IGN - Uncharted 2: Among Thieves Hands-on

Victarion

Loyal Member
بالاخره بعد از اتمام embargo برای انتشار Preview و Hands-onها درباره Uncharted 2 بسیاری از سایت‌های گیم از جمله IGN و GameSpot پیش نمایش‌های خود درباره بخش Multiplayer و Co-op این بازی را در سایت قرار دادند.

مطلب زیر ترجمه Preview سایت IGN درباره این بازی است.
نویسنده: Greg Miller

میشه گفت من از طرفداران بزرگ سری Uncharted هستم و حتی اولین تروفی Platinum خودم رو از این بازی گرفتم، حالا هم مشتاقانه منتظر نسخه دوم این سری هستم. وقتی به مراسم نمایش این بازی رفتم بزرگترین مساله‌ای که ذهن من رو به خودش مشغول کرده بود این بود که Sully و Elena الان کجا هستند و چرا هنوز خبری ازشون نیست. مساله دیگری که درباره آن سوال کردم وجود بخش Multiplayer در بازی بود، نهایت چیزی که درباره بخش Multiplayer به ذهنم می‌رسید وجود بخش استاندارد Co-op در بخش داستانی بازی بود. اما مشخص شد که من هیچ چیز از بازی نمی‌دانم. Naughty Dog در این مراسم بخش competitive multiplayer و cooperative را معرفی کرد که هر دو بخش به صورت Online هستند.

383031-3480500474.jpeg

ND تایید کرد که بخش Multiplayer دارای چندین مود مختلف است اما من فقط موفق شدم بخش Co-op دو مود team deathmatch و Plunder که همان مود capture the flag است، را تجربه کنم. بخش Co-op تا 3 نفر را پشتیبانی می‌کند و کاراکترهای این بخش شامل Nate, Chloe و  Sully می‌شود. در بخش competitive نیز دو تیم 5 نفره حضور دارند که یک گروه شامل سربازان و گروه دیگر شامل Nathan و شخصیت‌های اصلی از جمله Sully و Elena می‌شود. البته زیاد خوشحال نشوید چون ND این مطلب را خاطر نشان کرد حضور این دو کاراکتر در بخش Multiplayer تایید نمی‌کند که آنها در بخش داستانی هم حضور دارند.

Co-op تجربه خوبی بود، به یاد میارید که کاور گرفتن پشت جعبه‌ها، شکستن گردن دشمن‌ها و گرفتن مدال در Uncharted چقدر لذت بخش بود؟ حالا نیز همه این موارد در بازی وجود دارند و می‌توانید با 2 نفر از دوستانتان بازی را تجربه کنید. البته این بخش ارتباطی با بخش داستانی و تک نفره ندارد و داستان جداگانه دارد.

مرحله‌ای که من بازی کردم مدل تغییر یافته مرحله‌ای بود که در GDC به نمایش در‌آمد. cutscene شخصیت‌های بازی را نشان می‌دهد که نشقه‌ای را در دست دارند و Drake اشاره می‌کند که از کدام سمت باید برویم. وقتی گیم‌پلی شروع شد من در داخل یک راهرو بودم که به دور ساختمانی ادامه داشت و مکان‌های کاور گیری زیادی در آن وجود دارد. من و دو هراهم به بازی ادامه دادیم تا دشمن‌ها در سر راه ما سبز شدند و ما به صورت غریضی در Uncharted اقدام به کاور گیری و هد شات کردن آنها پرداختیم.

طبیعتاً وقتی یک نفر از هم تیمی‌ها مجروح شود شما توانایی revive کردن او را دارید در این حالت کاراکتر بر روی زانوهایش می‌افتد و یک آیکون در بالای سر او نشان می‌دهد که مجروح شده است و یک نوار که کم کم از میزان آن کم می‌شود نیز در بالای سر او قرار می‌گیرید، تا زمان تمام شدن این نوار بازیکن‌ها فرصت دارند که که هم تیمی خود را revive کنند و در صورت تمام شدن نوار، بازیکن باید از آخرین چک پوینت بازی را ادامه دهد. اگر همه بازیکن‌ها بمیرند در این صورت بازی از آخرین چک پوینت آغاز می‌شود.

383050-5.jpeg

در کنار هم بودن نکته کلیدی موفقیت در بخش Co-op است، اما رقابت در این بخش نیز وجود دارد و همه سعی می‌کنند که بیشترین امتیاز را در Co-op بگیرند. قابلیت امیتاز گیری به صورت multiplier نیز وجود دارد. در بخش دیگری از بازیمان متوجه شدیم که بعضی از مناطق احتیاج به همکاری بازیکن‌ها برای جلو رفتن در مرحله دارد، برای مثال در یک منطقه امکان دسترسی Drake به منطقه بلند در ساختمان به صورت عادی نبود و یک بازیکن باید برای او قلاب بگیرد که بتواند به طبقه بالا برسد.

دشمنان سر سخت نیز در بازی وجود دارند، ND تایید کرد که تعداد قابل ملاحظه‌ای از این دشمن‌ها وجود دارند اما من فقط موفق به مبارزه با دو تا از آنها شدم. "grappler" و دشمن تقریبا بزرگی که مثل یک تانک مسلح بود. شیوه مبارزه grappler به نوعی مخفیانه است و اگر از پشت به شما نزدیک شود می‌تواند شما را خفه کند.

وقتی موفق به کشتن دشمن بزرگتر شدید می‌توانید اسلحه‌اش را مانند دیگر اسلحه‌ها بردارید و دشمن‌ها را به رگبار بکشید. البته در بازی Friendly Fire نیز وجود دارد و باید مواظب باشید که تیرهای شما به اشتباه به یاران خودی اصابت نکند. یکی از لذت بخش‌ترین objectهای که بازی اضافه شده بشکه‌های منفجر شونده هستند که شما می‌توانید آن را با خود حمل کنید به سمت دشمنان پرتاب کنید و به آن شلیک کنید تا تعداد زیادی از دشمن‌ها یک جا به هوا پرت شوند!

به هر حال زمانی که به گنجینه برسید باید برای مدتی از آن دفاع کنید در حالی که دسته دسته از دشمان به شما حمله می‌کنند در این حالت باید محمات بدست آورید و موقعیت خود را تغییر دهید تا موفق به کشتن همه دشمن‌ها شوید، پس از اتمام، cutscene به نمایش در می‌آید و مرحله تمام می‌شود.

383046-1.jpeg

یک گنجینه نیز در بخش competitve و مود Plunder وجود دارد که محور بازی به آن بستگی دارد. در مود Plunder دو گروه 5 نفره به رقابت می‌پردازند و باید برای گرفتن امتیاز گنجینه را در اختیار گرفته و به پایگاه خود ببرید. و بخش team deathmathc نیز که از اسم آن مشخص است در برابر کشتن دشمن‌ها امتیاز می‌گیرید. اگر بخش Co-op این بازی درست همان حال و هوای Uncharted را دارد باید بگویم که بخش competitive بسیار متفاوت از این دو بخش است. در بخش competitive شما باید بدوید، شلیک کنید و سعی کنید که کشته نشوید، اگر بخواهید همان شیوه بخش تک نفره را دنبال مطمئناً در این بخش به هیچ جایی نمی‌رسید.

مپی که ما در مود TDM بازی کردیم شامل یک منطقه با عمارت‌های تخریب شده و پر از مشعل و مکان‌های مختلف برای کاور گیری بود و مپ مربوط به مود Plunder نیز در یک دهکده کوچک پر از خانه‌های کوچک بود و در بعضی مناطق نردبان نیز وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید و به پشت بام ساختمان‌های بروید. هر دوی این مناطق به همان خوبی است که شما از مناطق بازی Uncharted انتظار دارید هستند و در هیچ لحظه‌ای بازی آهسته نمی‌شود و افت فریمی وجود ندارد.

جذاب ترین قابلیت بازی در بخش competitve در کنار وجود سلاح‌های مختلف از جمله sniper rifles, Desert-5 و SAS-12 shotgun قابلیت ذخیره کردن match در هارد PS3 و ادیت کردن و بازی بینی مسابقات است. در این حالت شما می‌توانید دوربین را در زاویای مختلف بچرخانید و زوم کنید.

383047-2.jpeg

باور کنید یا نکنید این فقط قسمت کمی از بخش Multiplayer این بازی است. Naughty Dog تاکید کرد که مودهای بیشتر و ماموریت‌های Co-op مختلفی در بازی نهایی وجود دارد. صادقانه بگویم من همیشه این ایده که Uncharted فقط یک بازی تک نفره باشید رو بیشتر می‌پسندم. اما خوشبختانه Co-op بخش خاص خودش را دارد و ارتباطی با بخش تک نفره ندارد، پس می‌توانید همان لذت همیشگی Uncharted را در بخش تک نفره داشته باشید. در هر حال بخش competitve multiplayer نیز جذاب بود اما قبل از هیجان زده شدن دربارش باید بیشتر این بخش رو بازی کنم.

اگر می‌خواهید Multiplayer این بازی را زودتر تجربه کنید می‌توانید با خرید دیگر بازی اختصاصی PS3 یعنی inFamous، کد دانلود نسخه بتای Uncharted 2: Among Thieves Multiplayer را بدست بیاورد.

تصاویر بیشتر از بازی

تریلر بخش Multiplayer

پیش‌نمایش دیگر سایت‌ها:

Shacknews impressions
Kotaku impressions
Gamespot video interview
Gamespot impressions
Eurogamer impressions
1UP impressions
Destructoid impressions
Joystiq impressions

من این اطلاعات خوندم و تریلر هم دیدم پسر فوق العادس.و مطمئنا مثل تمام IP های سونی از سرورهای خفنی بهره میبره که لگ تو کارش نیست چه حالی بده Uncharted 2 :love:

کیوان مرسی . تو چقدر خوبی :دی
خیلی عالیه . من دعا دعا میکردم که بخش Co-op اش جدا از بخش تک نهرش باشه که بود .
در مورد Multiplayer هم من فکر نمی کنم به موفقت بخش آنلاین بازی مثل Killzone2 و یا Resistance 2 برسه ولی قطعا ارزش بازی رو خیلی بیشتر میکنه .
کی میخواد این عهمه بازی بخره :دی خدا بخیر کنه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or