Inafune: می خواهیم Dead Rising جای Resident Evil را بگیرد

Insomniac

کاربر سایت
deadrising22.jpg

Keiji Inafune معاون اجرایی Capcom به وبسایت Eurogamer گفت ما می خواهیم IP ،Dead Rising اصلی Capcom به جای Resident Evil بشود.

Inafune به این سایت گفت: "هدف Dead Rising 2 تعویض خود به جای Resident Evil به هنوان سری بازی اصلی این شرکت می باشد و می خواهیم این بازی IP برتر این شرکت شود."

همچنین پیش تر Inafune گفت به زودی خبر هایی از Resident Evil 6 خواهیم شنید.

Inafune افزود اگر Dead Rising 2 خوب بفروشد، Dead Rising 3 هم ساخته خواهد شد.

وی تاکید کرد: "اگر Dead Rising 2 خوب بفروشد به ساخت ادامه شماره های این بازی فکر خواهیم کرد."

Dead Rising 2 در تاریخ 24 سپتامبر برای PC, X360 و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

پ.ن (خودم): یکی این Inafune رو جمع کنه. بدبخت بدجوری به بحران مالی خورده!

البته شاید منظورش اینه که شاید اینقدر میخواد گند بزنه به RE که ملت دیگه بیان بگن بازم به DR=))
دقیقا میخواستم الان همینو بگم.
ببین دیگه میخوان چجور گندی به re6 بزنن که بازی ای مثل dead rising بیاد جاشو بگیره.....
البته احتمالا اینم ادامه جریان هایپ زدگی جدیده که اصولا این ویروسه بعد اکتیویژن به جون همه سازنده ها داره میوفته! فکر کنم موقع معرفی re6 هم یه همچین اتفاقی براش بیوفته.

بهتر :d خیلی از اویل خوشم می یاد یاز 1 و 2 و 3 خوب بودن این 2 تا آخری که بی خود بود دیگم که نمی تونن به قبل برگردونن بهتره کلا جمعش کنن بره . همون Dr ( دکتر نه :d منظور Dead rising ) جاشو بگیره بهتره که من شک دارم حالا حالا از دسته اویل راحت بشیم .
یه خوردم ادبو رعایت کنین . باتشکر :d

با داشتن همچين مديرايي با اين نوع طرز تفكر اصلا عجيب نيست كه كپكام آخر اين نسل كله پا بشه . من ترجيح ميدم 10 دفعه re4 يا 5 رو تموم كنم تا اينكه بخوام يدفعه dr رو تموم كنم .

1.به عنوان نکته اول ایشون در حالت طبیعی (همون طور که همه گفتند نبوده)
2.نزدیک عرضه DEAD RISING 2 هستسم.پس باید با بهترین IP اش مقایسه بکنه و هایپ بی خودی بکنه.
3.یکی از بچه ها گفت که اونیموشا و داینو کرایسیس موفق تر و معروف تر بوده که 100 در صد اشتباه است.با کمی نگاه به تاریخچه و مخاطب و فن های بازی و .. میشه به این نتیجه رسید که IP اصلی کپکام RE هست و همه کپکام را اول با سری RE می شناسند بعد DINO CRISIS , ONIMOSHA , SF , DMC و .... می شناسند.
4.به TGS نزدیک میشیم.اون جا احتمالا نظرشون فرق داره.
5.میگم این کپکام کلی IP داره که می تونه سراغشون بره.به غیر از موارد بالا کلی دیگه هست.بعضی ها را هم شاید از ترس خراب شدن با ترس سراغشون برند.مثل VIEWTIFUL JOE
6.این ها باید با PLATONUM GAME قرارداد ساخت بازی ببندند.

1.به عنوان نکته اول ایشون در حالت طبیعی (همون طور که همه گفتند نبوده)
2.نزدیک عرضه DEAD RISING 2 هستسم.پس باید با بهترین IP اش مقایسه بکنه و هایپ بی خودی بکنه.
3.یکی از بچه ها گفت که اونیموشا و داینو کرایسیس موفق تر و معروف تر بوده که 100 در صد اشتباه است.با کمی نگاه به تاریخچه و مخاطب و فن های بازی و .. میشه به این نتیجه رسید که IP اصلی کپکام RE هست و همه کپکام را اول با سری RE می شناسند بعد DINO CRISIS , ONIMOSHA , SF , DMC و .... می شناسند.
4.به TGS نزدیک میشیم.اون جا احتمالا نظرشون فرق داره.
5.میگم این کپکام کلی IP داره که می تونه سراغشون بره.به غیر از موارد بالا کلی دیگه هست.بعضی ها را هم شاید از ترس خراب شدن با ترس سراغشون برند.مثل VIEWTIFUL JOE
6.این ها باید با PLATONUM GAME قرارداد ساخت بازی ببندند.
پلاتینیوم گیمز تاسیس شد تا از کپکام انتقام بگیره !
... ... ... ... ... ...
Clock Tower و Haunting Ground از IPهای مورد علاقه ی منن که بعید میدونم ادامه ای داشته باشن ...:((:((:((:((:((:((

ایول چه کار خوبی کردن :d رزینت اویل هم دیگه خز شده بود با اون بازی خزش که داستان مال خودشون درست می کنند و همینطوری می پیچوننشون من کلا با سری بازیش حال کردم ولی این آخری با اون داستان و گیم پلی که کلا شبیه ورژن 4 بود حس حال بازی زیر سوال برده بود
اما Dead Rising یک زامبی هاش بهتر اند و کلا مثل پشم میمیرند حوصله آدم سر نمی برند کارکتر بامزه ای هم داره مینی گیم خوبی داره . این بازی ارزشش بهتر از یک بازی خز است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or