inFAMOUS 2

اقا بازی رسید سریع بگید چون ماها که تهران نیستیم باید بگیم واسمون بیارن بزار سریع دستمون برسه . تا حالا نیومده ؟
بازی اومده الان ولی آنچنان وسیع همه جا ندارند چون تازه 2 ساعته رسیده یه جا آورده .
فردا هم که دیگه 100 درصد میتونید از همه جا تهیه کنید . قیمت هم مثل اینکه حدود 84 ایناست ریجن 2 .;)

بازی اومده الان ولی آنچنان وسیع همه جا ندارند چون تازه 2 ساعته رسیده یه جا آورده .
فردا هم که دیگه 100 درصد میتونید از همه جا تهیه کنید . قیمت هم مثل اینکه حدود 84 ایناست ریجن 2 .;)

:d اومدم تکذیب کنم پست آخرم رو ... بله ... رسیده !!!!
ریجن دو ..

بفرماييد اين هم از عكس بازي هم پك معمولي هم SPECIAL EDITION >:d<هر وقت كاور بازي ميبينم انگار ميخواد من برق بگيره:d

bjtarn47phdn730nxdqz.jpg
ub136g64w0w0rw1dm4s9.jpg

من یه 3 4 ساعتی بازی کردم تقریبا 10 درصد بازی را رفتم .اولین چیزی که تو بازی نظر شما را جلب میکنه گرافیک بسیار بالای بازی نسبت به نسخه اول اون هستش کاملا مشهوده . فعلا زیاد نیروی خاصی نگرفتم .ضربات فیزیکی بازی همون جور که بعضی از سایت ها هم گفتن زیاد جالب نیست و بیشتر سعی میکنید از نیروهاتون استفاده کنید .در کل یکم روند بازی شبیه به نسخه اول هستش .از ماموریت ها گرفته حتی ماموریت های جانبی و... یه نکته مثبت بازی هم وجود cut scene تو بازی در کنار دموهای کامیک هستش.
چون من با شماره اولش خیلی حال کردم این شماره را هم دوست دارم اما مشکل بازی به نظر من اینه که نسبت به قسمت اول اونقدر پیشرفت نداشته که شما بگید wow
بر خلاف پیشرفتی که تو u1 و u2 دیده بودید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or