Multi Platform Indiana Jones and the Great Circle

سازنده
Machine Games
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
93h58lnoh9dc1.jpeg

سازنده: MachineGames , Lucasfilm Games
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: اول شخص ماجراجویی
پلتفرم: PC ,PS5, Xbox Series
تاریخ عرضه: 2024
آپدیت:
1. نام بازی Indiana Jones and the Great Circle خواد بود, این بازی در سبک اول شخص ماجراجویی است, بازی در گیم پلی و کات سین ها صحنه های سوم شخص نیز دارد, اما اکثرش اول شخص خواهد بود, سازنده این تصمیم را جا دادن پلیر در نقش قهرمان بزرگ ایندی توصیف کرده است.

2. واقع شده بین فیلم های Raiders of the Lost Ark و The Last Crusade, ایندینا جونز و دایره کبیر شما را به سفر در دور جهان برای حل معما و رازی باستانی مییبرد تا تبدیل به ماجراجویی بزرگ در برابر نیروز های شیطانی شوید. این سفر شما را به واتیکان, صحرای مصر و مناطق سرسبز سوخوتای و قله های سر هیمالیا میبرد.

3. ایندی همچنان صورت هریسون فورد را داشته ولی توسط تروی بیکر صداگذاری میشود.

4. این عنوان در سال 2024 برای پی سی و اکس باکس عرضه شده و روز اول در سرویس گیم پس عرضه خواهد شد.

قدیمی:
بتزدا از عنوان جدیدی از سری فیلم های محبوب Indiana Jones, با داستانی کاملا جدید رونمایی کرد, نام این عنوان Indiana Jones and the Great Circle خواهد بود.
این بازی توسط MachineGames, سازندگان سری Wolfenstein با همکاری Lucasfilm Games و تهیه کنندگی Todd Howard کارگردان سری های The Elder Scrolls و Fallout ساخته خواد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از سبک این عنوان وجود ندارد, اما با توجه به تخصص ماشین گیمز احتمال اول شخص بودن بازی وجود دارد.

تاد هاوارد در مصاحبه ای جدید اعلام کرد که بازی ترکیب منحصر به فردی از ژانرهای مختلف بوده و این بازی قرار است که یک نامه عاشقانه به شخصیت ایندیانا جونز باشد.

هاوارد قبلا هم گفته بود که Raiders of the Lost Ark فیلم مورد علاقه اشش در تمام دوران است و ساخت یک بازی از شخصیت ایندیانا جونز همیشه جزو آرزوهاش بوده و در سال 2009 پیشنهاد ساخت چنین عنوانی رو به لوکاس‌آرتس داده و در حالی که پیشنهادش با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شده، اما در نهایت اون بازی ساخته نشده.

Jens Anderson کارگردان عنوان The Darkness به عنوان Design Director به تیم توسعه بازی پیوست, ایشون یک دهه گذشته در استودیو LucasArts بروی یک پروژه کنسل شده از ایندیانا جونز کار کرده بود.

آخرین ویرایش:
در مورد ساخت شماره (ها) بعدی صحبت و خبری شده؟؟؟؟
فعلا خبر رسمی نیست. ولی با این موفقیت و کیفیت، حدس میزنم اتفاق بیفته.
ولی دی ال سی داستانی داره با عنوان The Order of Giants که منتظرش هستیم.
ind jones.jpg

گیم پس میاد؟
خیر. دی ال سی ها اغلب نمیان.
خداییش خیلی بازی خوبیه. ارزش آپگرید به پرمیوم رو داره. حقش هست که بفروشه این دی ال سی رو و درآمد بیشتری کسب کنه. هدف گیم پس هم همینه.
شخصا همون روز عرضه آپگرید کردم به پرمیوم. چون تخفیف هم داشت اون موقع.

آخرین ویرایش:
خوب شد تاپیکش اومد بالا. همین دیروز بازی رو تموم کردم. یه خرده سر ۸ گیگ بودن رم کارت گرافیک و فریز شدن‌هاش اذیت شدم، ولی هر موقع بازی درست بود لذت خالص می‌بردم.
چقدر خوب ساخته بودن، چقدر نسبت به ولفنشتاین‌ها پیشرفت کرده بودن و داستانش خیلی خیلی جذاب و خوب بود. بیشترش رو مخفی‌کاری رفتم فقط ۲ تا سوت زدن و مجبور شدم نازی‌ها رو روی هم تلنبار کنم :دی
از همه بهتر شخصیت‌های مقابل ایندی بودن، هم جینا و هم واس خوب بود. واس نقش منفی جالبی بود و معمولا اگه نقش‌های منفی خوب باشن، داستان هم خوب از آب در میاد.
محیط ها هم یکی از یکی بهتر. چقدر خوب شد که با واتیکان شروع کردن، چون به نظرم بهترین منطقه‌ی شروع بود و خیلی جذب‌کننده و مرموز بود. مصر هم عالی بود فقط اون آخری انقدر جهان باز بود که تا دیدمش گرخیدم چطور همه سوراخ سنبه‌هاش رو بگردم :))

1749448568527.jpeg

خب منم چند ساعتی بازی کردم. تا اینجا که دوسش داشتم ولی یه سری ایراداتی داره. کامبت بازی جای کار داشت . از تیمی که کارش اول شخص ساختنه واقعا تو این مورد انتظار بیشتری داشتم. روایت و پیسینگ بازی هم تا اینجا اونقدر خوب نبوده خیلی عجله ای و شلخته هست. یه ایراد نیت پیکی اینه دیگه تو قسمت accessibly یکم زیاده روی کردن با فعال کرد یه گذینه همه ایتم ها و پازل ها تقریبا نشون داده میشن. درسته پیشفرض فعال نیست ولی بازی همون اول ازت میپرسه که میخولی فعالش کنی یا نه. عملا کل بازی رو میبره زیر سوال.

جدا از این مسائل واقعا بازی زیباست. از نظر هنری ، گرافیک فنی و طراحی محیط واقعا خفنه.

بازی به نظرم اصلا بازی شاخی نیست ، حتی طراحی محیط هم خوب نیست البته در مقایسه با آنچارتد ۴ میگم اینا رو ... در کل خیلی انتظارم بیشتر بود از این بازی .... کامبت بازی اصلا جالب نیست ، فیزیک کاراکترا میتونم بگم حتی فاجعه هست ... یه جورایی انگار کال آف دیوتی وار ساختن .

من بازیو تو جنگ تموم کردم و واقعا خوشم اومد
به نظرم بازی خوش ساختیه
شوخیاش خیلی جالبن و شخصیت ایندیانا و دختره رو خیلی خوب کار کردن. دختره واقعا چهره معصوم و خوبی داشت من عاشقش شدم:D
اصلا بازیش کامبت محور نیست بخواد ادم درباره کابمتش بد بگه به نظرم بیشتر حس اکتشاف و ماجراجویی داره بازیش با چاشنی مخفی کاری
گرافیکش هم بعضی جاها خوب بود بعضی جاها بد
در کل راضی بودم و خاطرات خوبی برام ساخت تو دوران بد جنگ

بازی زیباست. لحظاتی کوتاه که اسلحه گرم دست می گیرد خیلی شوتینگ با کیفیت و لذت بخش هست مخصوصا از نمای اول شخص

کاش استدیو از پتانسیل FPS که خودش توش خبره هست بهره می برد و استفاده از اسلحه رو تو بازی ، پر رنگ تر می کرد

دوستان من تو یوتیوب دیدم که تو قسمت تنظیمات گرافیکی، تنطیمات ری تریسینگ وجود داره. ولی برای من همچین تنطیماتی نیست. یه سرچ زدم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن و هرکسی یه چیزی میگه. حتی کسانی با کارت ۴۰۷۰ و ۴۰۹۰ هم این مشکل رو دارن که تنطیمات ری تریسینگ رو ندارن.

ممنون میشم اگه کسی میدونه مشکل از کجاست.

• Like
Reactions: Iman Shadow
دوستان من تو یوتیوب دیدم که تو قسمت تنظیمات گرافیکی، تنطیمات ری تریسینگ وجود داره. ولی برای من همچین تنطیماتی نیست. یه سرچ زدم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن و هرکسی یه چیزی میگه. حتی کسانی با کارت ۴۰۷۰ و ۴۰۹۰ هم این مشکل رو دارن که تنطیمات ری تریسینگ رو ندارن.

ممنون میشم اگه کسی میدونه مشکل از کجاست.
تاجایی که من یادمه ری تریس پیش فرض فعال بود و غیرقابل تغییر و حتی خاموش کردن. (الآنو نمیدونم براش آپدیتی چیزی اومده باشه)

• Like
Reactions: u.s.a
من خیلی از اکشنش خوشم اومده مشت رو آماده میکنی میری جلو ول میکنی سمت یارو با یه ضربه پرت میشه زمین من تا اینجا اصلا مخفی کار نرفتم همه رو زدم تقریبا. به نظرم خیلی جالبه درگیری هاش یه حس کلاسیک و خوبی داره حس بازیهای قدیم رو داره

حقیقتا توی این ۱۲ روز که نت نداشتیم بازیو تموم کردم میخواستم نظرمو بدم که یادم رفت
حقیقتا تا اینجای کار این بهترین بازی ایکس باکس هست و حداقل باید نمره ۹ بگیره از نظر من .
بازی واقعا لذت بخش هست فقط اکشنش یه جور مخفی کاری طور هست ،سلاح گرم هم توی بازی هست ولی استفاده کنید دشمنان به سمتتون حمله ور میشن گروهی و اینجاست که میله از سلاح گرم قویتره :))
به نظرم اگر بتونن توی شماره بعدی دوربین سوم شخص هم اضافه کنن و اکشن تام رایدری رو هم اضافه کنن خیلی راحت متای بالای ۹۰ میگیره .در کل این بازیو به همه توصیه میکنم چه کسانی دسترسی به گیم پس دارن و چه ندارن واقعا توی این نسل برهوت بازی خوب این بازی غنیمت هست .فقط بازی پازل زیاد داره که بعضی اوقات ممکنه گیچ بشین و طبیعتا به گاید نیاز دارید من فکر کنم یکی دو جا فقط گیر کردم و مدت زیادی هم توی بازی نبودم وقتی آمار دوستان (خارجی و ایرانی ) رو نگاه کردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or