inFAMOUS Impressions

Dinosaur

Loyal Member
سلام دوستان !
سایت IGN دیروز مقاله ای کوتاه در مورد inFamous یکی از بزرگترین بازیهای PlayStation 3 در سال 2009 نوشته که در زیر میخونین.
============

infamous-20090320084036540.jpg

خیلی جالبه ! چندین و چند سال منتظر یه بازی Sandbox با حضور یک ابرقهرمان (Super Hero) باشیم و بعد دو تا بازی با این خصوصیات در کنار هم عرضه بشن ! Sony و Sucker Punch در اقدامی عجیب تصمیم گرفتند بازی inFamous رو در تاریخی نزدیک به بازی Prototype عرضه کنند. بازی ای که با حال و هوایی بسیار نزدیک به inFamous از طرف Activision ارائه میشه. ولی بعد از امتحان کردن هر دو بازی به نظر میاد این inFamous هست که رقیب خودش رو مغلوب میکنه.
Greg (یکی دیگر از نویسندگان IGN) قبل از این با شور و شوق در مورد تجربه لذت بخش خودش از inFamous گفته بود. تجربه ای که از یک بازی اکشن First Party از Sony انتظار داریم. بازی ای که در تابستان های معمولآ خالی از بازی میتونه به برگ برنده PlayStation 3 تبدیل بشه.
یکی از دلایلی که میتونه باعث شباهت بیشتر Prototype با این بازی بشه , گیم پلی عمودی بازی هست که با بالا رفتن کاراکتر اصلی از روی ساختمان ها و آسمان خراش ها و پریدن از طرفی به طرف دیگه دنبال میشه. این نوع گیم پلی رو پیش از این در بازی Crackdown دیده بودیم و این بار به جای Pacific City , کار رو در Empire City دنبال می کنیم. البته این نوع گیم پلی در inFamous پیشرفته تر و بهتر از قبل دنبال میشه و یکی از لذت بخش ترین کارهای بازی هست. بزرگترین بازی های Sandbox اونهایی هستند که غالبآ بهترین تجربه ممکن و جالب ترین لحظات رو خارج از مآموریت های اصلی بازی ارائه میدن و inFamous هم یکی از این بازیهاست که لذت جستجو و اکتشاف در شهر رو به وسیله قدرت های منحصربفرد Cole (شخصیت اول بازی) امکان پذیر میکنه.
حرکت و کنترل Cole در پشت بام ها به بهترین شکل ممکن و با مکانیزمی عالی انجام میشه که البته از Sucker Punch که سری بازیهای Sly Cooper رو در کارنامه داره , کمتر از این هم انتظار نداریم.(در Sly Cooper هم بالا رفتن از لوله ها و دنبال کردن بازی روی پشت بام زیاد وجود داشت) کنترل Cole به خاطر انعطاف زیادی که داره و توانایی اون در گرفتن کناره های ساختمان ها و آویزون شدن از تیر چراغ برق بسیار کارآمد هست. البته در این بین خود بازی هم به شما کمک میکنه تا راحت تر به گوشه و کنار ساختمان ها چنگ بندازین و از اشتباهات و مشکلات احتمالی جلوگیری میکنه.

infamous-20090415083803483.jpg

Draw Distance بازی عالیست

کمی هم در مورد شهری که بازی در اون اتفاق میفته بگیم. Empire City شهری عظیم و پهناور هست که دچار هرج و مرج شده. با اینکه مآموریت های Cole در نسخه ای که در اختیار ما گذاشته شده , گلچینی از بخش های مختلف Campaign بازی هست , ولی مشخص هست که بازی در ابتدا با حال و هوایی زیبا و آفتابی شروع میشه و بعد کم کم همه چیز تیره و تاریک شده و در انتها شهری سیاه و کثیف رو شاهد خواهیم بود.
همچنین به نظر میرسه Empire City در ارتباط مستقیم با اقدامات Cole تغییر ظاهر پیدا میکنه و حال و هوای شهر بسته به کارهایی که بازیکن انجام میده متغیر هست. مکانیزمی به نام Karma System در بازی وجود داره که عملکرد و درجه خوبی و بدی Cole رو نشون میده. مثل بازی Fable اقدامات کاراکتر بازی رو ظاهر اون تآثیر میگذاره و مثلآ شخصیت شیطانی ای که ما از Cole دیدیم دارای زخم های عمیقی بر روی پوستش و رگ های قرمز رنگ روی صورتش بود. متاسفانه هنوز معلوم نیست که خصوصیات اخلاقی و ارزشی Cole در طول بازی به چه صورت تغییر میکنه و آیا مآموریت های دو جانبه (که امکان انتخاب بین خوب و بد رو داشته باشیم) در بازی زیاد خواهد بود یا نه.
در inFamous نقل قول ها و جملات جالبی هم وجود داره مثل : "انسان توانایی رسیدن به بالاترین درجات تباهی و شرارت را دارد." این جور عبارات که در بازی به وفور دیده میشه به همراه حالت کمیک بوک مانند بازی باعث میشن Sucker Punch یک اثر هنری رو در غالب یک بازی کامپیوتری عرضه بکنه.
داستان بازی بسیار عالی و بی عیب و نقص هست و انیمیشن های داخل بازی و Cut-Scene ها به شکلی زیبا ساخته شده اند. البته نسخه ای که ما در اختیار داشتیم , کمی محدود بود و به جای اینکه به سوال های ما جواب بده , سوال های بیشتری برامون ایجاد کرد ! ولی همین تجربه محدود هم این باعث میشه در انتظار بازی ای بزرگ و لذت بخش با مایه های کمیک بوکی باشیم. خوشبختانه تاریخ عرضه بازی جلو افتاده و میتونین انتظار Review این بازی رو در آینده ای نه چندان دور داشته باشین.

infamous-20090324090315547.jpg

موفق باشین

سلام. ممنون واقعا عالی بود ممنون .:love:

من که خیلی به این بازی امید وارم چون از اون سبک بازی های هستش که واقعا من حال میکنم این سبک پریدن از یک ساختمان به ساختمان دیگه خیلی حال میده همون جوری که با CRACKDOWN حال کردم شک ندارم اینم حال میده :love:

فک نکنم بشه از رو عکس حدس زد خوبه یا نه؟ولی خودمونیم زیادی پر رنگ اند.
من دقیقآ به خاطر همین رنگ بندی و پررنگ بودنش اونها رو انتخاب کردم ! چون دیگه حالم از بازیهای سیاه سفید و خاکستری این نسل بهم میخوره !
این طور که معلومه یکی از ویژگی های بازی برای نشون دادن خصوصیات اخلاقی Cole میتونه همین رنگ بندیش باشه. یعنی توی عکس های بالا و پایین احتمالآ Cole شیطانی تر هست :دی

اگه شیطانیش این باشه خدا به خوبیش رحم کنه حتما دنیا سفید میشه :love: من که از حالا دوست دارم مدل خوبش باشم :love:

Last edited by a moderator:
برای فهمیدن این که گرافیک بازی در چه حد و حدودی هست پیشنهاد می شه حتما یک دمو HD از بازی ببینید

واقعا گرافیکش در حد این نصل هست و در کنار فیزیک و گیم پلی باحال بازی واقعا خوبی می شه

آخه این نوع رنگ بندی روی نشون دادن گرافیک تاثیر منفی داره..بازی هم بیشتر تخیولی نشون میده..

بعد این عکس وسطی چرا اینقدر با اون دوتا عکس فرق داره..!
خوب بازي تخيليه ديگه...:biggrin1:
حتما خواستن سبك گرافيكي مخصوص به خودش رو داشته باشه

من يك بار ديگه از اين بحث ها ببينيم جدا شرمنده دوستان ميشم. كلا از اين به بعد توي تاپيك بازي هاي انحصاري از اين بحث ها ببينم من ميدونم و فرد خاطي و همه كساني كه توي بحث شركت كردند.

با اینکه بازی بهتر از قبل به نظرم اومد اما بازم هنوز اونقدر بزرگش نمیبینم نمیدونم چرا با این بازی اصلا حال نمیکنم با Proytpe هم همینطور.اما بازم امیدوارم عنوان خوبی باشه و نظر من غلط:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or