت نفرت دارد و مخالف آن است. شما به عنوان Rowe، قابلیت این را دارید که Smoke (دود) ایجاد شده را کنترل کنید. این کنترل با استفاده از DualShock 4 قابل کنترل خواهد بود. شما به قدرت دشمنانتان قادر خواهید بود؛ که این دشمنان، گروه حفاظت متهدین نامیده می شود.

DUP، شاخه ای از دولت به شمار می رود که اولویت اصلی آن، "کنترل bio-terrorists ها" می باشد. Bio-terrorist یک اسم جدید با نام "conduits" در بازی Infamous: Second Son می باشد.

Smoke اصلی ترین اسلحه Rowe می باشد. او قادر به ساخت، طراحی و استفاده از Smokeهای پرتابی، Somkeهای آتشین توپی و انجام حرکات و مانورهای آکروباتیک مانند smoke-dash می باشد. او همواره از Somke ها برای پرت کردن هوش و حواس دشمنان استفاده می کند. در این بازی شما می توانید، با استفاده از دودکش ها اتومبیل ها را از منفجر کرده و میزان دود خود را دوباره پر کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii
فکر نکنید عید شده و اینجا هم خلوت ! هر پستی دوست دارید می تونید بدید ! بزارید تو این ایام با کسی برخورد نشه و همه خیلی محترمانه با هم برخورد کنیم.
ایندفعه رو چشم پوشی می کنم دفعه بعدی کسی بخواد جو اینجا رو متشنج کنه باهاش برخورد میشه.

دیگه این چند پست بالایی که پاک شده رو کشش ندید. بحث رو همین جا تموم شده بدونید.
در ضمن فقط مدیران و ناظمان حق این رو دارند که تشخیص بدند کدوم پست مال کجاست و به کاربران گوش زد کنند، اون هم خیلی محترمانه.

بازیو همین الان گرفتم..باید بگم بهترین بازی که اومده برای ps4 اینه!
با تریلر و متا و.. نمیشه تصمیم گرفت باید تجربه بشه واقعا

Sent from my iPad using Tapatalk

تو شماره های قبلیش که بازی کردم از همه چیزش خوشم میومد اما اینکه یک ساعت دنبال ماموریت بگردم و وقتی تموم شد هیچ اتفاقی نیفته اعصابمو خورد کرده بود. کلا با بازی بی هدف حال نمیکنم. مثلا پروتوتایپ هم تو همین سبکه اما دمو های بازی باحالتر و هدفش مشخص تره.البته نمیدونم تو شماره جدید infamus:SS شاید بهتر شده باشه. اگر چیز خاصی داره و با نسخه های قبل فرق داره بگین تا منم بخرم. اخه خیلی دوست دارم بخرم اما میترسم مثل نسخه های قبلی بهم حال نده

کلا بازیش بی مزه است
مثل اون سنتین راو هست
با این قدرت گرافیکی تخیلی بودنش چرته
بازی ایی طرفدار داره که به زندگی واقعی نزدیک تر باشه و هر چی نزدیکتر باشه محبوب تره
مثل gta که خیلی طرفدار داره

با این اوصاف پس تمام RPG ها چرتن دیگه؟ نظراتت رو برای خودت نگه دار:دی

تو شماره های قبلیش که بازی کردم از همه چیزش خوشم میومد اما اینکه یک ساعت دنبال ماموریت بگردم و وقتی تموم شد هیچ اتفاقی نیفته اعصابمو خورد کرده بود. کلا با بازی بی هدف حال نمیکنم. مثلا پروتوتایپ هم تو همین سبکه اما دمو های بازی باحالتر و هدفش مشخص تره.البته نمیدونم تو شماره جدید infamus:SS شاید بهتر شده باشه. اگر چیز خاصی داره و با نسخه های قبل فرق داره بگین تا منم بخرم. اخه خیلی دوست دارم بخرم اما میترسم مثل نسخه های قبلی بهم حال نده
من خودم infamus 1رو تموم نکردم ولی شماره دومش رو تموم کردم کاملا پسندیدم بازی پایان جالبی داشت دوست عزیر کلا اون اشغال اکتویژن رو با infamusمقایسته نکن:d

سلام.دوستان منم بازی رو دیروز گرفتم باید باید بگم که نسبت به 2 شماره قبلی بهتر شده.از نظر گرافیک و فیزیک بازی هم که باید بگم فوق العاده هستش.

دوستان من هم بخش داستانی بازیو تموم کردم . فقط چند تا سوال داشتم که خوشحال میشم اگه کسی اطلاع داشته باشه ، راهنماییم کنه .
1
- چطور میشه تایم شب و روز بازیو عوض کرد . الان که بازی تموم شده همه ش صبح هستش و منهم دوست دارم تو هوای بارونی بازی کنم ولی آب و هوا تغییر نمی کنه
2-چطور میشه کاستوم های دلسین و عوض کرد و لباسای دیگه شو پوشید
3- من بعد از اتمام بازی Patch روز اول و نصب کردم و بازیو آپدیت کردم . بازی به طرز قابل توجهی نسبت به اولش از لحاظ AA دچار مشکل شد . :( بدون پچ تقریبا بهترین AA این نسل و داشت و تقریبا لبه ی دندونه داری من تو بازی نمی دیدم ولی بعد از نصبش کلی مشکل پیدا کرد . می خوام بدونم چطور میشه آپدیت و پاک کرد و آیا ارزش داره پچ و نگه دارم یا نه ؟!
دمتون گرم

DF هم یه مقاله در مورد بازی داد. اولا برای اینکه مقاله خیلی کامل نیست عذرخواهی کردن. گفتن بدلیل معرفی VR سونی خیلی سرشون شلوغه بعدا کاملترش رو منتشر میکنن

We loaded up the game and played through the first hour, bringing you this initial performance analysis, covering off a range of different gameplay scenarios where we can see how Sucker Punch's brand new PlayStation 4 engine performs. The virtually uninterrupted captures include stunning vistas, detailed cut-scenes, exciting set-pieces and intense combat, spoiling nothing other than establishing the characters, seeing how Delsin gets his powers and witnessing his journey to Seattle - and his first brush with the anti "bio terrorist" forces that have occupied the city. In short, what we have here is a range of scenarios to show how the new engine performs - and the results are rather intriguing.

یکساعت اول بازی رو انجام دادیم. کات سین ها بشدت با جزئیات هستن. مناظر خیلی زیبایی در بازی وجود داره مبارزات بشدت پرهیجان هستن

There's been some discussion about the performance of the game, particularly in terms of a fluctuating frame-rate, and what quickly becomes evident is that Sucker Punch has opted to continue the strategy it used on its PlayStation 3 titles: a solid v-sync working in combination with a completely unlocked frame-rate. The difference here is that while the previous titles in the series would frequently drop beneath the 30fps threshold, it takes a mass of action and GPU-intensive post-processing effects to truly impact inFamous: Second Son's performance. Bearing in mind the high levels of detail, and the overall complexity of the rendering pipeline, that's a stunning achievement.

اینا هم مثل کیلزون فریم ریت رو باز گذاشتن و V-Sync خیلی قوی بکار بردن فریم ریت به همین دلیل روی 3 ثابت نیست و در اکثر مواقع بالای 30 میچرخه پیشنهاد داده که یه پچ روی بازی بدن و فریم رو روی 30 قفل کنن تا Judder بوجود نیاد. در آخر هم اضافه کرده با وجود سطح بسیار بالای جزئیات و افکتهای گوناگون و..... رسیدن به این پرفورمنس کار بزرگیه

"This is an absolutely beautiful game - and a strong performer. Across a general run of play, inFamous: Second Son spends most of its time north of 30fps."

Also worthy of note is the implementation of state-of-the-art anti-aliasing, believed to be a variant of SMAA T2X, as found in Crysis 3. This is one of the best post-process anti-aliasing techniques we've seen, combining a new take on MLAA with a temporal element. Edge-smoothing is phenomenal, and while there is some ghosting, it is not any kind of real distraction during gameplay.

در بازی از SMAA 2TX برای AA استفاده شده که قبلا در کرایسی 3 وجود داشته و اضافه میکنه بهترین سطح AA ای هست که تا بحال دیدن.

We've only just scratched the surface of inFamous: Second Son right now. Indeed, the video above constitutes the entire amount of time we've spent with the game thus far - but what's clear is that as a technological statement, this is exceptionally strong stuff, especially bearing in mind that this is a first-gen PlayStation 4 title.

در آخر ضمن تاکید دوباره به گرافیک شگفت انگیز بازی اضافه میکنه که تازه این نسل اول بازیهای PS4 هست و در همین حد هم کار بزرگی صورت گرفته

آخرین ویرایش:
دوستان من هم بخش داستانی بازیو تموم کردم . فقط چند تا سوال داشتم که خوشحال میشم اگه کسی اطلاع داشته باشه ، راهنماییم کنه .
1
- چطور میشه تایم شب و روز بازیو عوض کرد . الان که بازی تموم شده همه ش صبح هستش و منهم دوست دارم تو هوای بارونی بازی کنم ولی آب و هوا تغییر نمی کنه
2-چطور میشه کاستوم های دلسین و عوض کرد و لباسای دیگه شو پوشید
3- من بعد از اتمام بازی Patch روز اول و نصب کردم و بازیو آپدیت کردم . بازی به طرز قابل توجهی نسبت به اولش از لحاظ AA دچار مشکل شد . :( بدون پچ تقریبا بهترین AA این نسل و داشت و تقریبا لبه ی دندونه داری من تو بازی نمی دیدم ولی بعد از نصبش کلی مشکل پیدا کرد . می خوام بدونم چطور میشه آپدیت و پاک کرد و آیا ارزش داره پچ و نگه دارم یا نه ؟!
دمتون گرم
سوال اول فک نکنم بشه دومی شما نسبت به karma level لباست فرق دارخ مثلا در بخش hero.pargon از champion سفید تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or