دوستان این IGN که همونی هست که وقتی به U3 امتیاز 10 رو داد شد قبله مقدسلیست خوبه فقط جای خالی MGS4 مشکل داره ! اما اگر این یک مورد صرف نظر کنیم لایق اینقدر فوش و بدوبیراه نیست
vanquish داستان و گرافیک چرندی داشتن که همه ی ملت قبول دارن *. در مورد گیم پلیشم من از کلمه ی نظر شخصی استفاده کردم . ( لطف کنید معنی نظر شخصی رو بفهمید لطفا )*
كي در مورد شما حرف زد و چه كسي پستتون رو نقل قول كرد كه اينجوري از خودتون دفاع ميكند ؟!؟!!؟
این پست دوستمون جواب شماست . ( یه نصیحتم برای شما بگم : لطفا به نظر بقیه احترام بزارید و پست همرو نقل قول نکنید . )ونکوئیش رو هر کی ترول کنه خودش رو مزحکه کرده ،و السلام ...
در نهایت امر میتونید بگیم من از ونکوئیش خوشم نیومد .
این پست دوستمون جواب شماست . ( یه نصیحتم برای شما بگم : لطفا به نظر بقیه احترام بزارید و پست همرو نقل قول نکنید . )
من منظورم تو نبودی ؛تو و همه کسایی بود که این کار رو می کنن ...vanquish داستان و گرافیک چرندی داشتن که همه ی ملت قبول دارن *. در مورد گیم پلیشم من از کلمه ی نظر شخصی استفاده کردم . ( لطف کنید معنی نظر شخصی رو بفهمید لطفا )*
ممد من نمیدونم چرا عکس آپ می کنم تو فقط نمی تونی ببینیعکس ها واسم باز نمیشه ولی گویا Uncharted 3 تو رتبه اوله، فقط میتونم بگم احسنت به IGNبقیه لیست هم واسم مهم نیستن
![]()
توی این تاپیک تنها کسی تا الان در مورد بازی vanquish نظر منفی دادم ( که البته اسمشم ترول کردن نیست ) من بودم . پس منظور تو از مزحکه من بودم . و این واقعا جای تاسف داره که یه عده وقتی نظر مخالف خودشونو میشنون به جای بحث منطقی شروع به بی احترامی میکنن .*من منظورم تو نبودی ؛تو و همه کسایی بود که این کار رو می کنن ...
مفهوم نظر شخصی هم شما نمی خواد یاد من بدی .
به نظر من که واقعا لیست خوبیه خصوصا رتبه های بالای جدولممد من نمیدونم چرا عکس آپ می کنم تو فقط نمی تونی ببینی![]()
!
لیست :
اسپک آپس : خط ،رچت & کلنک :شکاف در زمان ،دد اسپیس 2 ،والکریا کرونیکلز ،بدنام 1 ،سینتس راو 3 ،ونکوئیش ،کترین ،بایوشاک 1 ،آنچارتد 1 ،گاو 3 ،جی تی ای آی وی،بزرگ سیاره کوچک 2 ،بتمن تیمارستان آرکهام ،مسفکت 3 ،رستگاری سرخپوست مرده ،مقاومت 3 ،بتمن شهر آرکهام ،بدنام 2 ،باران سنگین ،پورتال 2 ،فالآوت 3 ،مسفکت 2 ،آنچارتد 2 ،آنچارتد 3 ...
!