IGN و تجربه 100 ساعته با Vita

Dinosaur

Loyal Member
سلام
سایت IGN بعد از ارائه مقالاتی در مورد بازی های Vita و رتبه بندی اون ها ، این بار بعد از عرضه این کنسول در ژاپن باز هم به سراغ اون رفته و منتقدین این سایت بعد از ساعت ها کار کردن با Vita ، نظر مختصر و کوتاه خودشون رو در مورد این کنسول دستی سونی اعلام کردن که در زیر میخونین.

sony-playstation-vita - Copy.jpg

colin_badge_1282856333.gif

خب حالا که وقت زيادي رو با Vitaـي شخصي خودم سپري کردم ، بيشتر از قبل مطمئن شدم که محصولي از برند PlayStation هست که خريدش واجبه. Vita از نظر تکنيکي يک هيولا محسوب ميشه ولي اين دليل اصلي من براي دوست داشتن اين کنسول دستي نيست ، بلکه اين ليست فوق العاده عظيم و پر و پيمون بازي هاي Vita هست که در زمان عرضه اين کنسول در آمريکاي شمالي و اروپا در 22 فوريه در دسترس ما قرار ميگيره.
من هميشه از علاقمندان CrossMediaBar در PS3 (منوي اصلي PS3) بودم و به خاطر وجود نداشتن اين منو در Vita کمي نااميد شدم. ولي رابط کاربري Vita که چيزهاي زيادي از اسمارت فون ها و تبلت ها قرض گرفته ، فوق العاده عالي عمل ميکنه. چيزي که بيشتر از همه باعث لذت بردن من از رابط کاربري جديد Vita شده ، قابليت تغيير و تنظيم کردن بخش هاي مختلف اون و جابجا کردن منوها و قسمت هاي گوناگون ـش هست که بسيار نرم و راحت انجام ميشه. با فشار دادن دکمه PlayStation هر صفحه اي که در اون هستين کوچک و Minimize شده و ميتونين به سادگي در منوهاي Vita بچرخين و بعد از اتمام کارهاتون دوباره به صفحه اي که کار اصلي رو انجام ميدادين برگردين.
در مجموع قابليت هاي Customize کردن و تغيير دادن در Vita بسيار عالي انجام ميشه و ميتونين Vita اي مطابق با سليقه خودتون داشته باشين. دوست دارين تجربه اي مثل PS3 داشته باشين که وقتي دوستان شما وارد PSN ميشن يا به شما پيغام ميدن متوجه بشين يا تمايل دارين در خلوت خودتون به بازي بپردازين ؟ براي همه اين ها قابليت هايي وجود داره. يا مثلآ هر زمان که دوست داشته باشين ميتونين بازي رو به حالت Minimize دربيارين. در اين حالت بازي بسته نشده و شما ميتونين بعد از اتمام کارهاي خودتون با بيشترين سرعت وارد بازي بشين و بدون هيچ لودينگ اضافه اي بازي رو دنبال کنين.
بيشترين زماني که تا امروز صرف يک بازي Vita کردم براي Hot Shots Golf: World Invitational بوده ، بازي اي که در ژاپن محبوبيت خيلي زيادي داره ولي تونسته من رو هم به حد کافي سرگرم بکنه. البته يک نسخه از Uncharted: Golden Abyss هم خريدم که هنوز بسته اون رو باز نکردم. نه اينکه دوست نداشته باشم تجربه ـش کنم ! ميخوام موقع تعطيلات و مسافرت با هواپيما از هر لحظه اين مسافرت هوايي براي لذت بردن از بازي استفاده کنم.
دوستان ، Vita اصل جنسه ! (Real Deal) خيلي دوست دارم شما هم بتونين اين کنسول رو توي دستتون بگيرين تا معني صحبت هام رو متوجه بشين.

greg_badge_1282856352.gif

Colin به يکي از موضوعات مورد علاقه من در مورد Vita اشاره کرد. اينکه همه چيز در اين کنسول دستي به بهترين شکل در کنار هم کار ميکنه. بيرون اومدن از بازي ، ارسال پيغام به يکي از دوستان ، Sync کردن Trophy ها ، پخش کردن يک آهنگ و دوباره رفتن به داخل بازي در حالي که آهنگ هنوز در حال پخش شدن هست. من عاشق رابط کاربري حبابي شکل Vita نشدم چون به نظرم به هم ريخته هست (رابط کاربري ستوني براي من سريع تر عمل ميکنه) ولي صرف نظر از حالت گرافيکي منوها ، من عاشق سيستم عامل (OS) کنسول شدم.
در حقيقت بايد بگم شيفته Vita شدم. حس خيلي خوبي موقع بازي کردن بهم ميده و منتظر سرورهاي آنلاين هستم که بتونم از قابليت Near استفاده کنم و البته بيشتر از همه دارم براي تجربه کردن ModNation Racers: Road Trip بي تابي ميکنم ! اون شب که براي شما Tweet کردم که دارم داخل قطار ، Uncharted: Golden Abyss رو بازي ميکنم هم نشون دهنده علاقه من به بازي کردن حتي در قطار با اين سن و سال بود. قابليت Trophy ، مديريت پيغام هاي PSN و تجربه بازي هاي کامل و بزرگ همه چيزهايي هستن که من از يک کنسول دستي انتظارشون رو داشتم و Vita به من هدیه داده.
دوست داشتم باتري کنسول بيشتر کار کنه و مموري کارت ها هم قيمت کمتري داشته باشن ، ولي تنها مشکل واقعي من با Vita چيزي هست که بازيکن هاي معمولي باهاش سر و کله نخواهند زد. يه روز ميخواستم بین Vita و PS3 تبادل اطلاعات داشته باشم ولي اين پيغام رو به من داد که در حال حاضر 5 تا کنسول دستي با ID من در PSN موجود هست. به سايت Sony Entertainment Network رفتم که ارتباط تعدادي از PSP ها رو با PSN قطع کنم ولي فهميدم که براي انجام اين کار نياز دارم اون PSP ها رو در اختيار داشته باشم. کاش ميشد بدون وجود PSP هاي قبلي هم اين کار رو انجام داد و نيازي به حضور فيزيکي اون ها نبود.
با وجود اين مسآله ، Vita يک کنسول دستي بسيار جذاب هست که دارم براي استفاده بيشتر از اون لحظه شماري ميکنم. مخصوصآ اينکه منتظر بازي هاي بيشتري با زبان انگليسي هستم !

clements_badge_1282856308.gif

اُه Vita ! تو من رو شيفته خودت کردي ! بعد از ساعت ها بازي کردن با Vita ، ترس و نگراني من از سايز دکمه هاي اون از بين رفت و حالا اين ترس با شوق و ذوق عرضه کنسول در آمريکاي شمالي جايگزين شده. تا اين لحظه چند ساعت رو صرف بازي Army Corps of Hell کردم و دست هاي من همون قدر احساس آرامش ميکنه که توي يک سفر تابستوني اين حس رو دارم. صفحه لمسي کنسول موقع حرکت کردن در منوها و رابط کاربري و مخصوصآ هنگام تجربه سيستم LiveArea فوق العاده عمل ميکنه و جستجو در منوهاي Vita خودش ميتونه يه جور بازي باشه مخصوصآ وقتي Welcome Park رو امتحان ميکنين.
در مورد بازي Army Corps of Hell هم بايد بگم خیلی عالیه. King of Hell شخصیت اصلی بازی که اعتماد بنفس خنده داری هم داره ، به Goblin های تحت فرماندهی خودش دستور میده و گیم پلی بازی که حالتی مثل سری بازی های Codemasters یعنی Overlord داره رو به ما یادآوری میکنه. ترکیبی از استراتژی و نبردهای سریع. Goblin هایی که به سمت چشم های غوطه ور در هوا (یکی از دشمنان بازی) پرتاب میشن میتونه لحظات کم نظیری با حس رضایت عالی به بازیکن بده. فقط امیدوارم این رضایت مندی از بازی تا آخر و زمان نمایش Credits ادامه داشته باشه !

playstation-vita-igns-first-100-hours-20111223021029594-000.jpg

موفق باشین

مرسی بابت ترجمه آریا جان .
این صحبتی که Greg کرده سر قضیه تعداد دستگاه ها و اینا فکر کنم اشتباه کرده ها . چون میشه از طریق سایت خود سونی تمام دستگاه ها رو که با اون اکانت بازی شدن Deactivate کرد و مثلا دوباره اون دستگاه هایی که داریم رو تک تک تو اکانت Activate کرد . فقط این قابلیت هر 6 ماه یه بار واسه هر کاربر قابل اجراست .

من هميشه از علاقمندان CrossMediaBar در PS3 (منوي اصلي PS3) بودم و به خاطر وجود نداشتن اين منو در Vita کمي نااميد شدم. ولي رابط کاربري Vita که چيزهاي زيادي از اسمارت فون ها و تبلت ها قرض گرفته ، فوق العاده عالي عمل ميکنه. چيزي که بيشتر از همه باعث لذت بردن من از رابط کاربري جديد Vita شده ، قابليت تغيير و تنظيم کردن بخش هاي مختلف اون و جابجا کردن منوها و قسمت هاي گوناگون ـش هست که بسيار نرم و راحت انجام ميشه. با فشار دادن دکمه PlayStation هر صفحه اي که در اون هستين کوچک و Minimize شده و ميتونين به سادگي در منوهاي Vita بچرخين و بعد از اتمام کارهاتون دوباره به صفحه اي که کار اصلي رو انجام ميدادين برگردين
بااین قسمت توضیحاتشون خیلی حال کردم :d

مرسی بابت ترجمه آریا جان .
این صحبتی که Greg کرده سر قضیه تعداد دستگاه ها و اینا فکر کنم اشتباه کرده ها . چون میشه از طریق سایت خود سونی تمام دستگاه ها رو که با اون اکانت بازی شدن Deactivate کرد و مثلا دوباره اون دستگاه هایی که داریم رو تک تک تو اکانت Activate کرد . فقط این قابلیت هر 6 ماه یه بار واسه هر کاربر قابل اجراست .

نه ، درسته ، برای Deactive کردن هر دستگاهی که اکانت شما به اون لینک هست باید از طریق خود اون دستگاه وارد بشی .

بدجور تو کفشم ولی بابا نخرین یه کم صبر کنین این فروشندهای با شرف ایرونی ارزون کنن بعد هر چی مشتری بیشتر باشه گرونتر میدن مملکت هم قانون نداره پس باید خودمون یه کاری کنیم تا کی پول مفت بدیم

فعلا که قیمت دلار همینجوری داره میره بالا و بعید نیست تا یکماه دیگه به بیش از 2000تومن برسه اونوقت باید با دوبرابر قیمت شایدم بیشتر هزینه کنیم.

نه ، درسته ، برای Deactive کردن هر دستگاهی که اکانت شما به اون لینک هست باید از طریق خود اون دستگاه وارد بشی .
آره نیما جان برای Deactivate کردن تک تک دستگاه ها خود دستگاه لازمه ولی این قابلیت رو داره که 6 ماه یه بار هم میشه این کار رو انجام داد فقط که کلا هر چی دستگاه هست رو Deactivate کرد ولی نمیشه انتخاب کرد کودم دستگاه ها مثلا . کلا همرو غیر فعال میکنه بعد ما دوباره تک به تک دستگاه هایی رو که داریم یا میخوایم رو Activate میکنیم از طریق خود دستگاه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or