Inafune گفت: Devil May Cry 5 کمی Western خواهد بود.

Insomniac

کاربر سایت
demo007.jpg

آقای Keiji Inafune معاون اجرایی Capcom گفت Devil May Cry 5 کمی حالت Western پیدا خواهد کرد تا بازی کننده های اروپایی و آمریکا شمالی هم لذت بیشتری از آن ببرند.

آخرین بازی سال 2007 اومد و از اون موقع تا الان هیچ خبری از این سری نبود و یه مدت فقط شایعه شد که Ninja Theroy در حال کردن روی نسخه جدید بازی است. حال این خبر به طور رسمی از طرف Capcom پخش شده که شماره بازی در دست ساخت می باشد.

Inafune در مصاحبه با 3DJuegos گفت: "Devil May Cry 5 بازی است که وقتی تصمیم گرفت ساخته بشه، تصمیم گرفته شد از کلیشه های همیشگی اش بیرون بیاید و کمی تغییر کند." در ادامه افزود: "درست است که این سری طرفداران حقیقی بسیار زیادی دارد ولی فروش خوبی ندارد."

وی ادامه داد: "به همین دلیل نسخه جدید دچار تغییراتی خواهد شد و کمی طعم Western خواهد گرفت تا بازی باز های اروپایی و آمریکا شمالی را راضی کند."

این بازی در لیست بازی هایی که در انتظار منتشر شدن در 2 سال آینده ی Capcom هستند قرار ندارد. شاید خبر هایی جدید از این بازی را در TGS 2010 ببینیم.

منبع

راس میگی میثم جان شاید منظورشون از غربی شدن خشونت بالاـه. اونقد هم بد نمیشه ها. میشه مثل Ninja Gaiden :دی
نه! من نگرانیم از روند رو به نزول Capcom هست که بجز یه SF نباشه بازی درست نداده تو این چند وقته! به DR2 هم چندان امید ندارم

دیم دارام داام!دوپس دوپس!هنوز طمع اون مرحله ی آخر شماه ی 4 که با ه چی غول بود جنگیدیم لامصب سیو هم نمی شد زیر دهنمه!این بهرتین خبری بود که امسسال شنیدم!

هنوز DMCبازی نکردی که به DMC4میگی عالی بروDMC1,3رو بازی کن تا بفهمی DMC یعنی چی

DMC Western? Ninja theroy? میخوان نینجا گایدن بسازن؟
خب یکی نیست بگه مرتیکه ی ال..اغ (Keiji Inafuneمنظورمه) 3میلیون نسخه فروش کمه دوباره میخواین اون کاری با DMC2,Lost Planet2و... کردن میخوان با این بکنید فک کردی Call Of Dutyیه که هر...بتونه بازیو بازی کنه و تموم کنه !؟ چقدر توقع فروش داشتی 10میلیون؟ اگه این سری خراب کنن ....

"درست است که این سری طرفداران حقیقی بسیار زیادی دارد ولی فروش خوبی ندارد."
آره آشغالی به اسم DMC 4 رو کی میخره ؟ ؟ ؟ منک فن این سری بودم نتونستم بیشتر از 1 ساعت بازی کنم !
امیدوارم ایتز نات شت دت آی ثینک !

فقط میتونم بگم بسوزه پدر سلیقه ی عام ...
روحمون رو چزوندن تو این نسل بابا !
تک تک بازیا درن از اصل ونسب خودشون دور میکنن ...
به دویل می کرای گند نخوره خدا کنه ...

نه! من نگرانیم از روند رو به نزول Capcom هست که بجز یه SF نباشه بازی درست نداده تو این چند وقته! به DR2 هم چندان امید ندارم
این که چیزی نیست میثم. برو خبر رو بخون. می گه می خواد DR رو بیاره سره RE =)) وای خدا =))
همین بچه های BC نفری 100 تومن بزاریم رو هم بدیم Inafune فکر کنم نظرش عوض شه هیچی رو تغییر نده :دی

• Like
Reactions: T Elite x
اينا گرفتن ما رو؟ اين همه منتظر اين بازي بوديم حالا مي خوان گند بزنن به اين بازي.
شما رو نمي دونم اما من هوس كردم يه چيزي مثل DMC3:x بدن بيرون كه باهاش يه عمر زندگي كنم.
اين western چيه اين وسط؟ احتمالا بايد با طناب بيفتيم به جون دشمنا.!!
اين كپكام همه ي بازي هاش رو خوب مياره بالا بعد يه دفعه گند ميزنه به بازيهاش.(RE5 و DMC4)
اگه ديگه نميكشه بده يكي ديگه بسازه.

• Like
Reactions: T Elite x
البته دوستان فکر کنم منظور از Western این هست که بازی حال و هوای غربی تر خواهد گرفت . یعنی خشونت بیشتر و چیزهایی که بازیهای غربی الان دارا هستند نسبت به بازیهای ژاپنی

به معنای اسب و کلاه کابویی و این چیزا نیست :d

فکر کنم از Red steel 2 خوشش اومده !!!
البته مطمئنا ادامه ی راه DMC 4 با همون روشی که حتی توی شماره ی 4 هم تکراری شده بود چیزی جز شکست نخواهد بود!

به به ! سلامی دباره به دانته و نیرو دیگر دوستان!
احتمالاً دانته سوار اسب میخواد بشه و بره شکار خرس! اما هرچی باشه DMC کلاً از اون سری بازی هاست که آدمو جو گیر میکنه و من هم عاشقشم!

بابا dmc خودش خیلی چیزاش الهام گرفته از غربه به نظر من جنبه غربیش بیشتر از ژاپنیشه من که دوست داشتم ژاپنی تر شه و نزدیک شه به ff و هنر شرقی رو تو بازی ببینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or