IGN : Lost Odyssey looks like a ps2 game

tekken_lord

کاربر سایت
با سلام از صبح تا حالا منتظرم یکی این خبر رو بزاره ولی الان میزارم با اجازه .
سایت معتبر ign اعلام کرد این بازی مشکلات چون فرم ریت بد در قسمت دموهای cg داره و تو بیشتر نقشه ها نیز این جوریه لود گیم ها هم بد هستش و بدتر از همه بازی مثل این میمونه که از روی ps2 پورت شده با موتور بازیهای ps2 .
کاملترش رو میتونید اینجا بخونید :
http://www.n4g.com/xbox360/News-90885.aspx

باتشکر

اين ساكاگوچي از وقتي شركت مستقل زده استعدادش تحليل رفته تاحالا دو تا بازي واسه 360 ساخته كه هرجفتش كيفيت خوبي نداشته ولي من فكر نمي كنم اينجوري باشه .
استعداد ساكاگوچي هيچ وقت تو گرافيك و درست كردن افكت آب و...... نبوده. اون به خاطر داستانهاي قوي ، پر معني و شخصيت پردازي عالي معروفه.
کجان اونایی که می گفتم این ff13 رو در جا قورت می ده . لذت می برم وقتی از این خبرا می اد هیچ کدومشون تو این تاپیک ها پیداشون نمیشه .
يعني واقعا بايد فكر كنيم پستهاي اول صفحه رو نديدي؟ يا فكر كنيم دركي در موردشون نداري؟
ولين باري هستش كه IGN ميگه كه يه بازي در حد و اندازه بازي هاي نسل قبلش هستش...
اگه واقعا اينطور باشه كه IGN گفته ، حداقل از نظر گرافيك ،ضعيفترين بازي هستش كه براي اين نسل اومده . چون تا به حال هيچ بازي رو با PS2 مقايسه نكرده بودن...........
درضمن مثل اينكه فروشش هم اصلا در حد انتظارها نبوده.........
اينم شايد دليلي بر اثبات حرفهاي IGN باشه....
خدا مي دونه............
خيلي رو ميخواد كه اين پست رو بدي بعد 2 دقيقه بعد بري تو تاپيك "
كوجيما:دسته ي x360 سازگارتر با mgs4" اون پست رو بزني.

قابل توجه همه كساني كه بدلايل گوناگون از قبيل اختلالات رفتاري ، اختلالات بينايي و اختلالات ادراكي نتونستن از مطالب اين تاپيك برداشت درست داشته باشن، مجددا تكرار ميشه:
من هم اين متن رو روي ign ديدم. اينجا چند نكته وجود داره :
1- اين متن نظر ign نيست و تنها يكي از بلاگرهاي سايت برمبناي 6 ساعت اول بازي اونرو نوشته. در ضمن قبل از اشاره به برخي از نكته ها اين رو بگم كه بنظر من متن كاملا بيطرفانهنوشته شده واگر تفاوتي هم وجود داشته باشه بر مبناي سليقه هست.
2- تو متن تاكيد شده كه بازي از نظر فني ضعيفه كه البته برخي خوانندگان با اين نظر مخالف بودن.
3- اينكه بشه بر مبناي 6 ساعت اول بازي (اونهم در اين سبك) در موردش نظر داد چندان منطقي بنظر نميرسه. در اين سبك پارامترهاي بسيار مهمتري وجود داره مثل گيم پلي ، داستان و يا حتي شخصيت پردازي بعنوان يه پارامتر مستقل و گرافيك در رده 3-4 اهميت قرار داره.
4- نويسنده متن هم در ادامه تاكيد كرده كه براي نظر دادن در مورد بازي بايد منتظر موند و ديد داستان و روند بازي چجور از آب در مياد.
5- در بخشي از متن به نكته جالبي اشاره شده:
نويسنده بعد از بر شمردن برخي ضعفهاي فني گفته :اينجور ضعفها رو در blue dragon هم به وفور شاهد بوديم. اين جاي اميدواري داره چون از نظر من يكي ، بلودراگون ضعفهاي فني عمده به شدتي كه نويسنده مطلب اشاره كرده نداشت.
6- يكي از كاربران ign گفته كه 50 دقيقه اول بازي روي سايت gamersyde بصورت فيلم قرار گرفته. اگه كسي اينترنت مناسب داره شايد بتونه با ديدن اون فيلم بهتر نظر بده.
7- خوندن نظرات كاربران ign هم خالي از لطف نيست.
ین نوشته هم یه جور پیش برداشت از بازیه توسط شخصی که فقط 6 ساعت بازی رو انجام داده و اصلا حکم نقد بازی رو نداره. برام جالب بود که اکثر افرادی که این بازی رو انجام داده بودن شدیدا با نوشته هایه این شخص مخالف بودن و عقیده داشتن این شخص نکات منفی(که بنظر خیلیها اصلا نکته منفی نبوده) رو شدیدا بزرگ نمائی کرده. خیلیها میگفتن این شخص(Anoop Gantayat) بیشتر بازیهایه PS3 رو نقد میکنه و چون زبان ژاپنی بلد بوده توسط IGN انتخاب شده تا نظرشو بنویسه. اگر چه همین شخص از داستان بازی و گیرائیش تعریف کرده.
یه سری به بلاگ این شخص بزنید میفهمید قضیه از چه قراره ! تقریبا 99% نوشته هاش درباره PS3 هست!
لینک:
http://blogs.ign.com/anoopg
در هر صورت باید منتظر نقد کارشناسانه بازی بعد از ریلیزش تو اروپا وآمریکا باشیم. گرچه باز هم امتیاز یه بازی نمیتونه ملاک درستی برایه خوب یا بد بودن یه بازی باشه، اون هم یه JRPG.
چیزی که من برداشت کردم از صحبتهایه اونائی که بازی رو گرفتن مثبت بود و همه اکثرا از داستان جذاب، موسیقی عالی، گرافیک و فریم ریت خوب و گیم پلی متنوع و جذاب صحبت کردن. اگر چه بعضییها اشاره کردن که زمان لود قبل از جنگها یه کم زیاده ولی بعضیها گفتن مشکل خاصی نداره.

پ ن :تحمل هر چيزي رو دارم جز اينكه بازيهايي مثل FF و LO وارد بحثاي فن بوي ها بشن.:mad:

اينم لينك IGN
اولين باري هستش كه IGN ميگه كه يه بازي در حد و اندازه بازي هاي نسل قبلش هستش...
اگه واقعا اينطور باشه كه IGN گفته ، حداقل از نظر گرافيك ،ضعيفترين بازي هستش كه براي اين نسل اومده . چون تا به حال هيچ بازي رو با PS2 مقايسه نكرده بودن...........
درضمن مثل اينكه فروشش هم اصلا در حد انتظارها نبوده.........
اينم شايد دليلي بر اثبات حرفهاي IGN باشه....
خدا مي دونه...........:-".

شما هر وقت فرق بین IGN و Preview (پیش برداشت) از شخصی بنام Anoop Gantayat رو فهمیدی بعد نظر بده. این آقا کلا یه دونه نقد بازی تو IGN نداره و فقط چون ژاپنی بلد بوده وظیفه پیدا کرده تا نظرشو درباره بازی بنویسه! تازاه این آقا فقط 6 ساعت بازی کرده و این RPG تقریبا 40 ساعت گیم پلی داره! یعنی این آقا 15% بازی رو هم تموم نکرده.
یه کم صبر کن نقد اصلیه بازی بهمراه امتیازاتش بیاد و بعد اظهار نظر کن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or