PlayStation Infamous: Second Son

35330215844820241380.jpg

ناشر:Sony Computer Entertainment
سازنده:Sucker Punch
پلتفرم:PS4
تاریخ انتشار:1st quarter 2014

نسخه اول این بازی در سال 2009 عرضه شد و باعث شد که نظر منتقدان را به خود جلب کند.در نسخه اول شما در نقش یک قهرمان به نام کول مک گران بودید و که بر اثر یک حادثه در شهر امپایر سیتی باعث شد که او قدرت های زیادی به دست اورد و جریان برق را به دلخواه کنترل کند.نسخه دوم در سال 2011 عرضه شد و شما باز هم در نقش کول بودید و این شماره هم توانست مثل نسخه اول موفق شود.پس از این دو نسخه این بازی طرفداران زیادی را به خود جلب کرد و میشه این بازی یکی از بهترین انحصاری های کنسول PS دانست.در کنفرانس معرفی کنسول جدید سونی یعنی PS4 این بازی همراه با چند بازی دیگر معرفی شد.یکی از بزرگترین تغییراتی که در بازی رخ داده است تغییر شخصیت بازی می باشد که حال شما در نقش فردی به نام دلسین رو (Delsin Rowe) هستید.این شخصیت که به نظر قوی تر از کول می اید 24 سال سن دارد و یک نقاش گرافیتی می باشد.اکثر مردم او را به عنوان یک تروریست و یک مرد شرور می شناسند.او به صورت دودی حرکت می کند و سلاح و قدرت های خارق العاده و شگفت انگیزی دارد که این خود یکی از تفاوت های نسخه قبلی می باشد.ژانر بازی هم اکشن - ماجراجویی می باشد.

+ تـــصـــــاویــــــــــر

باتشکر از (T1SHTΛЯ , PXG)

+ تریـــلــر هــــآ

m29587.jpg

Announcement Trailer
Size : 9.65 - 31.12 MB
Download : SD HD

m30188.jpg

E3 Trailer
Size :10.13 - 33.71 MB

Download : SD HD

infamous_second_son-2282874.jpg

Gameplay Trailer E3
Size : 35 MB
480p

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

+ اخــــبــــار

باتشکر از (HoR!ZoN و ɑidɐn )

Infamous: Seceond Son دارای بخش چند نفره و آنلاین خواهد بود

files_news_9011694016_50bd8f7e7d_o_26092.nphd[3616ecfa3ac1075e3b81edbc4c104d87].jpg

یکی از عناوین انحصاری و مشهور کنسول جدید PlayStation 4 و شرکت Sony، بازی Infamous: Seceond Son می باشد، اما ظاهرا ساخت این بازی برای کنسولی جدید، از تنها تغییرات محسوس آن نیست. در یک بروشور ذکر شده است که بازی دارای چندین مود بخش Multiplayer نیز خواهد بود. که اگر درست باشد، برای اولین بار در این فرانچایز به شمار می رود.
در این بروشور ذکر شده است که یک نفر بصورت Offline ( اشاره به Single ) بازی می کند، دیگران آنلاین خواهند بود.
دیگر بازی Single Player در این بروشور، از جمله Knack، بنابر این گزارش شامل چنین لیستی نمی شوند.
بازی Infamous: Second Son در سه ماهه اول سال 2014 بصورت انحصاری برای کنسول PS4 عرضه خواهد شد. Sony تنها بخش Single آن را تایید کرده و حرفی از بخش چند نفره به میان نیاورده است.

تاریخ انتشار و اطلاعاتی از گیم پلی و داستان Infamous: Second Son

با توجه به اطلاعاتی که دیروز از کاور مجله GameInformer در مورد بازی Infamous: Second Son فاش شد، تایید شد که این بازی در تعطیلات 2013 روانه بازار خواهد شد. در زیر اطلاعاتی از گیم پلی این بازی می باشد که به آن اشاره شده است:

شما به عنوان شخصیتی به نام Delsin Rowe، ایفای نقش خواهید کرد که 24 ساله است و یک آمریکایی بومی هنرمند به حساب می آید و همواره از قوانین برگرفته از سوی دولت نفرت دارد و مخالف آن است. شما به عنوان Rowe، قابلیت این را دارید که Smoke (دود) ایجاد شده را کنترل کنید. این کنترل با استفاده از DualShock 4 قابل کنترل خواهد بود. شما به قدرت دشمنانتان قادر خواهید بود؛ که این دشمنان، گروه حفاظت متهدین نامیده می شود.

DUP، شاخه ای از دولت به شمار می رود که اولویت اصلی آن، "کنترل bio-terrorists ها" می باشد. Bio-terrorist یک اسم جدید با نام "conduits" در بازی Infamous: Second Son می باشد.

Smoke اصلی ترین اسلحه Rowe می باشد. او قادر به ساخت، طراحی و استفاده از Smokeهای پرتابی، Somkeهای آتشین توپی و انجام حرکات و مانورهای آکروباتیک مانند smoke-dash می باشد. او همواره از Somke ها برای پرت کردن هوش و حواس دشمنان استفاده می کند. در این بازی شما می توانید، با استفاده از دودکش ها اتومبیل ها را از منفجر کرده و میزان دود خود را دوباره پر کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii
اولین اطلاعات از گیم پلی بازی و البته از همه مهم تر به احتمال زیاد قدرت سوم(که معرفی نکرده بودن) لیک شده ! چیز خاصی واسه اسپویل نداره، بیشتر مثل پیش نمایش هست تا اسپویل !

_______
یک کاربر به نام Magicman103 در نئوگف بازی زودتر به دستش رسیده و این اطلاعات و تصاویر رو منتشر کرده...
اگر به تصاویر نگاه کنین در مورد قدرت های بازی گفته:
توی ماموریت هایی که در این مرحله بازیباز داره باید مراکز تلفن های نیروی D.U.P و دوربین های امنیتی مربوطه رو نابود کنه !
البته اونها رو شناسایی هم میتونین بکنین ، ولی خُب نگفته که چطوری ! :d
==
قدرت های بازی در منوی بازی در زیرشاخه Power tree قرار دارن ! تمام قدرت های بازیباز در این قسمت خلاصه میشن .. باید اونها رو از قسمت "درخت قدرت" ارتقا و تغییر بدین !

فوق العاده
این نسخه کالکتور رو از جایی میشه تهیه کرد؟ اگه بیاد حدود قیمتش چقد میشه؟
ممنون

لباسش رو نمیشه پوشید ؟!:-/:| اگه میشه چرا نشون نداد بعدش چرا اینقدر کلاهش(مال لباسه نه کلاه قرمزه) کوچیک بود :|
ولی همه چیزش عالی بود مخصوصا اون خرت و پرتاش :d

لباسش رو نمیشه پوشید ؟!:-/:| اگه میشه چرا نشون نداد بعدش چرا اینقدر کلاهش(مال لباسه نه کلاه قرمزه) کوچیک بود :|
ولی همه چیزش عالی بود مخصوصا اون خرت و پرتاش :d
لباسش فقط حالت کاور داره منم تا همین چند روز پیش فک میکردم ژاکتش قابل استفادست رفتم آمازون دیدم نسخه رو ، دیدم نه
ولی بازم نسخه کالکتور خیلی خوبیه

infamous بی شک یکی از بهترین بازی های عمرم بوده و هست.از نظر داستان هم که فوق العاده بود و نظر خیلی از طرفدارانش رو مثل من جذب کرد.شخصیت پردازی cole هم که دیگه واسش کتاب بنویسیم کم گفتیم.وقتی که zeke به cole ماموریت میداد و cole با اون صدای خوف ناکش جواب میداد این تمام دنیایه یک گیمر بود :x
من اول نسخه 2 این بازی رو بازی کردم بعد نسخه 1 رو.چون بر این باور بودم که نسخه 1 نمیتونه به خوبیه نسخه 2 عمل کنه و احتمالا چرته.ولی وقتی که شماره 1 رو هم گرفتم و بازیش کردم...تازه فهمیدم game یعنی چی :d
متاسفانه فقط یک تروفی موند تا پلاته شماره 1 :( اونم جمع کردن تمامه blast chards ها.که از 350 تا 349 تاشو پیدا کردم و فقط یکی موند :(

من فقط از سایه های بازی نگرانم چون گیم پلی گیم اسپات رو که دیدم رو سایه ها خوب کار نکرده بودن نمیدونم تو تریلر 2013 اینجوری بود یا نه یادم نیست
به جز این مورد شاهکاره:x
بدجور منتظرشم

بابا چقدر سر گرافیک این بازی بحث میکنید، هی من میام هر روز میگم "دیگه امروز بحث تکنیکی گرافیک نیست" باز میام میبینم راجع به تکسچر ها و Lighting بازی دارین حرف میزنین:d فکر نکنم خود Exec های سونی راجع به این گرافیک اینقدر بحث کرده باشن.

نه اتفاقا بازی اون موقع خیلی سرد و بی روح بود .;)

همچی بازی که شفافیت و کیفیت تسکچر ها که نیست بعضی چیزا مربوط به روشنایی و نور و افکت های نوری و... میشه .;)

کاملا معلومه بازی بهتر شده ! اصلا انگار روح دوباره بخشیده شده به بازی ! کیفیت عکس ها خیلی پایینه ولی کاملا مشخصه !
به خاطر فضای تاریک تر توی غروب یسری جزئیات دیده نمیشه ولی به نظر من خیلی بهتر شده !
روح تصویر رو توی این عکسا به من نشون بدید! :-"
http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/inFAMOUS_E32013_61.jpg
http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/inFAMOUS_Now_61.jpg

حالا کاری به نورپردازی و سایه زنی و اینا فعلا نداریم! :d

علی رضا گفته بودی، معلوم نیست تو چه موقعیتی بوده که بتونیم احساس رو دریابیم از توی عکس! :d ولی عکس های مقایسه،همشون همون صحنه ها هستن، یعنی کاراکترها و حالت ایستاده و ... خودشه،فقط تصویر پس زمینه عوض شده :d 99% صحبت ها هم هموناست! :d پس ما احساسی که توی این تصویر باید باشه رو میدونیم! :d
به نظرم این تصویر رو به هرکی که نشون بدی(2014) عمرا نمیتونه بگه دلزین چه حسی داره!
ولی اگر 2013 رو نشون بدی،بهت میگه طرف داره حرص میخوره یحتمل میخواد یکی رو خفه کنه:-"

البته درسته کیفیت تصاویر فاجعست! :-" ولی خوب،این جمع کردن لب و حالت چشم دیگه مشخصه به نظرم! :d

جدای از اینا،بحث سلیقه در مورد نور پردازی،امیدوارم بازم مراحل دم ظهر رو داشته باشیم! البته گفتن 7-8 زمان مختلف برای بازی در نظر گرفتیم،یحتمل به همون دلیلی آرمان گفت عوضش کردن :d
من عاشق این مراحلیم که نور همچین میخوره تو مغز آدم! :-" مثل اورشلیم AC 1 ! :-"

اینم بگم که من کاملا با نیما هم نظرم! :d حتی با همه ی این تفاسیر،همچنان برای یه بازی OW شاهکاره! :d
نمایش های گیم پلی اخیر هم (البته ندیدم،عکسای یه سریش رو دیدم :d ) واقعا عالی بودن و آدم قشنگ کف و خون قاطی مینماید! :d
---
@ WANDER
پست 609 رو دریافتیم،دستت درد نکنه;)

آخرین ویرایش:
^
تو که انقدر دقتت بالائه متوجه نشدی کلا طراحی دلسین تو عکس 13 با 14 فرق میکنه ؟ :|
نور پردازی هم فرق کرده ! بافت لباسش عوض شده اون 6 تا دکمه فلزی تو 14 با 13 فرق داره !
http://cdn2.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/inFAMOUS_E32013_21-670x376.jpg
http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/inFAMOUS_Now_21-670x376.jpg
داداش دلسین رو صورتشو تو این دو عکس ببین !
کلا تو 13 صورتش جلو بوده اینجا صاف شده !
کیفیت عکسها هم پایینه

^
تو که انقدر دقتت بالائه متوجه نشدی کلا طراحی دلسین تو عکس 13 با 14 فرق میکنه ؟ :|
نور پردازی هم فرق کرده ! بافت لباسش عوض شده اون 6 تا دکمه فلزی تو 14 با 13 فرق داره !
http://cdn2.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/inFAMOUS_E32013_21-670x376.jpg
http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/inFAMOUS_Now_21-670x376.jpg
داداش دلسین رو صورتشو تو این دو عکس ببین !
کلا تو 13 صورتش جلو بوده اینجا صاف شده !
کیفیت عکسها هم پایینه
آره همه ی این تغییراتی که گفتی رو دیدم! :d
ولی خوب این ربطی به حرفی که زدم نداشت اصلا! یه بار دیگه پست رو بخون ببین چی گفتم من! :d

بچه ها گفتن،الان با این رنگ غروب روح بیشتری گرفته بازی،من میگم ولی توی این عکس ها روح کاراکتر بدبخت در رفته! :d
---
در مورد لباس به نظرم تغییرش خوب شده، هم جزئیات لباس داداش بیشتر شده و از یه کت ساده در اومده
هم لباس خود دلزین ،با بزرگتر کردن علامت دو پرنده، تغییرات کارما خیلی بیشتر مشهوده ! دقیقا مثل 2 عکس زیر :

اگر مثل نمایش 2013 بود،خیلی ریز میشد! :d

دیگه تغییر لباسی که توی X تریلر قبل نشون داده شده،رو دوباره که نمیایم در موردش صحبت کنیم! :d

بعد کیفیت عکس پایین هست ولی دیگه جمع کردن لب که مشخصه مثلا! :d
ولش کن اصلا! بازی گل و بلبل ، از نظر منم کاملا پیشرفت کرده ! هرکی هم از تغییرات ناراضیه مشکل خودشه! :d
---
فکر کنم باز میخواید مثل تاپیک کیلزون و نک، هرکی از بازی انتقادی کرد (حتی اگر به حق باشه) هم شوت کنید بیرون! :d

---
کجای واقعیت اینقدر در طول روز همچی شفافه ؟
یه سر بیا کویت :-"
البته یه چیزی هم هست، اون تصویر،رو هم میشه ظهر در نظر گرفت که 90 درجه آفتاب میزنه تو مغز! هم میشه سر صبحی، ساعت 9 در نظر گرفت ! :d رنگ ها چنین حسی به من میدن! :d یه روز صبح یا ظهر، برو توی پارکی چیزی، چنین هوای شفافی میبینی! :d
نمایش E3 تو گیم پلی،مشکلش این بود که آدم نداشت! کلا 4-5تا سرباز بودن، یه انسان از خدا بی خبر هم توش شهر راه نمیرفت! :| به نظرم اون حس بی روح بودن،به خاطر خلوت بودن محیط بوده نه آب و هوا :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or