Multi Platform Indiana Jones and the Great Circle

سازنده
Machine Games
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
93h58lnoh9dc1.jpeg

سازنده: MachineGames , Lucasfilm Games
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: اول شخص ماجراجویی
پلتفرم: PC ,PS5, Xbox Series
تاریخ عرضه: 2024
آپدیت:
1. نام بازی Indiana Jones and the Great Circle خواد بود, این بازی در سبک اول شخص ماجراجویی است, بازی در گیم پلی و کات سین ها صحنه های سوم شخص نیز دارد, اما اکثرش اول شخص خواهد بود, سازنده این تصمیم را جا دادن پلیر در نقش قهرمان بزرگ ایندی توصیف کرده است.

2. واقع شده بین فیلم های Raiders of the Lost Ark و The Last Crusade, ایندینا جونز و دایره کبیر شما را به سفر در دور جهان برای حل معما و رازی باستانی مییبرد تا تبدیل به ماجراجویی بزرگ در برابر نیروز های شیطانی شوید. این سفر شما را به واتیکان, صحرای مصر و مناطق سرسبز سوخوتای و قله های سر هیمالیا میبرد.

3. ایندی همچنان صورت هریسون فورد را داشته ولی توسط تروی بیکر صداگذاری میشود.

4. این عنوان در سال 2024 برای پی سی و اکس باکس عرضه شده و روز اول در سرویس گیم پس عرضه خواهد شد.

قدیمی:
بتزدا از عنوان جدیدی از سری فیلم های محبوب Indiana Jones, با داستانی کاملا جدید رونمایی کرد, نام این عنوان Indiana Jones and the Great Circle خواهد بود.
این بازی توسط MachineGames, سازندگان سری Wolfenstein با همکاری Lucasfilm Games و تهیه کنندگی Todd Howard کارگردان سری های The Elder Scrolls و Fallout ساخته خواد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از سبک این عنوان وجود ندارد, اما با توجه به تخصص ماشین گیمز احتمال اول شخص بودن بازی وجود دارد.

تاد هاوارد در مصاحبه ای جدید اعلام کرد که بازی ترکیب منحصر به فردی از ژانرهای مختلف بوده و این بازی قرار است که یک نامه عاشقانه به شخصیت ایندیانا جونز باشد.

هاوارد قبلا هم گفته بود که Raiders of the Lost Ark فیلم مورد علاقه اشش در تمام دوران است و ساخت یک بازی از شخصیت ایندیانا جونز همیشه جزو آرزوهاش بوده و در سال 2009 پیشنهاد ساخت چنین عنوانی رو به لوکاس‌آرتس داده و در حالی که پیشنهادش با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شده، اما در نهایت اون بازی ساخته نشده.

Jens Anderson کارگردان عنوان The Darkness به عنوان Design Director به تیم توسعه بازی پیوست, ایشون یک دهه گذشته در استودیو LucasArts بروی یک پروژه کنسل شده از ایندیانا جونز کار کرده بود.

آخرین ویرایش:
واقعیتش بازی بنظرم کم نقص نداره.من تا اوایل جیزه رسیدم و واقعا بنظرم متای ۸۶ زیاده برای بازی.بازی کامبتش که تعطیله رسما رو درجه سختی هارد شما با دشمنایی طرفید رسما تعطیلن اصلا هوش مصنوعی انگار براشون تعریف نشد.انیمیشن چهره ها هم واقعا چنگی به دل نمیزنه.اصلا راغبم نمیشی ماموریت های فرعی بزی که قابلیت های جدید انلاک کنی بس دشمنا ضعیفن با همون قابلیت های اولیه از پس همه برمیایی.شخصیت پردازی و صداگذاری بازی قطعا عالیه‌.پلتفرمر بازی هم خوبه ولی معماها خیلی ساده بودن تا این جا.یه چرخی فقط باید همون اطراف بزنی یه آیتمی پیدا کنی.در کل وقتی بازی میذاریم کنار مثلا آنچارتد ۳ که تو یه سبکن(اگه دوربین بازی رو نادیده بگیریم)تفاوت ها خیلی زیادن.
گرافیک بازی هم خوبه ولی بنظرم صرفا فقط خوبه یسری تعریف های عجیب و غریبی که از گرافیکش شد غلو شدست.تکسچر ها گاها بی کیفیتن و انیمیشنام معمولین کاملا ولی بازی کاملا روونه و افتی نداره تو نسخه Ps5
در کل بازی خوبیه در خد متای ۷۹ ۸۰.بنظرم اوورریتد باهاش برخورد شد.

درود دوستان یه سوال ٬ نمیشه یه سلاحی رو تو بازی نگه داشت؟ هرچی برمیدارم تا میام عوض کنم مثلا فندک بزنم اون سلاح و پرت میکنه زمین
درود.
خیر. و تعمدا این تصمیم رو گرفتن که پلیر وابسته به یه سلاح خاص (سرد/گرم) نشه.

• Like
Reactions: Thundersky
خب قسمت شد ماهم وقت کنیم و بازیو تموم کنیم که فقط میتونم بگم عشق کردم با بازیش همه جوره ، از اون آهنگ مخصوص اول بازیش تا پایان مخفیش!!!
همه چیز بازی به دلم نشست اما شاید چون من عاشق ایندیانا و حال و هوای طنزشم بیشتر بهم خوش گذشت نسبت به بقیه دوستان....اما خب بدون مشکل نبود بازی اما بنظرم نمره بازی کاملا حقشه.
از لحاظ شخصی خودم عاشق تاریخم و قاطعانه میگم بعضی وقتا حس میکردم من و ایندی باهم رفتیم تو یه سری مقبره تو هوای گرم مصر داریم میچرخیم انقد که تو بازی غرق بودم و گرافیکم خوشگل :x و زیباتر اینکه با گرفتن هر آیتم و عکس ایندی یه حرفی میزنه و انگار یکی پیششه و داره براش توضیح این باعث میشد حس کنم اونجام :D:D:Dدرسته تو ماچه حتی برای خودم با 30 سال سن که بهش فکر میکنم ولی خداوکیلی حس رفاقت داشتم با ایندی تو بازی:D:D:D

یه چیز بازی توجه به خودش جلب میکنه که بنظرم شبیه شمشیر 2 لبه عمل میکنه برای گیم و چیزی نیست جز ریتم کند بازی و یه سری کارای عجیب غریب و پیش پا افتاده مثل باز کردن در با کلید!!!! سوالم اینه که اینو خداوکیلی تو استودیو نشستن براش وقت گذاشتن ؟؟؟البته اینو بگم من خوشم میاد چون عجله نمیکردم تو بازی و اینم وقتمو میگرفت و چی بهتر از این که یکم بیشتر تو دنیای ایندیانا باشم اما خیلیارو دیدم و شنیدم از این حالت بازی کفری میشدن که مثلا در جعبه بردار سنگ بزار توش حالا در جعبه بزار بلندش کن بزار رو میز بعد بگیر ببرش بزار پشت وانت:D
یه چیزی که تا آخر تو مخم بود این بود که تو بازی نمیشه aim درست حسابی گرفت که بتونی از داخل مگسک اسلحه نگاه کنی!!!خدایا مگه داریم مگه میشه نصف ایندی شلاقشه و نصف دیگه اش اون هفت تیر لعنتی!!!!اون وقت من تا آخر بازی حتی مجبورم میشدم از هفت تیر استفاده نمیکردم....د آخه لعنتیا انقد خوشگل طراحی کردین ریلود هفت تیرو چرا یه چس مثقال رو هفت تیر کشی بازی وقت نزاشتین....والا تا آخر بازی منتظر بودم یه ابیلیتی بده که مثل شلاقش اسلحه از دست انمی در میاره با هفت تیر یه تیر میزدی سلاح از دست دشمن بی افته اما حیف انقد بد بود شوتینگ میمردم اما دست به اسلحه نمیبردم:D
نکته جالبترش اینه که سازنده ماشینگیم هستش و تو 6 سال از 2014 تا 2020 فقط 4تا ولفنشتاین داده بیرون که شوتینگ خالص و محضه بعد اینجا میاد .....استغفرالله

بیشتر کشش نمیدم چون ناراحت میشم از کم کاری که ماشینگیم از قصد برا شوتینگ بازی کردن که مثلا بازی یونیک بشه و بگن یه چیز کاملا جدید....انگار دست یه بنده خدارو قطع کنن بگن واو عجب استایل خفنی داره:D

آقا زیاد شد دیگه شرمنده ولی فقط اینو بگم بشدت خوشحالم از خبرای نسخه بعدیش:x:x:x

یا حق

خب قسمت شد ماهم وقت کنیم و بازیو تموم کنیم که فقط میتونم بگم عشق کردم با بازیش همه جوره ، از اون آهنگ مخصوص اول بازیش تا پایان مخفیش!!!
همه چیز بازی به دلم نشست اما شاید چون من عاشق ایندیانا و حال و هوای طنزشم بیشتر بهم خوش گذشت نسبت به بقیه دوستان....اما خب بدون مشکل نبود بازی اما بنظرم نمره بازی کاملا حقشه.
از لحاظ شخصی خودم عاشق تاریخم و قاطعانه میگم بعضی وقتا حس میکردم من و ایندی باهم رفتیم تو یه سری مقبره تو هوای گرم مصر داریم میچرخیم انقد که تو بازی غرق بودم و گرافیکم خوشگل :x و زیباتر اینکه با گرفتن هر آیتم و عکس ایندی یه حرفی میزنه و انگار یکی پیششه و داره براش توضیح این باعث میشد حس کنم اونجام :D:D:Dدرسته تو ماچه حتی برای خودم با 30 سال سن که بهش فکر میکنم ولی خداوکیلی حس رفاقت داشتم با ایندی تو بازی:D:D:D

یه چیز بازی توجه به خودش جلب میکنه که بنظرم شبیه شمشیر 2 لبه عمل میکنه برای گیم و چیزی نیست جز ریتم کند بازی و یه سری کارای عجیب غریب و پیش پا افتاده مثل باز کردن در با کلید!!!! سوالم اینه که اینو خداوکیلی تو استودیو نشستن براش وقت گذاشتن ؟؟؟البته اینو بگم من خوشم میاد چون عجله نمیکردم تو بازی و اینم وقتمو میگرفت و چی بهتر از این که یکم بیشتر تو دنیای ایندیانا باشم اما خیلیارو دیدم و شنیدم از این حالت بازی کفری میشدن که مثلا در جعبه بردار سنگ بزار توش حالا در جعبه بزار بلندش کن بزار رو میز بعد بگیر ببرش بزار پشت وانت:D
یه چیزی که تا آخر تو مخم بود این بود که تو بازی نمیشه aim درست حسابی گرفت که بتونی از داخل مگسک اسلحه نگاه کنی!!!خدایا مگه داریم مگه میشه نصف ایندی شلاقشه و نصف دیگه اش اون هفت تیر لعنتی!!!!اون وقت من تا آخر بازی حتی مجبورم میشدم از هفت تیر استفاده نمیکردم....د آخه لعنتیا انقد خوشگل طراحی کردین ریلود هفت تیرو چرا یه چس مثقال رو هفت تیر کشی بازی وقت نزاشتین....والا تا آخر بازی منتظر بودم یه ابیلیتی بده که مثل شلاقش اسلحه از دست انمی در میاره با هفت تیر یه تیر میزدی سلاح از دست دشمن بی افته اما حیف انقد بد بود شوتینگ میمردم اما دست به اسلحه نمیبردم:D
نکته جالبترش اینه که سازنده ماشینگیم هستش و تو 6 سال از 2014 تا 2020 فقط 4تا ولفنشتاین داده بیرون که شوتینگ خالص و محضه بعد اینجا میاد .....استغفرالله

بیشتر کشش نمیدم چون ناراحت میشم از کم کاری که ماشینگیم از قصد برا شوتینگ بازی کردن که مثلا بازی یونیک بشه و بگن یه چیز کاملا جدید....انگار دست یه بنده خدارو قطع کنن بگن واو عجب استایل خفنی داره:D

آقا زیاد شد دیگه شرمنده ولی فقط اینو بگم بشدت خوشحالم از خبرای نسخه بعدیش:x:x:x

یا حق
مگه پایان مخفی هم داشت !!

چی بود ؟؟

لوکاس که با کشتی نوح وارد تونل نور شد که !!!

چجوری پایان مخفی باز کردی ؟؟؟
باید تمام اون سنگا که یه شکل عجیب دارنو جمع کنی از تمام مراحل بازی و قبل اون تیکه آخر که میری پیش کشتی حضرت بری سمت راست که تو دیوار کلی جای سنگ هست تک تک اون سوراخارو باید پر کنی و واقعا هم سخته ( تنها جای بازی که من خودم مغزم نکشید رفتم گاید دیدم)

باید تمام اون سنگا که یه شکل عجیب دارنو جمع کنی از تمام مراحل بازی و قبل اون تیکه آخر که میری پیش کشتی حضرت بری سمت راست که تو دیوار کلی جای سنگ هست تک تک اون سوراخارو باید پر کنی و واقعا هم سخته ( تنها جای بازی که من خودم مغزم نکشید رفتم گاید دیدم)
آره واقعا اون یه تیکه اش یادمه سنگ ها باید جمع میکردی واسه پازلش خیلی سخت بود👍

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or