ImgTec : تا سه سال اینده قدرت گرافیکی موبایل ها از ps3 پیشی خواهد گرفت !

nathan mckane

کاربر سایت
ad9c0d49c0s-crop.jpg
Imagination Technologies طراح و تولید کننده ی چیپست های موسوم به powervr مورد استفاده در موبایل ها و وسایل چند رسانه ای قابل حمل گفته که تا سه سال اینده smartphone ها و وسایل هم رده ی انها نه تنها دارای قدرتی مشابه به کنسول PlayStation 3 خواهند بود بلکه دارای قابلیت های خواهند بود که ps3 از انها بی بهره است . در حال حاضر شرکت Imagination Technologies در حال طراحی چیپست هایی است که تا سال 2013 با قدرتی مشابه به ps3 قادر به پردازش بازی های سه بعدی تا کیفیت 1280*720 را خواهند داشت.

البته شاید که اینده انچنان دورنیز به نظر نرسد چرا که هم اکنون اخرین چیپست طراحی شده توسط Imagination موسوم به PowerVR SGX545 برای استفاده دستگاه های چند رسانه ای قابل حمل , قابلیت پشتیبانی از اخرین api های موجود برای pc ها را از جمله DirectX 10.1, OpenGL 3.2 and OpenCL 1.0 داراست .

منبع

اطلاعات بیشتر در رابطه با powervr

منم یادمه سی سال قبل هم میگفتند تا ده سال دیگه میری سر خیابون سوار اتوبوس میشی به مقصد کره ی ماه !!
از اینا بگذریم .. اینا که نیومدند براورد زمانی یا چیزی بکنند ... هر شرکتی که الان بخواد همچپین کاری رو در این حد انجام بده حداقل از مرحله ی طراحی تا تولیدش پنج ، شش سال طول میکشه .و..

من نمی دونم چه اصراریه یه کنسول 6 سال عمر کنه؟ الان گرافیک gtx 265 که حدودا ارزونه از گرافیک کنسولا چند سر و گردن بالاتره. gtx 295 که بماند. علم اینقدر پیشرفت کرده بازیهای امروز با گرافیک 4 سال پیش کار می کنن. با کنترل جدیدا هم که دو سالی به عمرشون اضافه شد. به بازیهای کامپیوترم که گند زدند.

خب اصلا پیشی هم که بگیره تا 3 سال دیگه بقیه هم که بیکار نمیشینن اونا دوباره 1 چیز خفن درست میکنن مثلا PS4 که دوباره سطح اتظارات ادما رو میبره بالا بعدش دوباره نمیشه به این بازی های موبایل دوباره نگاه کرد

مگه قرار نبود 2012 دنیا اخر بشه:cheesygri

من نمی دونم چه اصراریه یه کنسول 6 سال عمر کنه؟ الان گرافیک gtx 265 که حدودا ارزونه از گرافیک کنسولا چند سر و گردن بالاتره. gtx 295 که بماند. علم اینقدر پیشرفت کرده بازیهای امروز با گرافیک 4 سال پیش کار می کنن. با کنترل جدیدا هم که دو سالی به عمرشون اضافه شد. به بازیهای کامپیوترم که گند زدند.
شما هر چقدرم كه از اين نظرات گوهر بار بديد به هيج جا نميرسيد
آخرش بايد آسته آسته با ما پيش بيايد :laughing:

جدا حالش زیاد خوب نیوده داستان دروغ هرچه گنده تر باورش راحت تره .هنوز لپتابا در مقابل پی سی کم میارن اصلا در حد پی سی نیستن راست میگن برن یه لپتاپ بسازت از قوی ترین پیسیا قوی تر باشه نمیخواد موبایل بسازن اندازه ی ps3 قوی باشه . فکر کنم cpu پلی استیشن خودش نصف یه گوشی باشه
بعد نکنه اینا میخواد بیارم 0.5 نانومتری بزنن که تو گوشی جا بشه /

واقعا از خوندن نظرات فنی کارشناسه تون بسی خوشحال شدیم. فکر نمی کنید قبل از اینکه نظر بدید بهتره یه خرده تحقیق کنید . به هیچ وجه هم مبالغه امیز نیست . روش پردازش در چیپست های powervr کاملا با چیپ های ati و nvidia فرق می کنه به طوری که با مصرف برق کمتر performance بیشتری رو ارائه میده . فکر می کنید چرا این همه شرکت معروف موبایل از جمله samsung nokia sonyerricson apple به powervr رو اوردند ؟ چرا سونی برای نسل بعد psp خودش طبق خبر eurogamer این چیپ هارو به tegra از nvidia ترجیح داده . مخصوصا توصیه می کنم برید حتما این مقاله رو از eurogamer بخونید :
In Theory: Nintendo DS2 vs. Sony PSP2

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره! :دی ولی فکر نکنم تا 2013 بتونن همچین کاری بکنن! کی فکرشو میکرد یه زمانی شاخ ترین گوشی های نوکیا بیان به زور گرافیک در حد Atari 2600 بدن، حالا iPhone گرافیک میده در حد PS2! به نظر من تا 2016 محقق میشه! :دی

تا سه سال دیگه شاید به این فناوری برسن اما اگر بخوان به صورت عموم عرضش کنن وقت بیشتری میخوان اما در کل چیزی نیست که بگیم محاله و نمیشه.

راستی اگر گفتین چرا PS3 رو مثال زده و کاری به 360 نداشته..؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or