درود.سایت PSU از این هفته تصمیم گرفته هفته ای یکی از خاطره انگیز ترین شخصیت های بازی های کامپیوتری رو مورد بررسی قرار بده.در شماره ی اولش امروز Nathan Drake رو مورد بررسی قرار داده که ترجمش کردیم.:biggrin1:
"برای شروع تصمیم گرفتیم یکی از محبوب ترین و بزرگترین شخصیت های PS3 رو مورد بررسی قرار بدیم.دریک از همون ابتدا سال 2007 با اومدن Uncharted
rakes Fortune بسیار محبوب شد و برای اولین بار شناخته شد.این شخصیت به فراموشی سپرده نشد و اکتبر همین سال بار دیگه با بازی فوق العاده ی Uncharted 2 Among Thieves مطرح شد.
"برای شروع تصمیم گرفتیم یکی از محبوب ترین و بزرگترین شخصیت های PS3 رو مورد بررسی قرار بدیم.دریک از همون ابتدا سال 2007 با اومدن Uncharted
----------------------------------------------------------------------------------------------
اسم:Nathan "Nate"Drake
بازی(ها):Uncharted Drakes Fortune,Uncharted 2 Among Thieves
پلتفورم ها:Ps3
بدون شک آنچارتد یکی از بازی هایی هست که پلی استیشن 3 رو پا بر جا نگه داشته و رو به جلو برده.بازی با شلیک های زیبا.حرکات آکروباتیک قشنگ و داستانی فوق العاده.بازی ای که به واقعیت نزدیکه و نکاتی تخیلی هم توش داره!درک در این بازی ویژگی غیر عادی نداره .خاصیت های عادی مقل بالا رفتن از درو دیوار.دریک در آنچارتد خیلی هم خوش زبونه و بعضی مواقع واثعا حرف های جالب و خنده داری رو میزنه!شخصیتی داره بسیار شبیه به INDIANA jONES !بنابراین سریع باشید.ما آنچارتد 3 میخوایم!
صحنه های فراموش نشدنی
-دریک به النا گفت که فقط تا 5 آروم بشمر و چتر رو باز کن!خیلی خونسرد.بعد که النا رفت خودش به خودش همین رو میگفت.3 ثانیه ی بعد:Oh Crap!Crap!Crap!Crap! سریع شمرد 12345 !!!(Drakes Fortune)
-بعد از یه بازی کامل و جنگیدن فقط زمانی یادشون میاد عشقشونو ابراز کنن که سالی هم اونجاست.:You2 have Funny Ideas Of Romantic !!!!!و اون ها رو پشیمون کرد!(Drakes Fortune)
-ادی:ما هیچ وقت از این جا بیرون نمیایم.اما یادت باشه هیچ وقت از ****ت خوشم نمیومد!
نیت:دقیقا منم همین طور رفیق.عاقلانه بود!(Drakes Fortune)
-دویدن و تیر اندازی در بین کامیون ها یکی از صحنه هایی بود که نشون دهنده ی کیفیت کار بازی بود(Among Thieves)
-حتی دریک هم از یه چیزایی میترسه!:دلقک ها،آدم های لخت.(:biggrin1
و سیبیل سالی.:biggrin1:
*تو نظرات چند تا لحظه ی دیگه هم نوشته شده بود که اونا رو هم مینویسم.
-آسانسور گیر کرده،دختره جا مونده،قسم میخورم تو قسمت بعد یه زامبی هست!
-من یه رابطه ای میبینم!
النا فیشر مدل ال قبل!!!!
-النا:از 1 تا 10 چند نمره ای میدی که فکر میکنی من میمیرم؟
دریک:4
النا:4؟؟؟!!!شوخی میکنی!حداقل باید یه 8 میدادی!
دریک"نه بابا گاردیان ها 8 میباشند!:biggrin1:
النا:10 چی؟
دریک:معلومه دلغک ها!!
النا:چی دلغک ها از من مهم ترن!؟
دریک:باشه بابا میکنمش 5 .خوبه؟!
-نیت مواظب باش به اون اسکلته دست نزن ممکنه خطرناک باشه.
آآآآآآآآآآآآآآآآههه کمک!HA HAH HA HA
تو آخرش مارو سکته میدی پسر!
شوخی کردم بابا...
موفق باشید.
Playstation Universe
بازی(ها):Uncharted Drakes Fortune,Uncharted 2 Among Thieves
پلتفورم ها:Ps3
بدون شک آنچارتد یکی از بازی هایی هست که پلی استیشن 3 رو پا بر جا نگه داشته و رو به جلو برده.بازی با شلیک های زیبا.حرکات آکروباتیک قشنگ و داستانی فوق العاده.بازی ای که به واقعیت نزدیکه و نکاتی تخیلی هم توش داره!درک در این بازی ویژگی غیر عادی نداره .خاصیت های عادی مقل بالا رفتن از درو دیوار.دریک در آنچارتد خیلی هم خوش زبونه و بعضی مواقع واثعا حرف های جالب و خنده داری رو میزنه!شخصیتی داره بسیار شبیه به INDIANA jONES !بنابراین سریع باشید.ما آنچارتد 3 میخوایم!
صحنه های فراموش نشدنی
-دریک به النا گفت که فقط تا 5 آروم بشمر و چتر رو باز کن!خیلی خونسرد.بعد که النا رفت خودش به خودش همین رو میگفت.3 ثانیه ی بعد:Oh Crap!Crap!Crap!Crap! سریع شمرد 12345 !!!(Drakes Fortune)
-بعد از یه بازی کامل و جنگیدن فقط زمانی یادشون میاد عشقشونو ابراز کنن که سالی هم اونجاست.:You2 have Funny Ideas Of Romantic !!!!!و اون ها رو پشیمون کرد!(Drakes Fortune)
-ادی:ما هیچ وقت از این جا بیرون نمیایم.اما یادت باشه هیچ وقت از ****ت خوشم نمیومد!
نیت:دقیقا منم همین طور رفیق.عاقلانه بود!(Drakes Fortune)
-دویدن و تیر اندازی در بین کامیون ها یکی از صحنه هایی بود که نشون دهنده ی کیفیت کار بازی بود(Among Thieves)
-حتی دریک هم از یه چیزایی میترسه!:دلقک ها،آدم های لخت.(:biggrin1
*تو نظرات چند تا لحظه ی دیگه هم نوشته شده بود که اونا رو هم مینویسم.
-آسانسور گیر کرده،دختره جا مونده،قسم میخورم تو قسمت بعد یه زامبی هست!
-من یه رابطه ای میبینم!
النا فیشر مدل ال قبل!!!!
-النا:از 1 تا 10 چند نمره ای میدی که فکر میکنی من میمیرم؟
دریک:4
النا:4؟؟؟!!!شوخی میکنی!حداقل باید یه 8 میدادی!
دریک"نه بابا گاردیان ها 8 میباشند!:biggrin1:
النا:10 چی؟
دریک:معلومه دلغک ها!!
النا:چی دلغک ها از من مهم ترن!؟
دریک:باشه بابا میکنمش 5 .خوبه؟!
-نیت مواظب باش به اون اسکلته دست نزن ممکنه خطرناک باشه.
آآآآآآآآآآآآآآآآههه کمک!HA HAH HA HA
تو آخرش مارو سکته میدی پسر!
شوخی کردم بابا...
موفق باشید.
Playstation Universe

طبق نظرات فکر کنم نفر بعدی یا Kratos باشه یا Solid Snake ...