Inafune گفت: Devil May Cry 5 کمی Western خواهد بود.

Insomniac

کاربر سایت
demo007.jpg

آقای Keiji Inafune معاون اجرایی Capcom گفت Devil May Cry 5 کمی حالت Western پیدا خواهد کرد تا بازی کننده های اروپایی و آمریکا شمالی هم لذت بیشتری از آن ببرند.

آخرین بازی سال 2007 اومد و از اون موقع تا الان هیچ خبری از این سری نبود و یه مدت فقط شایعه شد که Ninja Theroy در حال کردن روی نسخه جدید بازی است. حال این خبر به طور رسمی از طرف Capcom پخش شده که شماره بازی در دست ساخت می باشد.

Inafune در مصاحبه با 3DJuegos گفت: "Devil May Cry 5 بازی است که وقتی تصمیم گرفت ساخته بشه، تصمیم گرفته شد از کلیشه های همیشگی اش بیرون بیاید و کمی تغییر کند." در ادامه افزود: "درست است که این سری طرفداران حقیقی بسیار زیادی دارد ولی فروش خوبی ندارد."

وی ادامه داد: "به همین دلیل نسخه جدید دچار تغییراتی خواهد شد و کمی طعم Western خواهد گرفت تا بازی باز های اروپایی و آمریکا شمالی را راضی کند."

این بازی در لیست بازی هایی که در انتظار منتشر شدن در 2 سال آینده ی Capcom هستند قرار ندارد. شاید خبر هایی جدید از این بازی را در TGS 2010 ببینیم.

منبع

دوستان توجه کنید. قبلاً دو بار دیگه اشاره شده تو این تاپیک بهش. منظور از Western و غربی کردن Cow Boy و اینجور چیزا نیست. منظور المان های غربیه. خشونت بالا، NUD!TY، فحش مثل نقل و نبات دادن و ... منظور ایناست!

دوستان توجه کنید. قبلاً دو بار دیگه اشاره شده تو این تاپیک بهش. منظور از Western و غربی کردن Cow Boy و اینجور چیزا نیست. منظور المان های غربیه. خشونت بالا، NUD!TY، فحش مثل نقل و نبات دادن و ... منظور ایناست!
یهو بگو منظورشون گند زدن توی بازیه دیگه!:دی
این بازی تا همین جاش توی شماره 4 به اندازه کافی غربی شده
اینا دیگه چقدر احمق هستن که میگن کمه و باید بیشترش کنیم
حالم از اسم کپکام کفتار بهم میخوره

• Like
Reactions: Bayonetta
این بازی تا همین جاش توی شماره 4 به اندازه کافی غربی شده
حالا مثلا ژاپنی خیلی خوبه؟

تو این تاپیکم که همه دارن انرژی منفی میدن مگه مستند راز رو ندیدین هر چی فکر کنی همون میشه:d

فقط امیدوارم مثل شماره 4 ابکی نباشه. شماره جهارم هم داستانش افتضاح بود هم دشمناش خیلی ساده بودن فقط گاهی اوقات رو مد devil hunter بعضی از غول اخراش کمی سخت میشدن.

فقط امیدوارم مثل شماره 4 ابکی نباشه. شماره جهارم هم داستانش افتضاح بود هم دشمناش خیلی ساده بودن فقط گاهی اوقات رو مد devil hunter بعضی از غول اخراش کمی سخت میشدن.
کلا شماره ی 4 زیادی راحت بود ... اون سختی و هیجان شماره ی 3 رو نداشت ...
حالا مثلا ژاپنی خیلی خوبه؟
بعله ... !

هنوز DMCبازی نکردی که به DMC4میگی عالی بروDMC1,3رو بازی کن تا بفهمی DMC یعنی چی

DMC Western? Ninja theroy? میخوان نینجا گایدن بسازن؟
خب یکی نیست بگه مرتیکه ی ال..اغ (Keiji Inafuneمنظورمه) 3میلیون نسخه فروش کمه دوباره میخواین اون کاری با DMC2,Lost Planet2و... کردن میخوان با این بکنید فک کردی Call Of Dutyیه که هر...بتونه بازیو بازی کنه و تموم کنه !؟ چقدر توقع فروش داشتی 10میلیون؟ اگه این سری خراب کنن ....
ببین کی به کی می گه برو دویل بزن!همشونو زدم.حالا یکی از صحنه ها را گفتم چون جدیدترین بود اشکم درومد از سختی.ولی از اون بدتر غول های سه بد نمی دونم چه جوری اینا را ساخته بودن!آخرشم هم که اند گریه وبد!نسخه ی 2 که واقعا مزخرف بود و اولیش هم با اینکه خیلی درست درمون یادم نیست ولی خیلی باحال بود...
دوستان!چرا گفته وسترن همه رفتید تو فکر بیابون و شکارو....احتمالا منظورش پر رنگ تر شدن نقش تفنگ و کمی کم شدن زاپنیت بازیه!خب مسلما اگر نینجا تئوری بسازه همینجوری می شه دیگه!تو مایه های نانجا گایدن 2!من که به شدت منتظرم یه بار دیگه دویل بزنم.خوب و بدش را کاری ندارم...

آخرین ویرایش:
3 که خیلی لذت بخش بود ! مهمترین چیز توی این بازی ها که منو درگیر میکنه اول داستان ! بعد گیم پلی و 3وم موسیقی هست که دویل می کرای 3 تو همش عالی بود !
ولی هرچی باشه دوست دارم داستان قوی داشته باشه و به این سری ربط داشته باشه ! چقدر من واسه این 4 انتظار کشیدم بعدش نتونستم یک ساعتم تحملش کنم ! دلم میخواد قدیمیارو دوباره بازی کنم :ایکس
ولی هرچی باشه بازم به این امید دارم ...

اگر مثل godhand حال و هوای وسترن بیارند چه اشکالی داره؟
یکی از بهترین ها روی PS2 ! چقد این بازی سخت و هیجانی بود چه کمبو هایی داشت :دی من روی هارد نابود شدم :دی خبری دیگه از این آی پی نیست ؟

یکی از بهترین ها روی PS2 ! چقد این بازی سخت و هیجانی بود چه کمبو هایی داشت :biggrin1: من روی هارد نابود شدم :biggrin1: خبری دیگه از این آی پی نیست ؟
این بازیو واسه ما ریش سفیدا درست کرده بودن ... ! :دی
در استدیوشو کپکام تخته کرد ... بعید میدونم :(

ببین کی به کی می گه برو دویل بزن!همشونو زدم.حالا یکی از صحنه ها را گفتم چون جدیدترین بود اشکم درومد از سختی.ولی از اون بدتر غول های سه بد نمی دونم چه جوری اینا را ساخته بودن!آخرشم هم که اند گریه وبد!نسخه ی 2 که واقعا مزخرف بود و اولیش هم با اینکه خیلی درست درمون یادم نیست ولی خیلی باحال بود...
دوستان!چرا گفته وسترن همه رفتید تو فکر بیابون و شکارو....احتمالا منظورش پر رنگ تر شدن نقش تفنگ و کمی کم شدن زاپنیت بازیه!خب مسلما اگر نینجا تئوری بسازه همینجوری می شه دیگه!تو مایه های نانجا گایدن 2!من که به شدت منتظرم یه بار دیگه دویل بزنم.خوب و بدش را کاری ندارم...
دقیقا بخش مهمی از نگرانی ها همینه(حداقل خودم :d) ! شما اگه DMC2 یادت باشه انقدر به تفنگ بها داده بودن که با یه شات گان میشد بچه و جوون و بزرگ و غول و گودزیلا(همون تانک و هلیکوپتر و غول و کوفت و ...) :d رو همه رو با چند تا تیر شات گان به درک فرستاد !!!!!!!! در صورتی که تو شماره های 1 و 3 تاثیر تفنگ تو کمترین حد خودشه و میشه گفت که چند تا شلیک اصلا تاثیری تو صدمه دیدن دشمنا نداره و فقط کمبوها رو روون تر و هیجانی تر میکنه ! در کل اگه منظورشون از وسترنی کردن بالا بردن نقش تفنگ تو بازی باشه یه گند اساسی تو بازی زدن !

آخرین ویرایش:
من زیاد عقل درست حسابی ندارم
ولی فکر نکنم منظورشون از وسترن ، کلینت ایستوود و اینا باشه ها :دی
مثلا یه جورایی هالیوودی تر ، اگر فیلم می بود ، بیشتر شبیه به آثار هالیوود ، تا جاپان :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or