inFAMOUS 2

من دمو رو بازی کردم . بازی همه چیش خوبه . دمو خیلی طولانیه :)
مبارزه های تن به تن خیلی بهتر شده ولی بازم خسته کنندن.

چقدر خوب که طولانی است ما که گذاشتیم دان شه !
مگه نسخه ی قبل خسته کننده بود ؟ خیلی خفن بود که . دقیقا مبارزات تن به تن کدوم میشد ؟ :d

ولی اینجا با همون چوب و چماغه منظورشه :d

چوب و چماغ که حال نمیده باید بری از فاصله ی دور برق وِل بدی لذتشو ببری با اون انفجارهای جالب :d

آخرین ویرایش:
توی قبلی تن به تن نداشتیم :d ولی اینجا با همون چوب و چماغه منظورشه :d
منم کم کم میرم که بزارم دانلود بشه :d

موقعه ای که من پست دادم هنوز بلاگ اروپا چیزی ننوشته بود یا من ندیدم.
من صبح که از امتحان برگشتم تو بلاگ اروپا این رو نوشته بود! شما ندیدی :d

یه عکس از بازی میزارم براتون
نظرتون راجع به نبر با همچین غولی چیه ؟ :دی
59799338266566083893.jpg

ای بابا شایان اسپویل کردی که! این احتمالاً همون the beast ـه دیگه، کلا هرچی ویدیو اومده بود دربارش من نگاه نکردم الان اومدم اینجا زحمتام به هدر رفت :دی

دوستانی که دمو رو بازی کردن بیاند چند خط در مورد بازی توضیح بدن :d البته نه در مورد داستانش :d :d :d
قدرت ها و محیط شهر! ملت :d میشد خوب یا بد باشید تو دمو ؟ :d عکس العمل مردم چی بود ؟ :d و ... :d

دوستانی که دمو رو بازی کردن بیاند چند خط در مورد بازی توضیح بدن :d البته نه در مورد داستانش :d :d :d
قدرت ها و محیط شهر! ملت :d میشد خوب یا بد باشید تو دمو ؟ :d عکس العمل مردم چی بود ؟ :d و ... :d

همه چی بازی شبیه شماره 1 هست غیر از انفجارها و مبارزات تن به تن تو دمو وفتی بد بودیم به نظر من قدرتمون بیشتر بود انگار مثلا نارنجک که مینداختیم به 5 تا نارنجک کوچیک تر تقسیم میشد
یه قدرت جدید بود که تمرکز میکردی بعد یه ماشین رو مثلا بلند میکردی پرتاب میکنی.در کل بازی همون حس و حال 1 رو داره.

به نظر من نبايد با امتيازات سايتهاي مختلف بازي ارزيابي كرد اون بازي خوبه كه شما با اون حال كنيد حالا ميخواد سايت بده 1 چه بده 10 .بايد ببينيد اون بازي به شما چسبيد يا نه.اينفيمس هم مطمئن هستم يكي از بهترين بازيهاي 2011 ميشه >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or