InFamous ممکن است پیشرو راه Assassin's Creed شود

به نظر اگر هر سال نخوان یک نسخه از این بازی مثل Ac بدن بیرون خیلی خوبه چون از کیفیتش به شدت کاسته میشه و نمراتش پایین تر از اینی که هست میشه..

اگه واقعا این نسل جدیده میخوام صد سال سیاه نرم تو نسل جدید همه فکر و ذکزشون شده پول در اوردن از یه IP )x

من اینطور استنباط میکنم منظورشون این بوده مثل اساسین میتونه برخلاف بسیاری از بازیها بیشتر از 3 شماره ادامه داشته باشه و داستانهای مجزا و شخصیتهای جدیدی خلق کنن :دی

دوستان مثل اینکه اصل خبر رو اصلا نگاه هم ننداختن ، فقط عنوان خبر رو خوندن و سریع میان نظر میدن./:)

بچه ها این آقا اصلاً حرفی از سالیانه عرضه شدن بازی نزده فقط گفته میخوایم مثل AC دنیا و شخصیت های جدید خلق کنیم همین.:|

به نظر اگر هر سال نخوان یک نسخه از این بازی مثل Ac بدن بیرون خیلی خوبه چون از کیفیتش به شدت کاسته میشه و نمراتش پایین تر از اینی که هست میشه..
پس با این حساب ساخت AC:Black Flag یک اشتباه مطلق از سمت Ubi بوده! من خودم مخالف اومدن هر بازی به جز فیفا به صورت سالانه هستم اما BF نظرم رو یکم عوض کرد که بعضی وقت های اون وسط یه اتفاقاتیم میوفته.

من اینطور استنباط میکنم منظورشون این بوده مثل اساسین میتونه برخلاف بسیاری از بازیها بیشتر از 3 شماره ادامه داشته باشه و داستانهای مجزا و شخصیتهای جدیدی خلق کنن :دی

والا الان دیگه کمتر IP موفقی رو با Trilogy به پایان میرسونن....بازیساز ها تنبل شدن، یه ایده میرسه به ذهنشون دیگه تا صدای همه رو در نیارن بیخیالش نمیشن....این اخیرا که من بازی رو ندیدم قسمت سوم رو بسازن بعد بگن "خب دیگه این گاو رو به اندازه کافی دوشیدیم بریم سراغ یه گاو تازه تر و جوونتر".......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or