Multi Platform Indiana Jones and the Great Circle

سازنده
Machine Games
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
93h58lnoh9dc1.jpeg

سازنده: MachineGames , Lucasfilm Games
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: اول شخص ماجراجویی
پلتفرم: PC ,PS5, Xbox Series
تاریخ عرضه: 2024
آپدیت:
1. نام بازی Indiana Jones and the Great Circle خواد بود, این بازی در سبک اول شخص ماجراجویی است, بازی در گیم پلی و کات سین ها صحنه های سوم شخص نیز دارد, اما اکثرش اول شخص خواهد بود, سازنده این تصمیم را جا دادن پلیر در نقش قهرمان بزرگ ایندی توصیف کرده است.

2. واقع شده بین فیلم های Raiders of the Lost Ark و The Last Crusade, ایندینا جونز و دایره کبیر شما را به سفر در دور جهان برای حل معما و رازی باستانی مییبرد تا تبدیل به ماجراجویی بزرگ در برابر نیروز های شیطانی شوید. این سفر شما را به واتیکان, صحرای مصر و مناطق سرسبز سوخوتای و قله های سر هیمالیا میبرد.

3. ایندی همچنان صورت هریسون فورد را داشته ولی توسط تروی بیکر صداگذاری میشود.

4. این عنوان در سال 2024 برای پی سی و اکس باکس عرضه شده و روز اول در سرویس گیم پس عرضه خواهد شد.

قدیمی:
بتزدا از عنوان جدیدی از سری فیلم های محبوب Indiana Jones, با داستانی کاملا جدید رونمایی کرد, نام این عنوان Indiana Jones and the Great Circle خواهد بود.
این بازی توسط MachineGames, سازندگان سری Wolfenstein با همکاری Lucasfilm Games و تهیه کنندگی Todd Howard کارگردان سری های The Elder Scrolls و Fallout ساخته خواد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از سبک این عنوان وجود ندارد, اما با توجه به تخصص ماشین گیمز احتمال اول شخص بودن بازی وجود دارد.

تاد هاوارد در مصاحبه ای جدید اعلام کرد که بازی ترکیب منحصر به فردی از ژانرهای مختلف بوده و این بازی قرار است که یک نامه عاشقانه به شخصیت ایندیانا جونز باشد.

هاوارد قبلا هم گفته بود که Raiders of the Lost Ark فیلم مورد علاقه اشش در تمام دوران است و ساخت یک بازی از شخصیت ایندیانا جونز همیشه جزو آرزوهاش بوده و در سال 2009 پیشنهاد ساخت چنین عنوانی رو به لوکاس‌آرتس داده و در حالی که پیشنهادش با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شده، اما در نهایت اون بازی ساخته نشده.

Jens Anderson کارگردان عنوان The Darkness به عنوان Design Director به تیم توسعه بازی پیوست, ایشون یک دهه گذشته در استودیو LucasArts بروی یک پروژه کنسل شده از ایندیانا جونز کار کرده بود.

آخرین ویرایش:
چندتا ایراد یا من خوشم نیومد
یکیش دشمنا رو لتو پار میکنی میری میچرخی میایی میبینی به به دولاره برگشتن سر کار😁
اپگریداش باحاله
مامورت فرعیاشم جالبه اما خب داستان خاصی نداره فقط میری میچرخی باز میایی کنار پدر و اینا یکم سکه میده😣😁

• Like
Reactions: Love Console
توی واتیکان یونیفرم بلک شرت فاشیستا رو پیدا کنید بپوشید و به راحتی قدم بزنید :دی با همین یونیفرم هم یه باشگاه مشت زنی تو زیرزمین پیدا می‌کنید و می‌رید توش مسابقه بوکس میدید و پول میگیرید و انصافا هم خیلی چالشیه :دی

کلا بازی خوبه
اما سوم شخص بودن بیشتر جذابتر میکرد
رسپاون دوباره دشمنا یکم ناجوره اخه ادم همه جا رو قشنگ پاک میکنه بعد دوباره از نو
یک اپدیت بدن راحت حل میشه
باید ملت بخوان تا اونام دس به کار بشن

مثل اینکه فریم جنریشن برای نسخه ویندوز استور باگ داره. وقتی از بازی خارج میشم و دوباره وارد میشم افت فریم شدید ایجاد میشه و باید یه بار فریم جنریشن رو خاموش و دوباره روشن کنم تا درست بشه. البته کلا این فریم جنریشن مشکل داره چون خاموش و روشنش برای من فرقی ایجاد نمیکنه برای همین کلا خاموشش کردم. توی ردیت و چند جا دیگه هم دیدم این مشکل رو داشتن. گفتم اگه شما هم مشکل فریم دارید این گزینه رو خاموش کنید احتمالا اوکی میشه
درایور کارت گرافیک به روز هست و کارت هم RTX 4080 هستش

با تنظیمات Supreme و ریتریسنگ مدیوم و رزولوشن 4k و dlss Balance تو محیط بیرون 70 - 80 فریم و تو محیط های داخلی بین 110 الی 120 میگیرم بدون فریم جنریشن. که البته کلا فرقی هم ایجاد نمیکنه

بعد 4 ساعت بازی کردن توقعم خیلی بیشتر بود گرافیک به لطف ری تریسینگ عالیه و موسیقی عالی تر و نوستالژیک و داستان هم ایضا خوبه ولی گیم پلی واقعا ضعیفه و هوش مصنوعی هم آزار دهنده س یه چیز دیگه که خیلی توی ذوق میزنه انیمیشن های کاراکتره جالبه برای بعضی اکشن های خاص عملا انیمیشین تعریف نشده مثلا موقع بیرون اومدن از آب لبه سطح زمین رو نمیگیره بالا بیاد صرفا یه پرش صفحه اتفاق میافته یا مثلا زمانی که روی لبه دیوار راه میره انگار تو پارک داره قدم میزنه برای من نوعی که گرافیک و گیم پلی توامان برام مهمه تو بخش گیم پلی واقعا ناامید شدم از بازی ادامه ش برام غیر ممکنه

يكم به نظرم كامبت بازى عقيمه.
هوش مصنوعى دشمنا و حتى محل قرار گيريشون خوب نيست و يكميم مخفى كاريش مناسب ديد اول شخص نيست.
سيستم استاميناى بازى به اضافه كاري بوده.
ولى اتمسفر و فضا سازى و محتواى محيط و ماموريتا با اون حس كشف و ماجراجويي خيلى خوبه.

به نظرم اگه سوم شخص ميبود چند برابر بهتر ميشد.

يكم به نظرم كامبت بازى عقيمه.
هوش مصنوعى دشمنا و حتى محل قرار گيريشون خوب نيست و يكميم مخفى كاريش مناسب ديد اول شخص نيست.
سيستم استاميناى بازى به اضافه كاري بوده.
ولى اتمسفر و فضا سازى و محتواى محيط و ماموريتا با اون حس كشف و ماجراجويي خيلى خوبه.

به نظرم اگه سوم شخص ميبود چند برابر بهتر ميشد.
منم همون اول گفتم ، ولی اینطوری گفتن که اگه میخواست سوم شخص باشه توی این سبک بهترین ها قبلا ساخته شده!
ولی واقعا این سبک سوم شخص میطلبه.

• Like
Reactions: all4u
بازی جذابه اما خب حقیقتا مثلا مثل انچارتد نیست
بعضی چیزا واقعا اضافیه مثل استامینا
سعی کردن طوری بسارن فقط با مشت و لگد و بطری و.،،، بشه دشمن رو از پا در اورد
کلا به نظرم بازی یک فیلم بلنده
همین الان رسیدم اهرام و،،،
همه چیز کامله اما خب میتونستن بازی رو بهتر و پرفکتر درست کنن
اپگریداشم زیاد بود یا نبودش مهم نیست
مراحل فرعی هم داره ابکی میشه انگار😄

• Like